- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.661
İdrar testine güvenemiyorum çoğu kişi net sonuç vermiyor diyolar çünkü ondan biraz endişemCanım değişir elbette ama her iki testtede sonuc cıkar test bozuk olmadıgı sürece yanılmam olmaz artık.
İnan benimde 5 senede 3 tarnsfer5 senede 4. Transfer olunca ilaç fayda etmiyo kuzucum
Canım benim iyi anla bak net sonucu erken yaparsan veya bozuk teste denk gelirsen alamazsın.İdrar testine güvenemiyorum çoğu kişi net sonuç vermiyor diyolar çünkü ondan biraz endişem
He bunun içinde boş gebelik kürtajı 3 aylık zorunlu normal doğum da eklendi artık bana ne gelse iflah olmamİnan benimde 5 senede 3 tarnsfer
Ay sen çok yaşa, bizi de güldür insAaa valla şiştim
Bizimkilerde 5. Gün gidin test yapın demiyo heralde biz yapıyoruz
Ama gercekten şiştimAy sen çok yaşa, bizi de güldür ins
Anladım canımCanım benim iyi anla bak net sonucu erken yaparsan veya bozuk teste denk gelirsen alamazsın.
Ahhahahaa zaten evde olsam keisn yapardım ben annemdeyimAma gercekten şiştim
Yanında olsam zorla yaptırırdım o testi
Aldırabilirsin ozaman gercekten cok istesenAhhahahaa zaten evde olsam keisn yapardım ben annemdeyimOndan yapamıyorum
19toplandi canım...Bu değerle kaç yumurta toplandı canım senin. Aman ağrısın sonuç güzel olsunda razıyım valla napalım çekcez analık kolay mı
Kacinci günün canim seninAhhahahaa zaten evde olsam keisn yapardım ben annemdeyimOndan yapamıyorum
Hadi hayırlısı lekelenmedir onlar ped dolduracak kadar değilse korkma bir de dr una danışİnan bende zorlanıyorum ama mecbur bekliyorum iki kez hayal kırıklığı yaşamamak içinŞöyle belirtim var bel ağrım fazla daha önceden de vardı 2 gündür sıklaştı kasıklarım karnım ağrıyor miğde bulantısı falan yok şu an için ama Sabahtan beri bugün başladı az az lekelenmem var ama kanama da değil yani leke sadece
Hoşgeldin canımMerhabalaar aranıza katılıyorum 18 ocakta ilk transferimi olacağım. Bugünden itibaren progestan iğne başladım. Heyecan tavan
Lekelenme var ise yarın test yap bence ve doktoruna bildir..Ahhahahaa zaten evde olsam keisn yapardım ben annemdeyimOndan yapamıyorum
Doktoruma sordum sorun yok dedi olur dedi öyle ilaçlara iğnelere devam dedi .Tutanma olmayabilir dedi .Lekenlenme az çok az zaten Ped hiç dolmuyor zaten günlük ped kullanıyorumHadi hayırlısı lekelenmedir onlar ped dolduracak kadar değilse korkma bir de dr una danış
Doktorumla konuştum canım.Olur öyle dedi ne ekleme nede çıkarma yaptı aynen devam dedi gününde de test yap dedi o kadar rahim buyuyodur o yüzden de olabilir dediLekelenme var ise yarın test yap bence ve doktoruna bildir..
Ona gire ilaç eklemesi veya çıkarması yapar
Aynen tatlım teste kadar kapatalımAldırabilirsin ozaman gercekten cok istesen
Neyse tamam sen test yapıp atana kadar bu konuyu kapatıyoruz
6 Ocak ta tarnsfer oldum 8 günümKacinci günün canim senin
Hatta lekelenme yada kanama olmamasından yana doktor da bazen olabiliyor dediLekelenme var ise yarın test yap bence ve doktoruna bildir..
Ona gire ilaç eklemesi veya çıkarması yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?