- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.681
Merhaba canım hosgeldinMerhabalaar aranıza katılıyorum 18 ocakta ilk transferimi olacağım. Bugünden itibaren progestan iğne başladım. Heyecan tavan
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahDoktorumla konuştum canım.Olur öyle dedi ne ekleme nede çıkarma yaptı aynen devam dedi gününde de test yap dedi o kadar rahim buyuyodur o yüzden de olabilir dedi
Benimde tuttu boş gebelik oldu kürtaj oldumHe bunun içinde boş gebelik kürtajı 3 aylık zorunlu normal doğum da eklendi artık bana ne gelse iflah olmam
Amin canım inşallahAnladım canım hayırlısı olsun inşallah
Gecmiş olsunBenimde tuttu boş gebelik oldu kürtaj oldum
Saol canım inşallah bu bize mucize olur tutar .rabbim bize nasip etsin inşallahGecmiş olsun
Hoşbuldumm inşallah dr’um baya umutlu konuşuyor isteyen herkese nasip olur inşallahMerhaba canım hosgeldinHayırlısı olsun inşallah
Bende bende yapmıyım diye transferden aonra 3. Gün falan test siparişi vermeyi düşünüyorum. Erken verirsen ertesi gün bile yaparım benAsla dayanamam ya valla yaparm ne cıkarsa cıksın ölüm yokya
Yaaa inşallahMerhaba biz beraber transfer olmuşuz umarım güzel haberide birlikte alırız
Yok be okadarda olamamBende bende yapmıyım diye transferden aonra 3. Gün falan test siparişi vermeyi düşünüyorum. Erken verirsen ertesi gün bile yaparım ben
Gecmiş olsunMerhaba herkese benim sonucum negatif 11. gün
Bende var o hastalıkYok be okadarda olamam
Benden beterleri varmışBende var o hastalık
Yaaa üzüldüm canım hakkında hayırlısı budur inşallahMerhaba herkese benim sonucum negatif 11. gün
Merhaba Benimde bugun 11. Gündü benimde negatif oldu geçmiş olsun size de 2 ocakta transfer olmuştumMerhaba herkese benim sonucum negatif 11. gün
Yaaa çok üzüldüm geçmişler olsun, Rabbim size sabırlar versin acınız hafifletsinSelam arkadaşlar kaç gündür takip ediyorum sizleri 2 ocak ardışık transfer olanlardanım 2 tane 3. Gün 1 tane de 5. Gün transfer olmuştum bugun 11. Günüm kan verdim negatif oldu ben sizlerden tecrübeliyim 9. Denememdi pozitif olup buraya sizlere umut olmayı çok istemiştimher seferinde aştım ben bu negatif lere dedim ama yıkım oluyor her seferinde Şuan sonuç bekleyenler için tek duam pozitif sonuç almanız 3 kez dış gebelik yaşadım en sonunda gittiğim doktorum teşhiş koydu tüplerde suvı birikmesi oluyor hidtoplanks deniliyor galiba tüplerimi kapattırdım sadece tüp bebek deneme şansım vardı sanırım artık oda yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?