- 10 Ocak 2023
- 48
- 35
- 3
- 31
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.701
Evet ben de 2 ocakta olmuştum bahçecide hakkımızda hayırlısı olsun elden bir şey gelmiyor umarım sonuç bekleyen herkesin pozitif olurMerhaba Benimde bugun 11. Gündü benimde negatif oldu geçmiş olsun size de 2 ocakta transfer olmuştum
Benim ilk denemem oradaydı fulya daEvet ben de 2 ocakta olmuştum bahçecide hakkımızda hayırlısı olsun elden bir şey gelmiyor umarım sonuç bekleyen herkesin pozitif olur
Amin cnm tşklerYaaa çok üzüldüm geçmişler olsun, Rabbim size sabırlar versin acınız hafifletsin
Bence de belırtı olması illa tuttugu anlamına gelmıyor. Arkadasım da hıc belırtı yoktu, tuttu. Kişiden kişiye degısıyor. Bende bel sızısı lekelenme vs oldu testte negatif cıktı.Kızlar 11. Güne kadar hep adet sancıları oldu bende çok okudum araştırdım hep iyiye işaret ettiler transferin ertesi günü kahverengi leke oldu ilk kez daha önce hiç yaşamadım işlemden olsa gerek ilk günden beri ayaklarım buzun içindeydi yün çorap giydim belirtileriniz olmasın daha iyi hele bir gün bel ağrıdından öldüm sonra bacaklar ahhh mafoldum kasık ağrısı bacak ağrısı demem oki ağrım olsun demeyin
Yani inanılmaz tecrübeli bir doktor. Güven veriyor ama biraz moral bozabiliyor. Önce olumsuzu söyler fakat tecrübesine güvenirsiniz.Doktorun yaklaşımı nasıldı canım yani güven veriyor muydu, ilgileri nasıldı
Amin inşallah canımHoşbuldumm inşallah dr’um baya umutlu konuşuyor isteyen herkese nasip olur inşallah
Kizlar bakin ne oldu ablam dayanamayip bana zorla yaptırdı ve su an ne dicem bilmiyorumAmin canım inşallah
Noldu canımKizlar bakin ne oldu ablam dayanamayip bana zorla yaptırdı ve su an ne dicem bilmiyorum
Eeee ne cikti sonucun?Kizlar bakin ne oldu ablam dayanamayip bana zorla yaptırdı ve su an ne dicem bilmiyorum
Noldu canım
Heyecanla bekleyenlere benim gibi gelsinEeee ne cikti sonucun?
UmarımAnladım canım
Tatlım ekte gördün mü sonucumuUmarım
pozitif maşallah ama test yapmana daha çok sevindimTatlım ekte gördün mü sonucumu
Evet canım gununde de net test yapıcam inşallahpozitif maşallah ama test yapmana daha çok sevindim
İnşallah ama panik hali hiç geçmiyor ben ikinci kan testi verdim yükselişte çok şükür pazartesi tekrar vermemi istedi doktor sonraki günler içimde kese için tarih verdi şimdi tamam pozitif ama düştü mü değer düşecek mi kese görünecek mi sanırım kese olsa bile bebek tam görünmezmiş acaba var mı yok mu kalp atışı olacak mı olursa devam edecek mi bunları düşünmekten sevinemiyorum bile pozitif olmasına ne zormuş tüp bebeğin bu kısmı bile normal doğal yoldan olsa aa adetim gecikti diye test yapar sevinirsin bir doktora gidersin hemen belli olur bütün bu senaryolar aklına bile gelmez insanın deli deli herkesi sevinçten haberdar eder biz burada da imtihan oluyoruz kalp atışından emin olmadan kimseye söyleyemiyoruz bileEvet canım gununde de net test yapıcam inşallahOnda da bbir sıkıntı çıkmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?