Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar 11. Güne kadar hep adet sancıları oldu bende çok okudum araştırdım hep iyiye işaret ettiler transferin ertesi günü kahverengi leke oldu ilk kez daha önce hiç yaşamadım işlemden olsa gerek ilk günden beri ayaklarım buzun içindeydi yün çorap giydim belirtileriniz olmasın daha iyi hele bir gün bel ağrıdından öldüm sonra bacaklar ahhh mafoldum kasık ağrısı bacak ağrısı demem oki ağrım olsun demeyin

Bence de belırtı olması illa tuttugu anlamına gelmıyor. Arkadasım da hıc belırtı yoktu, tuttu. Kişiden kişiye degısıyor. Bende bel sızısı lekelenme vs oldu testte negatif cıktı.

Evet canım gununde de net test yapıcam inşallah Onda da bbir sıkıntı çıkmaz inşallah
İnşallah ama panik hali hiç geçmiyor ben ikinci kan testi verdim yükselişte çok şükür pazartesi tekrar vermemi istedi doktor sonraki günler içimde kese için tarih verdi şimdi tamam pozitif ama düştü mü değer düşecek mi kese görünecek mi sanırım kese olsa bile bebek tam görünmezmiş acaba var mı yok mu kalp atışı olacak mı olursa devam edecek mi bunları düşünmekten sevinemiyorum bile pozitif olmasına ne zormuş tüp bebeğin bu kısmı bile normal doğal yoldan olsa aa adetim gecikti diye test yapar sevinirsin bir doktora gidersin hemen belli olur bütün bu senaryolar aklına bile gelmez insanın deli deli herkesi sevinçten haberdar eder biz burada da imtihan oluyoruz kalp atışından emin olmadan kimseye söyleyemiyoruz bile şikayetlenme değil tabi ki bu günlerimize şükür ama beklemek çok zor yaaa geceleri uyuyamıyorum geç uyanayım ki kışın zaten günler kısa hemen vakit geçsin diye rabbim bekleyenlerin benim de herkesin gönlünü en güzel en mübarek bir şekilde ferahlatsın evini neşelendirsin inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…