Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canım hepsi doğru vala herşey düşünüyorsun inşallah rabbim bize de sağlıkla nasip etsin .Bir mucize nasip etsin .Bu test ne kadar doğru bilmiyorum.kanda da değerde pozitif çıkarsa da boş gebelikten korkmuyorum takı kalp atışını duyana kadar bu bu şekilde korkuyla gidicek sanirim bende inşallah güzel ilerler

Kızlar estrofemi bıraktıktan kaç gün sonra adet olunuyor bilen var mi
O kişiye göre değişiyor bazen olunur ama 1 hafta içinde.
Merhaba herkese benim sonucum negatif 11. gün
Üzüldüm canm vardır bir hayır Rabbim güç kuvvet versin tez vakitte kucagin dolar inşallah
Bende var o hastalık
Bu bennnnnn
Kızlar merhaba bende yeniyim bütün testleri tamamladık galiba başlıyoruz reglimin 3.günü çağırdılar süreç nasıl ilerliyor aşırı derecede çok heyecanlıyım
Hayırlı olsun bikac kez kontrol olduktan sora transfer tarihi alırsınız 15 gün içinde
Ne kadar olumsuz yaşasakta yeni umutla başladığımız için kalbimiz inciniyor hayal kırıklığı ile çok normal 9 deneme tüp bebekle mi diş gebelik yaşadın hep.. allahim imtihanını kolaylaştırsin niye tüp bebek şansın azalsın ki var hala tüpler alinsada şansın bitmiyor.. ama kolay bı yolculuk değil tabi...

Evet canım 2 si normal yolla dış gebelik 1 tanesi tüp bebekte dış gebelik oldu her seferinde acaba budamı dış gebelik demektense Dr um tüpleri kapatalım dedi kafmız rahat olsun dedi yap hep ya hiç düşünürüz demişti kabul ettim bir ikincisi tutmama sebebi tüplerdeki sıvı birikmesi bu çoğu kadında olurmuş ama fark edebilen Dr çok azmış benim bu zamana kadar gittiğim çoğu Dr hiç bunu demedi rahim kalınlığına dikkat çekmedi oysaki son tedavilerimde kalınlaşma sorunu çok yaşadım 3 ay kalınlaşma yan bir rahim duvarım vardı 7 ye bile zor çıkan düşün bu Dr um onlara çok dikkat etti ama işte Rabbim hikmeti

Kendin yumurtan varsa gerek yokki cnm tüpleri baglansa da yumurta toplanır
Var canım ama burdan da Bi arkadas gitti sonuç aldılar ordan onlarda tavsiye ediyor bide orayı deneyin diye ben artık çok denediğim için hep yıkım oldu bana yaşımda 40 bu arada belki Bi umut diyoruz hiç genetik li transfer olmadım drlar hep maliyeti yüksek ona verceniz parayı deneyerek şansınızı arttırın dediler..

Bazen bizi düşünüp verdikleri karar bizi bu yolda madden de manen de daha zarara uğratabiliyor. Bu kadar uzun öyküsü olan bir hastaya genetik testi yapilmis transfer etmeyeceklerde kime edecekler!!
Dua edelim hayirli doktor ve hayirli tedavilere denk gelelim arkadaşlar

Benim de arada ayaklarım buz kesiyo, sonra bir anda ter basıyo.. İlaç yan etkileri bence de hep.. Ama inşallahh yerleşiyordur miniklerrr

Arkadaslar, bulundugunuz sehirlerde özel jinekolog muayene ücretleri nedir?
Bilgisi olan yazabilir mi.
Ben küçük bi karadeniz şehrinde yaşiyorum, biraz önce aldiğim fiyat beni şok etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…