- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.721
Canım hepsi doğru vala herşey düşünüyorsun inşallah rabbim bize de sağlıkla nasip etsin .Bir mucize nasip etsin .Bu test ne kadar doğru bilmiyorum.kanda da değerde pozitif çıkarsa da boş gebelikten korkmuyorum takı kalp atışını duyana kadar bu bu şekilde korkuyla gidicek sanirim bende inşallah güzel ilerlerİnşallah ama panik hali hiç geçmiyor ben ikinci kan testi verdim yükselişte çok şükür pazartesi tekrar vermemi istedi doktor sonraki günler içimde kese için tarih verdi şimdi tamam pozitif ama düştü mü değer düşecek mi kese görünecek mi sanırım kese olsa bile bebek tam görünmezmiş acaba var mı yok mu kalp atışı olacak mı olursa devam edecek mi bunları düşünmekten sevinemiyorum bile pozitif olmasına ne zormuş tüp bebeğin bu kısmı bile normal doğal yoldan olsa aa adetim gecikti diye test yapar sevinirsin bir doktora gidersin hemen belli olur bütün bu senaryolar aklına bile gelmez insanın deli deli herkesi sevinçten haberdar eder biz burada da imtihan oluyoruz kalp atışından emin olmadan kimseye söyleyemiyoruz bileşikayetlenme değil tabi ki bu günlerimize şükür ama beklemek çok zor yaaa geceleri uyuyamıyorum geç uyanayım ki kışın zaten günler kısa hemen vakit geçsin diye rabbim bekleyenlerin benim de herkesin gönlünü en güzel en mübarek bir şekilde ferahlatsın evini neşelendirsin inşallah amin
Tatlım ekte çok merak ettiğin bişey var bakAynen tatlım teste kadar kapatalımNasip kısmet artık tabi
Bana 24 ocak dedi hemşiremYaaa inşallahTest tarihin ne zaman?
Maşallah canım sağlıcakla gelsin hamilesin. Hayırlı uğurlu olsunTatlım ekte gördün mü sonucumu
O kişiye göre değişiyor bazen olunur ama 1 hafta içinde.Kızlar estrofemi bıraktıktan kaç gün sonra adet olunuyor bilen var mi
Üzüldüm canm vardır bir hayır Rabbim güç kuvvet versin tez vakitte kucagin dolar inşallahMerhaba herkese benim sonucum negatif 11. gün
Bu bennnnnnBende var o hastalık
Hayırlı olsun bikac kez kontrol olduktan sora transfer tarihi alırsınız 15 gün içindeKızlar merhaba bende yeniyim bütün testleri tamamladık galiba başlıyoruz reglimin 3.günü çağırdılar süreç nasıl ilerliyor aşırı derecede çok heyecanlıyım
Ne kadar olumsuz yaşasakta yeni umutla başladığımız için kalbimiz inciniyor hayal kırıklığı ile çok normal 9 denemeSelam arkadaşlar kaç gündür takip ediyorum sizleri 2 ocak ardışık transfer olanlardanım 2 tane 3. Gün 1 tane de 5. Gün transfer olmuştum bugun 11. Günüm kan verdim negatif oldu ben sizlerden tecrübeliyim 9. Denememdi pozitif olup buraya sizlere umut olmayı çok istemiştimher seferinde aştım ben bu negatif lere dedim ama yıkım oluyor her seferinde Şuan sonuç bekleyenler için tek duam pozitif sonuç almanız 3 kez dış gebelik yaşadım en sonunda gittiğim doktorum teşhiş koydu tüplerde suvı birikmesi oluyor hidtoplanks deniliyor galiba tüplerimi kapattırdım sadece tüp bebek deneme şansım vardı sanırım artık oda yok..
Evet canım 2 si normal yolla dış gebelik 1 tanesi tüp bebekte dış gebelik oldu her seferinde acaba budamı dış gebelik demektense Dr um tüpleri kapatalım dedi kafmız rahat olsun dedi yap hep ya hiç düşünürüz demişti kabul ettim bir ikincisi tutmama sebebi tüplerdeki sıvı birikmesi bu çoğu kadında olurmuş ama fark edebilen Dr çok azmış benim bu zamana kadar gittiğim çoğu Dr hiç bunu demedi rahim kalınlığına dikkat çekmedi oysaki son tedavilerimde kalınlaşma sorunu çok yaşadım 3 ay kalınlaşma yan bir rahim duvarım vardı 7 ye bile zor çıkan düşün bu Dr um onlara çok dikkat etti ama işte Rabbim hikmetiO kişiye göre değişiyor bazen olunur ama 1 hafta içinde.
Üzüldüm canm vardır bir hayır Rabbim güç kuvvet versin tez vakitte kucagin dolar inşallah
Bu bennnnnn
Hayırlı olsun bikac kez kontrol olduktan sora transfer tarihi alırsınız 15 gün içinde
Ne kadar olumsuz yaşasakta yeni umutla başladığımız için kalbimiz inciniyor hayal kırıklığı ile çok normal 9 denemetüp bebekle mi diş gebelik yaşadın hep.. allahim imtihanını kolaylaştırsin niye tüp bebek şansın azalsın ki var hala tüpler alinsada şansın bitmiyor.. ama kolay bı yolculuk değil tabi...
Kendin yumurtan varsa gerek yokki cnm tüpleri baglansa da yumurta toplanırÇok güzel çıkmış maşallah sağlıkla gelsinsizide takip ediyorum kaç gündür Kıbrıs konusu hakkında fikir alcam sizden
Var canım ama burdan da Bi arkadas gitti sonuç aldılar ordan onlarda tavsiye ediyor bide orayı deneyin diye ben artık çok denediğim için hep yıkım oldu bana yaşımda 40 bu arada belki Bi umut diyoruz hiç genetik li transfer olmadım drlar hep maliyeti yüksek ona verceniz parayı deneyerek şansınızı arttırın dediler..Kendin yumurtan varsa gerek yokki cnm tüpleri baglansa da yumurta toplanır
Bazen bizi düşünüp verdikleri karar bizi bu yolda madden de manen de daha zarara uğratabiliyor. Bu kadar uzun öyküsü olan bir hastaya genetik testi yapilmis transfer etmeyeceklerde kime edecekler!!Var canım ama burdan da Bi arkadas gitti sonuç aldılar ordan onlarda tavsiye ediyor bide orayı deneyin diye ben artık çok denediğim için hep yıkım oldu bana yaşımda 40 bu arada belki Bi umut diyoruz hiç genetik li transfer olmadım drlar hep maliyeti yüksek ona verceniz parayı deneyerek şansınızı arttırın dediler..
Benim de arada ayaklarım buz kesiyo, sonra bir anda ter basıyo.. İlaç yan etkileri bence de hep.. Ama inşallahh yerleşiyordur miniklerrrŞuan çok fazla sıcak basması yaşıyorum eğer sonucumu bilmesem hamileyim derdim çünkü sürekli üşüyen bir insanım hiç ısınamam. Yani belirti aramayın kendinizde ilaçlar her şeyi yapıyor beklemenin de ayrı heyecanı var tadını çıkarın.
Ama gercekten şiştim
Yanında olsam zorla yaptırırdım o testi
Amin inslalah canımMaşallah canım sağlıcakla gelsin hamilesin. Hayırlı uğurlu olsun
Amin canım inşallahCok sevındım canım. Sağlıkla kucagına almak nasip olsun.İnşallah darısı bana bende negatıf cıktı evdekı testim
Dün bi arkadaşım 490 dediArkadaslar, bulundugunuz sehirlerde özel jinekolog muayene ücretleri nedir?
Bilgisi olan yazabilir mi.
Ben küçük bi karadeniz şehrinde yaşiyorum, biraz önce aldiğim fiyat beni şok etti
Şükür yarabbiiAmin inslalah canımİnsllalah sonradan boş gebelik olmaz
Aynen kuzum dün dedin dedin sonunda yaptırdınız vala banabŞükür yarabbii
Hadi gözün aydın
İnşallah olmaz canım güzel düşün.Aynen kuzum dün dedin dedin sonunda yaptırdınız vala banabİnslalah boş gebelik olmaz ondan korkum Çarşamba da test günüm.Ablam geldi tutturdu yap diye valab
Vala ya yoksa çarşambaya ogrenicektik ben erken diye hala ümitsiz ümitsiz yaptım vala bide doktor ilaçtan da olabilir etkisi dedi kan neylestirir dimi kuzumİnşallah olmaz canım güzel düşün.
Ablandan Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?