Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Meraba canim bende öyle bişey olmadı sadece kasık ağrım bel ağrım ki normalde vardı zaten gaz şişkinlik onun dışında ağrım olmadı yeni yeni şu anda gogus ucum acımaya başladı ara ara sağ solda batmalar oluyor aman aman öyle ağrılar yok ama normaldir herkeste farklı oluyor .Benim 9 günüm tarnsferimin dün gece yaptık pozitif çıktı ama Çarşamba günü test günüm bir daha yapacağım

E çok iyiymiş bu. İstanbul mu?
Büyük şehirlerde alternatif fazla oluyor. Fiyat genelde daha düşük.
Bana nakit 800, kart 900 dedi ne alakaysa
İstanbul canım sıradan bi özel hastane yani buda.
Mesela medicalpark gecen sene 850 idi şuan nekadar bilmiyorum

Merhaba Çok sevindim senin adına canım umarım test sonucunu da hayırlı güzel bir şekilde alırsın. RABBİM kucağınıza almayı da nasip etsin. Benim 5.gün embriyosu 14 gün beklemeli miyim hemşirem öyle dedi ama bilmiyorum varsa idrara ne zaman karışır acaba?

İnslalh canım hepimize rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah Benimde 5.gun emriyosu Bana da 13 gün bekle dedi bugün ,9 günüm gününden önce yapma dediler ama bende dayanamayıp gece yaptim pozitif çıktı Çarşamba net kan tahlili günum onda çıkıyor.İnsalalh Pozitifi görürüm.Erken dediler ama ben yaptım ısrarlara rağmen ama yine de olumlu olsa da netlik kazanmadi

Ben yine de bekle derim net olması için bugün tarnsferin kaçıncı günü canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…