- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.761
Aslında 3.gunde 11.gun bile az çıkıp yükselen var inşallah hayirli çıkarda sonucun3. Gun embriyosu yarin 9. Gun olacak sanirim varsa cikar dimi?
Çikabilir canim, ins pozitif cikar3. Gun embriyosu yarin 9. Gun olacak sanirim varsa cikar dimi?
Meraba canim bende öyle bişey olmadı sadece kasık ağrım bel ağrım ki normalde vardı zaten gaz şişkinlik onun dışında ağrım olmadı yeni yeni şu anda gogus ucum acımaya başladı ara ara sağ solda batmalar oluyor aman aman öyle ağrılar yok ama normaldir herkeste farklı oluyor .Benim 9 günüm tarnsferimin dün gece yaptık pozitif çıktı ama Çarşamba günü test günüm bir daha yapacağımGünaydın güzel anne adaylarıtransferin ilk gününden beri koltuk altımdan göğüs uçlarıma kadar şiddetli ağrı var. Bazen sağ genelde sol kasığımda batmalar ağrılar çok oluyo normal mi bunlar bilenler beni aydınlatabilir mi lütfen? Pekte belirti aramak istemiyorum ama ilk transferimde böyle olmamıştı bide ilk 3 gün belim çok ağrıyordu. Özellikle pozitifi gören arkadaşlar sizde de oldu mu böyle ( inşallah olmuştur ) Umarım hepimiz güzel haberlerle havalara uçarız
Benim ,5.gun emriyosu 9 günde test yaptım çıkar inşallah seninde umutsuzdum benÇikabilir canim, ins pozitif cikar
İstanbul canım sıradan bi özel hastane yani buda.E çok iyiymiş bu. İstanbul mu?
Büyük şehirlerde alternatif fazla oluyor. Fiyat genelde daha düşük.
Bana nakit 800, kart 900 dedi ne alakaysa
Ben yaptim çıktı8.günden sonraysa, dayanamiyorsan yap çıkar canim
Sen bize bak dermişimVala ya yoksa çarşambaya ogrenicektik ben erken diye hala ümitsiz ümitsiz yaptım vala bide doktor ilaçtan da olabilir etkisi dedi kan neylestirir dimi kuzum
Hadi al gel bebeleriniMalum seansdua edin bana da inşallah bebeklerim sımsıkı tutunsun sağlıkla transferi bekliyoreee
Modum düşmez diyosan yap gitsinBende gaza geldim yarin sabah mi yapsamzaten negatif gibi hissediyorum , carsamba da test yaptiririm yoluma bakarim artik
MerhabaMeraba canim bende öyle bişey olmadı sadece kasık ağrım bel ağrım ki normalde vardı zaten gaz şişkinlik onun dışında ağrım olmadı yeni yeni şu anda gogus ucum acımaya başladı ara ara sağ solda batmalar oluyor aman aman öyle ağrılar yok ama normaldir herkeste farklı oluyor .Benim 9 günüm tarnsferimin dün gece yaptık pozitif çıktı ama Çarşamba günü test günüm bir daha yapacağım
Aynen kuzum Çarşamba kısmetseSen bize bak dermişim
Kan daha net olur tabi canım
Ay olabilir gerçekten hatırladım o gün ayaklarım üşümüştü birazBen bu durumu transfer icin ameliyathanede on yirmi dk da olsa beklemeye veriyorum. Birde catalda bekeltiyorlar ya hani..
Ben transferlerime o yüzden hep çorapla girdim
İnslalh canım hepimize rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallahMerhabaÇok sevindim senin adına canım umarım test sonucunu da hayırlı güzel bir şekilde alırsın. RABBİM kucağınıza almayı da nasip etsin. Benim 5.gün embriyosu 14 gün beklemeli miyim hemşirem öyle dedi ama bilmiyorum varsa idrara ne zaman karışır acaba?
Bizim 500 TL cnm Alanya daArkadaslar, bulundugunuz sehirlerde özel jinekolog muayene ücretleri nedir?
Bilgisi olan yazabilir mi.
Ben küçük bi karadeniz şehrinde yaşiyorum, biraz önce aldiğim fiyat beni şok etti
İnşallah güzelliklerin habercisidir bu ağrılarCanım bende yaşıyorum 2 gündür şiddetli ve karın ağrısı da var üstüne dünden beri normal sanırım
Ben yine de bekle derim net olması için bugün tarnsferin kaçıncı günü canım?MerhabaÇok sevindim senin adına canım umarım test sonucunu da hayırlı güzel bir şekilde alırsın. RABBİM kucağınıza almayı da nasip etsin. Benim 5.gün embriyosu 14 gün beklemeli miyim hemşirem öyle dedi ama bilmiyorum varsa idrara ne zaman karışır acaba?
İnşallah canım tutunuyodurİnşallah güzelliklerin habercisidir bu ağrılar
Benim de 23 Ocak inşallah pozitifi görmek nasip olur hepimizeBana 24 ocak dedi hemşirem
Hadi bakalım üstümüzden yük kalktıAynen kuzum Çarşamba kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?