Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Evet burdan bir çift bizede öyle demişti 120 bini buldu demişti sanırım onlarda sizin gittiğiniz merkeze gittiler eşimin arkadası hatta bizim için adam görüşme bile yapmış bakalım kendi Dr umlada Bi görüşüp değerlendirme yapıp bikaç adet geçirip sanırım Kıbrısa gideceğiz çünkü benim yaşım 40 yaştan dolayı embriyoları da sıkıntı var Galiba ki tutmadı hiç 3 ünüde kıbrısta mı aynı Dr damı denedin canım?

Himm evet hemen hemen o kadar fiyatları ben 2 tane koydurdum Dr.İsmi ne? Hayırlısı olsun hakkında canım ?Ben Yumurta Donasyonu yaptırdım .Emriyom 6 gelişti ama 5 güzeldi 1 tanesi iyi değildi

Himm evet hemen hemen o kadar fiyatları ben 2 tane koydurdum Dr.İsmi ne? Hayırlısı olsun hakkında canım ?Ben Yumurta Donasyonu yaptırdım .Emriyom 6 gelişti ama 5 güzeldi 1 tanesi iyi değildi
Kübracım ben dün negatif le sonuçlandı canım Bi kaç ay dinlenip eşim Kıbrısa gidelim diyor önceleri kati kararım Dı fakat burda yorumları okudukça bide eşimin arkadası sizde gidin deyince sıcak bakmaya başladım doğrusu benimde yumurtam oluyor ama şuan amh değerim 0.8 o yüzden yaş itibari ile artık cesaretim yok yeniden opu yapıp umutlanmaya bide benim 5ç güne zar zor bu tedavide gitti oda orta kalite dendi benim 9 transferim de hep 3. Gün emriyosu ile yapıldı ve hiç genetiğe gitmedi maliyetli dedi Dr um oraya verceniz parayı böyle deneyin şansınız olsun dedi aslında bir kere genetikli yaptırıp bakçak tık Bi yani biz artık eşimle embriyolara bağlıyoruz demekki sıkıntı vardı bende bide rahim duvarı inceliği var zor kalınlaşıyor bu tedavide 1 sene ara verdiğim için spor yaptığım için kalınlaşma ilk ayda oldu şükür tabi destek ilaç fitil estrofem sayesinde ama nasip değilmiş artık donmuş emriyo muz da yok bakalım hayırlısı olsun..

Hayırlısi olsun hakkımızda umarım hayalinize kavuşursunuz her şey Allah'tan rabbim ol der ve olur ne olursa olsun dua çok önemli Umudunuzu kaybetmeyin

Benim adetim bu ay 38. Gunde geldi gecikiyor pko var dogal siklus yapilir mi banada
Yumurtlama olup olmaması önemli. Bazı hormon ilacı veriyor bazısı doğal seyrine bırakıyor bende de pko var ama bende doğal seyrinde 14.gunde yumurtladim 9 gün sora transfer oldu. Yani doktorunla konuşsan daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…