Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Günaydın güzel anne adayları transferin ilk gününden beri koltuk altımdan göğüs uçlarıma kadar şiddetli ağrı var. Bazen sağ genelde sol kasığımda batmalar ağrılar çok oluyo normal mi bunlar bilenler beni aydınlatabilir mi lütfen? Pekte belirti aramak istemiyorum ama ilk transferimde böyle olmamıştı bide ilk 3 gün belim çok ağrıyordu. Özellikle pozitifi gören arkadaşlar sizde de oldu mu böyle ( inşallah olmuştur) Umarım hepimiz güzel haberlerle havalara uçarız

Belirtilere takılma ilaçları çok fazla alıyoruz ikisini ayırt edmek çok zor meşgul etmeye çalış kendini canm

belirtiler ilaçtan da pozitiften de kaynakli olabilir ama transferin ertesi gününden itibaren baslayan tepkimeler kesinlikle ilactandir.
Test gününü sabirla bekleyip pozitifte kalmak önemli

belirtiler ilaçtan da pozitiften de kaynakli olabilir ama transferin ertesi gününden itibaren baslayan tepkimeler kesinlikle ilactandir.
Test gününü sabirla bekleyip pozitifte kalmak önemli
Anladım canım teşekkür ediyorum ama kafamı kurcalayan şey transfere hazırlık aşamasında 2 hafta boyunca da bu ilaçları kullandım ilaçlarım hiç değişmedi o 2 hafta hiç bu belirtiler yoktu. Valla insan pozitif olsun diye neleri neleri hesaplıyo
Allah yardımcımız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…