- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.741
İnşallah canımBenim de arada ayaklarım buz kesiyo, sonra bir anda ter basıyo.. İlaç yan etkileri bence de hep.. Ama inşallahh yerleşiyordur miniklerrr
E çok iyiymiş bu. İstanbul mu?Dün bi arkadaşım 490 dedi
Belirtilere takılma ilaçları çok fazla alıyoruz ikisini ayırt edmek çok zor meşgul etmeye çalış kendini canmGünaydın güzel anne adaylarıtransferin ilk gününden beri koltuk altımdan göğüs uçlarıma kadar şiddetli ağrı var. Bazen sağ genelde sol kasığımda batmalar ağrılar çok oluyo normal mi bunlar bilenler beni aydınlatabilir mi lütfen? Pekte belirti aramak istemiyorum ama ilk transferimde böyle olmamıştı bide ilk 3 gün belim çok ağrıyordu. Özellikle pozitifi gören arkadaşlar sizde de oldu mu böyle ( inşallah olmuştur ) Umarım hepimiz güzel haberlerle havalara uçarız
İnşallah Rabbimin izni ile sımsıkı tutunuyorlardır sana dualarım seninleMalum seansdua edin bana da inşallah bebeklerim sımsıkı tutunsun sağlıkla bekliyoreee
Çok teşekkür ederim güzel yorumun içinBelirtilere takılma ilaçları çok fazla alıyoruz ikisini ayırt edmek çok zor meşgul etmeye çalış kendini canm
Yeni olucam daha canm hepimizin inşallah 9 ay sora mis kokularini duyalım sağlıklaİnşallah Rabbimin izni ile sımsıkı tutunuyorlardır sana dualarım seninle
belirtiler ilaçtan da pozitiften de kaynakli olabilir ama transferin ertesi gününden itibaren baslayan tepkimeler kesinlikle ilactandir.Günaydın güzel anne adaylarıtransferin ilk gününden beri koltuk altımdan göğüs uçlarıma kadar şiddetli ağrı var. Bazen sağ genelde sol kasığımda batmalar ağrılar çok oluyo normal mi bunlar bilenler beni aydınlatabilir mi lütfen? Pekte belirti aramak istemiyorum ama ilk transferimde böyle olmamıştı bide ilk 3 gün belim çok ağrıyordu. Özellikle pozitifi gören arkadaşlar sizde de oldu mu böyle ( inşallah olmuştur ) Umarım hepimiz güzel haberlerle havalara uçarız
Allah söyletti demekki :) Aminn Aminn inşallahYeni olucam daha canm hepimizin inşallah 9 ay sora mis kokularini duyalım sağlıkla
Sıkışmayi bekliyorsan yürüyüş yap yoksa bekle zaten birazdan bastırır1 litre su içtim gene banamisin yok ya
8.günden sonraysa, dayanamiyorsan yap çıkar canimBende gaza geldim yarin sabah mi yapsamzaten negatif gibi hissediyorum , carsamba da test yaptiririm yoluma bakarim artik
Evet karnım patlıcak canm hopluyorum zipliyorum yürüyorum,Sıkışmayi bekliyorsan yürüyüş yap yoksa bekle zaten birazdan bastırır
Olumlu çıksın negatif olmasın mujde olsun sanaBende gaza geldim yarin sabah mi yapsamzaten negatif gibi hissediyorum , carsamba da test yaptiririm yoluma bakarim artik
3. Gun embriyosu yarin 9. Gun olacak sanirim varsa cikar dimi?8.günden sonraysa, dayanamiyorsan yap çıkar canim
Canim keske , insallah senin transferinde hayirlisiyla guzel gecer alir minnoslarini gelirsinOlumlu çıksın negatif olmasın mujde olsun sana
AminnnCanim keske , insallah senin transferinde hayirlisiyla guzel gecer alir minnoslarini gelirsin
Anladım canım teşekkür ediyorum ama kafamı kurcalayan şey transfere hazırlık aşamasında 2 hafta boyunca da bu ilaçları kullandım ilaçlarım hiç değişmedi o 2 hafta hiç bu belirtiler yoktu. Valla insan pozitif olsun diye neleri neleri hesaplıyobelirtiler ilaçtan da pozitiften de kaynakli olabilir ama transferin ertesi gününden itibaren baslayan tepkimeler kesinlikle ilactandir.
Test gününü sabirla bekleyip pozitifte kalmak önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?