Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Arkadaslar, bulundugunuz sehirlerde özel jinekolog muayene ücretleri nedir?
Bilgisi olan yazabilir mi.
Ben küçük bi karadeniz şehrinde yaşiyorum, biraz önce aldiğim fiyat beni şok etti
700 TL benim Dr um ama sağolsun bana hep tölaranslı oldu çok maddi anlamda yıprandıpımız için çoğunda almadı bide ben eski hastayım kendisi özel bir tüp bebek merkezindeydi ayrıldı kendi yerini açtı malum kiralar sekreter hemşire onlarda haklı olarak zaten şuan ucuz özel muaynane yok her dalda..

Ayyy canım benim Allah razı olsun insalalh dediğin gibidir.Vala zor tuttum kendimi ablam olmasaydı yine yapmazdım da onlar çok ısrar etti dene dene diye . İnşallah kanda da böyle çıkar mucize olur bizede .Devamı güzel olur boş gebelik olmasından korkuyorum en çok

@Sm

Canım transferin hayırlı olsun inşallah bi engel çıkar da kayınvalidenler gelmez yanına sende rahat rahat beklersin sıfır stresle pozitifini alırsın 10 gün sonra
, Eşim hastalandı baya bakalım onu diyecegim size bulaşır filan diye şansımı denicem yoksa kısmet gelselerde inşallah nabalim teşekkür ederim canm

Meraba canim teşekkür ederim Kıbrıs'ta Yakindoğu Üniversitesi Hastanesi'nde tarnsfer oldum güzel geçti .3 denemem oldu 1 tanesi tuttu boş gebelik oldu 2 transferde Hiç tutmadı.Bu 3 allah nasip ederse rabbim muzide nasip ederse dün yaptım dayanamayıp ,9 günde pozitif çıktı.Carsamba test günüm bakalım onda ne cikicak.30 yaşındayım.Her transferde ücret değişiyor ilk transferimde 100000 geçmişti 4 sene önce dondurmamistim o zaman 2 transfer de hem dondurma hem işlem parası verdik oda 130000 bini buldu yani bundan biraz daha düşük oldu ücret ama En son işte 80 bini buldu canım heryer değişik Farklı fiyat birde dolar bazlı Euro bazlı o yüzden yukseliste

İçini rahat tut bence herşey normal herşey çok güzel olucak böyle sinyal ver bebelere

, Eşim hastalandı baya bakalım onu diyecegim size bulaşır filan diye şansımı denicem yoksa kısmet gelselerde inşallah nabalim teşekkür ederim canm
Ya gelmeseler olmaz sanki bi de hep mi böyle olur en önemli zamanlarda ille bişey çıkar Allahın kanunu bu galiba, inşallah güzel hayırlı sonuçlara vesile olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…