- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.781
Çok iyi yaBizim 500 TL cnm Alanya da
Bence sizin ki biraz pahalıymış abartmışlar iyiceÇok iyi ya
Ay vala sorma ya birazda olsa bende rahatladımHadi bakalım üstümüzden yük kalktı
E diyorum ya , alternatif yok, şişirdikçe şişirmislerBence sizin ki biraz pahalıymış abartmışlar iyice
E tabi bak ne güzel olduAy vala sorma ya birazda olsa bende rahatladım
Vala ya çok güzel oldu ablam kardeşim ağladı bayaE tabi bak ne güzel oldu
700 TL benim Dr um ama sağolsun bana hep tölaranslı oldu çok maddi anlamda yıprandıpımız için çoğunda almadı bide ben eski hastayım kendisi özel bir tüp bebek merkezindeydi ayrıldı kendi yerini açtı malum kiralar sekreter hemşire onlarda haklı olarak zaten şuan ucuz özel muaynane yok her dalda..Arkadaslar, bulundugunuz sehirlerde özel jinekolog muayene ücretleri nedir?
Bilgisi olan yazabilir mi.
Ben küçük bi karadeniz şehrinde yaşiyorum, biraz önce aldiğim fiyat beni şok etti
Merhaba canım hayırlı olsun seni de takip ediyorum ben kaç gündür ama yorum yapamıyorum üyeliğimi dondurmuştum bana bilgi verirmisin kıbrısta nereye gittin kaçıncı denemen kaç yaşındasın ve ne kadar mal olduVala ya çok güzel oldu ablam kardeşim ağladı baya
Canım transferin hayırlı olsun inşallah bi engel çıkar da kayınvalidenler gelmez yanına sende rahat rahat beklersin sıfır stresle pozitifini alırsın 10 gün sonraAslında 3.gunde 11.gun bile az çıkıp yükselen var inşallah hayirli çıkarda sonucun
Ayyy canım benim Allah razı olsunK Kubra Avci gözün aydın canım orda grlişen 2 adet embriyo var sana diyim ben, çnce sabrını sonra bebelerini tebrik ederim 9 güne iyi dayandınn.Rabbim 9 ay sonra kucağına alıp sana olnların düğün gününğ göstersin inşallah
,@Sm
Canım transferin hayırlı olsun inşallah bi engel çıkar da kayınvalidenler gelmez yanına sende rahat rahat beklersin sıfır stresle pozitifini alırsın 10 gün sonra
Aldımmm içimde çok değişik bı his var. Sağlıkla olsun inşallahHadi al gel bebelerini
Meraba canim teşekkür ederimMerhaba canım hayırlı olsun seni de takip ediyorum ben kaç gündür ama yorum yapamıyorum üyeliğimi dondurmuştum bana bilgi verirmisin kıbrısta nereye gittin kaçıncı denemen kaç yaşındasın ve ne kadar mal oldu
Valla benm gittiğim hastanede zamdan önceki fiyat 890 tl idi simdi nedir bilmiyorum:)Dün bi arkadaşım 490 dedi
Bende küçük karedeniz şehrindeyim 800 tlArkadaslar, bulundugunuz sehirlerde özel jinekolog muayene ücretleri nedir?
Bilgisi olan yazabilir mi.
Ben küçük bi karadeniz şehrinde yaşiyorum, biraz önce aldiğim fiyat beni şok etti
İçini rahat tut bence herşey normalAyyy canım benim Allah razı olsuninsalalh dediğin gibidir.Vala zor tuttum kendimi ablam olmasaydı yine yapmazdım da onlar çok ısrar etti dene dene diye . İnşallah kanda da böyle çıkar mucize olur bizede .Devamı güzel olur boş gebelik olmasından korkuyorum en çok
Ya gelmeseler olmaz sanki bi de hep mi böyle olur en önemli zamanlarda ille bişey çıkar Allahın kanunu bu galiba,,Eşim hastalandı baya bakalım onu diyecegim size bulaşır filan diye şansımı denicem yoksa kısmet gelselerde inşallah nabalim teşekkür ederim canm
Aynen benm zaten sürekli denk geliyor :))) amin canimYa gelmeseler olmaz sanki bi de hep mi böyle olur en önemli zamanlarda ille bişey çıkar Allahın kanunu bu galiba,inşallah güzel hayırlı sonuçlara vesile olur canım
İnslalah canım benim duzenli şimdilik ilaçlarımı alıyorum zaten .Çarşambaya az kaldı ama o bile sabirsizlandiriyor beni.insallah güzel olur sonuna kadar giderİçini rahat tut bence herşey normalherşey çok güzel olucak böyle sinyal ver bebelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?