- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.821
Diger ay donmuş embriyo transferi olcam doktorumla daha görüşmedim teşekkürlerYumurtlama olup olmaması önemli. Bazı hormon ilacı veriyor bazısı doğal seyrine bırakıyor bende de pko var ama bende doğal seyrinde 14.gunde yumurtladim 9 gün sora transfer oldu. Yani doktorunla konuşsan daha iyi.
Hadi hayırlı haberler inşallahHepimiz alalım inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın
Doktorum doğal siklusu düzenli adet görenlerde uyguladığını söyledi bana, öngörülen zamanda regl olup olmadığımı sormuştu.Benim adetim bu ay 38. Gunde geldi gecikiyor pko var dogal siklus yapilir mi banada
İnşallah canımHadi hayırlı haberler inşallah
Kesinlikle aynı şehirdeyizMerak ettim, hangi ildesin canim
Kesinlikle aynı şehirdeyiz
Pardon ama hemşire neyi yoğuruyorHemşire yoğurdu iyi geldi canm artık öyle yapıcam ama başkası yoğursa daha iyi oluyor sanki o kuvvetle
10 ocak transfer günümdü canım daha erken biliyorum da 5.gün embriyosu için genelde herkes 10.gün test yapmış ondan sordum bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşallahBen yine de bekle derim net olması için bugün tarnsferin kaçıncı günü canım?
Kaçıncı günün canım test günün ne zaman benimde hep kalçam hem göbeğim çok acıdı göbeğim iğne yerlerim karardı oksopar kullandım ben hep Rabbim pozitif le sonıçlandırsın sonucunuProgestan iğne yerlerim fena halde beze olmuş neyseki bugün de vurulduk 5 gün sora vurulcaz artık o zaman iyileşir sırada gebelik varsa devam eder zaten.
Küçük laradeniz şehri diyince bende aynı yerden olabilirimKesinlikle aynı şehirdeyiz
Ayy inşallah inşallahBenim de 23 Ocak inşallah pozitifi görmek nasip olur hepimize
Merhaba bende kalçadan 50 mg progestan iğne vuruluyorum bende de iğne yerlerinde beze oluştu ve ara ara çok acıyor. Bu progestan iğne tutma ihtimalini arttırıyor mu? Birde gebelik olursa kaçıncı haftaya kadar kullanılıyor acaba bir bilginiz var mı?Progestan iğne yerlerim fena halde beze olmuş neyseki bugün de vurulduk 5 gün sora vurulcaz artık o zaman iyileşir sırada gebelik varsa devam eder zaten.
Ben acı gecti üstüne yatınca oluyor biraz işte şimdi 5 günde bir vurulcagimiz için şükür dinlenmis olur. Progestan eksikliğimiz var iğne tabiki olası hamilelikte bebeği tutması için kanama olmaması için etkili tabikiMerhaba bende kalçadan 50 mg progestan iğne vuruluyorum bende de iğne yerlerinde beze oluştu ve ara ara çok acıyor. Bu progestan iğne tutma ihtimalini arttırıyor mu? Birde gebelik olursa kaçıncı haftaya kadar kullanılıyor acaba bir bilginiz var mı?
MaşallahEvet kızlar 10.günden bildiriyorum Elhamdülillah kan testi pozitif. Rabbim isteyen bekleyen tüm kardeşlerime nasip etsin. Maddi manevi,uzun ve zorlu bir süreçmiş. Transfer olanlara, olacak olanlara sabır ve güzel haberler, pozitif olanlara da sağlıcakla gebelik diliyorum. Negatif olan kardeşlerimde tez zamanda gönüllerindekine kavuşsun inşallah duamdasınız..
Amin inşallah canm daha taze yeni transferKaçıncı günün canım test günün ne zaman benimde hep kalçam hem göbeğim çok acıdı göbeğim iğne yerlerim karardı oksopar kullandım ben hep Rabbim pozitif le sonıçlandırsın sonucunu
Bezenin üstünü canm masaj yaptı valla çok iyi geldi kuvvetli yaptı bidePardon ama hemşire neyi yoğuruyor
Tahriş oluyor maalesef ama enfeksiyon olmaz fazla hemen dikkatli koymak lazım hijyenik olarak dikkat etmek gerek.Kızlar bişey sorcam sizde de fitil den sonra vajinada yanma acı oldumu sanki idrar yolu enfeksiyonu olmuş gibi fena oluyorum her transferimde benim böyle oluyor Dr um fitil den tahriş oluyor dedi nasıl yanma afedersiniz idrar yaparken bide bugun idrar rengim koyu ve bulanık böyle yaşayan oldumu acabasormuştum Dr a transferden sonra ben hep böyle oluyorum hocam tutunmayı etkiler mi dedim bol su iç etkilemez demişti kafamda deli sorular negatiften sonra acaba bundanmı olmadı şundanmı diye diye
Amin canım Allah razı olsun darısı sana da inşallahMaşallahaminnnnn darısı kucağına olsun. Kaç çıktı canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?