Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yumurtlama olup olmaması önemli. Bazı hormon ilacı veriyor bazısı doğal seyrine bırakıyor bende de pko var ama bende doğal seyrinde 14.gunde yumurtladim 9 gün sora transfer oldu. Yani doktorunla konuşsan daha iyi.
Diger ay donmuş embriyo transferi olcam doktorumla daha görüşmedim teşekkürler

Progestan iğne yerlerim fena halde beze olmuş neyseki bugün de vurulduk 5 gün sora vurulcaz artık o zaman iyileşir sırada gebelik varsa devam eder zaten.
Kaçıncı günün canım test günün ne zaman benimde hep kalçam hem göbeğim çok acıdı göbeğim iğne yerlerim karardı oksopar kullandım ben hep Rabbim pozitif le sonıçlandırsın sonucunu

Kızlar bişey sorcam sizde de fitil den sonra vajinada yanma acı oldumu sanki idrar yolu enfeksiyonu olmuş gibi fena oluyorum her transferimde benim böyle oluyor Dr um fitil den tahriş oluyor dedi nasıl yanma afedersiniz idrar yaparken bide bugun idrar rengim koyu ve bulanık böyle yaşayan oldumu acaba sormuştum Dr a transferden sonra ben hep böyle oluyorum hocam tutunmayı etkiler mi dedim bol su iç etkilemez demişti kafamda deli sorular negatiften sonra acaba bundanmı olmadı şundanmı diye diye

Progestan iğne yerlerim fena halde beze olmuş neyseki bugün de vurulduk 5 gün sora vurulcaz artık o zaman iyileşir sırada gebelik varsa devam eder zaten.
Merhaba bende kalçadan 50 mg progestan iğne vuruluyorum bende de iğne yerlerinde beze oluştu ve ara ara çok acıyor. Bu progestan iğne tutma ihtimalini arttırıyor mu? Birde gebelik olursa kaçıncı haftaya kadar kullanılıyor acaba bir bilginiz var mı?

Evet kızlar 10.günden bildiriyorum Elhamdülillah kan testi pozitif. Rabbim isteyen bekleyen tüm kardeşlerime nasip etsin. Maddi manevi,uzun ve zorlu bir süreçmiş. Transfer olanlara, olacak olanlara sabır ve güzel haberler, pozitif olanlara da sağlıcakla gebelik diliyorum. Negatif olan kardeşlerimde tez zamanda gönüllerindekine kavuşsun inşallah duamdasınız..

Ben acı gecti üstüne yatınca oluyor biraz işte şimdi 5 günde bir vurulcagimiz için şükür dinlenmis olur. Progestan eksikliğimiz var iğne tabiki olası hamilelikte bebeği tutması için kanama olmaması için etkili tabiki

Maşallah aminnnnn darısı kucağına olsun. Kaç çıktı canm

Kaçıncı günün canım test günün ne zaman benimde hep kalçam hem göbeğim çok acıdı göbeğim iğne yerlerim karardı oksopar kullandım ben hep Rabbim pozitif le sonıçlandırsın sonucunu
Amin inşallah canm daha taze yeni transfer
Oksapar ben günde 2 kez bu sefer valla göbek mobek kalmicak artık olsun sağlıkla tutsun da nabalim

Tahriş oluyor maalesef ama enfeksiyon olmaz fazla hemen dikkatli koymak lazım hijyenik olarak dikkat etmek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…