Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Doktorum her gün vurulacağımı söyledi bana bugün 5. iğnemi vurulacağım. Tabi herkesin tedavisi kişiye özel düzenlendiği için farklılıklar olabilir. İnşallah pozitif sonuç almak nasip olur hepimize. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Yok artık hergun vurulmuyor bende canm artık 5 günde bir vurulcaz. Fitil bide devam.
Mutlaka masaj yap soğuk uygula her gün vurulcaksan orası şişer. Ben 6 gün üst üste vuruldum aynen herkesin tedvaisi farkli

Merhaba ben kapsülü ü kullandım vajinal fitil olarak iğne yi sormuştum doktoruma allerji etkisi çok fazla demişti yaptımı sizde Bi yan etki önemli bişey acaba?

Amin canım Allah razı olsun darısı sana da inşallah 363 çıktı
Masallah saglikla devam etsin kucagimiza alalim hepimiz ins. Kacinci gün testin. Benim de ilk testim bundan az yüksekti, ayni degerlerdeyiz, Bende bugun 2.kanı verdim şimdi kese icin gün sayiyorum.

Tahriş oluyor maalesef ama enfeksiyon olmaz fazla hemen dikkatli koymak lazım hijyenik olarak dikkat etmek gerek.
Her seferinde elimi yıkadım ve ıslatıp öyle yerleştirdim yinede oldu birde ben hep kağıt havlu kullandım bu dönemde akıntı açısından çünkü hem akıntı hemde ilacın parçaları normal olarak geri geldiği için çamaşırımı ıslak sevmiyorum

Masallah saglikla devam etsin kucagimiza alalim hepimiz ins. Kacinci gün testin. Benim de ilk testim bundan az yüksekti, ayni degerlerdeyiz, Bende bugun 2.kanı verdim şimdi kese icin gün sayiyorum.
Teşekkür ederim Aminnnn İnşallah, size de maşallah, bugün 10.günüm pazartesi tekrar bakalım dedi bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…