- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.841
Çok güzel maşallah aminn bekleyen herkese olsun..Amin canım Allah razı olsun darısı sana da inşallah363 çıktı
Kocana yoğurttur ben öyle yapıyordumHemşire yoğurdu iyi geldi canm artık öyle yapıcam ama başkası yoğursa daha iyi oluyor sanki o kuvvetle
Doktorum her gün vurulacağımı söyledi bana bugün 5. iğnemi vurulacağım. Tabi herkesin tedavisi kişiye özel düzenlendiği için farklılıklar olabilir. İnşallah pozitif sonuç almak nasip olur hepimize. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.Ben acı gecti üstüne yatınca oluyor biraz işte şimdi 5 günde bir vurulcagimiz için şükür dinlenmis olur. Progestan eksikliğimiz var iğne tabiki olası hamilelikte bebeği tutması için kanama olmaması için etkili tabiki
Sen söyle bakıyım muayne ücretini anlarız nerden olduğunu
Ben memleketimde yaşamıyorum ki kuzumSen söyle bakıyım muayne ücretini anlarız nerden olduğunu
Anladım canımBen memleketimde yaşamıyorum ki kuzum
Ama yaşadığım yer normal doktor 470 TL tüp bebek doktoru 650, TL
Yok artık hergun vurulmuyor bende canm artık 5 günde bir vurulcaz. Fitil bide devam.Doktorum her gün vurulacağımı söyledi bana bugün 5. iğnemi vurulacağım. Tabi herkesin tedavisi kişiye özel düzenlendiği için farklılıklar olabilir. İnşallah pozitif sonuç almak nasip olur hepimize. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Benim ki 3 günde 1Yok artık hergun vurulmuyor bende canm artık 5 günde bir vurulcaz. Fitil bide devam.
Mutlaka masaj yap soğuk uygula her gün vurulcaksan orası şişer. Ben 6 gün üst üste vuruldum aynen herkesin tedvaisi farkli
Sanırım bende ilk tedavimde 3 günde 1 vurdurmuştumBenim ki 3 günde 1
Amin can-ı gönülden inşallahÇok güzel maşallah aminn bekleyen herkese olsun..
Merhaba ben kapsülü ü kullandım vajinal fitil olarak iğne yi sormuştum doktoruma allerji etkisi çok fazla demişti yaptımı sizde Bi yan etki önemli bişey acaba?Merhaba bende kalçadan 50 mg progestan iğne vuruluyorum bende de iğne yerlerinde beze oluştu ve ara ara çok acıyor. Bu progestan iğne tutma ihtimalini arttırıyor mu? Birde gebelik olursa kaçıncı haftaya kadar kullanılıyor acaba bir bilginiz var mı?
Masallah saglikla devam etsin kucagimiza alalim hepimiz ins. Kacinci gün testin. Benim de ilk testim bundan az yüksekti, ayni degerlerdeyiz, Bende bugun 2.kanı verdim şimdi kese icin gün sayiyorum.Amin canım Allah razı olsun darısı sana da inşallah363 çıktı
Ah ah ben ne yapayim göbeğimde her gün yeni bir yer şişiyorKocana yoğurttur ben öyle yapıyordum
Ona çagre yokmu bilmiyorumAh ah ben ne yapayim göbeğimde her gün yeni bir yer şişiyor
Her seferinde elimi yıkadım ve ıslatıp öyle yerleştirdim yinede olduTahriş oluyor maalesef ama enfeksiyon olmaz fazla hemen dikkatli koymak lazım hijyenik olarak dikkat etmek gerek.
Offf ben kendi doktorumla devam etmek istiyorum takip yapıyor ise eğer bakacağım artık bir fiyat değerlendirmesi yapıpEn ucuz özele gidicez artık
800 tlArkadaslar, bulundugunuz sehirlerde özel jinekolog muayene ücretleri nedir?
Bilgisi olan yazabilir mi.
Ben küçük bi karadeniz şehrinde yaşiyorum, biraz önce aldiğim fiyat beni şok etti
Teşekkür ederim Aminnnn İnşallah, size de maşallah, bugün 10.günüm pazartesi tekrar bakalım dedi bana daMasallah saglikla devam etsin kucagimiza alalim hepimiz ins. Kacinci gün testin. Benim de ilk testim bundan az yüksekti, ayni degerlerdeyiz, Bende bugun 2.kanı verdim şimdi kese icin gün sayiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?