- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.861
Hadi hayırlı olsun gülüm transferin oksopar dozu 6000 Dı benim tek yapıyordum her gün senin neden fazla acaba bide 3 güne bir kalçadan sağlık ocağında proluton yarım doz sabah 2 akşam 2 aç estrofem sabah folik asit öğlen ecoprin sabah 1 tok prednol 4 mg akşam 1 yok prednol 4 mg prednol emriyo yu tabanca madde olup vucuttan atmaması için bir de transferden bikaç gün önce intrilapit serum 8 saatte bitiyor hastanede onu taktırdım benim ilaç günlüğüm bunlardıAmin inşallah canm daha taze yeni transfer
Oksapar ben günde 2 kez bu sefer valla göbek mobek kalmicak artıkolsun sağlıkla tutsun da nabalim
Canim estrofem ac dendi bana da. Saatleriyle alakali uyarida bulundular miHadi hayırlı olsun gülüm transferin oksopar dozu 6000 Dı benim tek yapıyordum her gün senin neden fazla acaba bide 3 güne bir kalçadan sağlık ocağında proluton yarım doz sabah 2 akşam 2 aç estrofem sabah folik asit öğlen ecoprin sabah 1 tok prednol 4 mg akşam 1 yok prednol 4 mg prednol emriyo yu tabanca madde olup vucuttan atmaması için bir de transferden bikaç gün önce intrilapit serum 8 saatte bitiyor hastanede onu taktırdım benim ilaç günlüğüm bunlardı
Evt yaş bu ilacı aç kullanda var benim tok kime göre neye göre acabaCanim estrofem ac dendi bana da. Saatleriyle alakali uyarida bulundular mi
Ben hep aynı saatte içtim canım mesela yemekten yarım saat önce 45 dk önce çünkü aç daha tesirli sanki rahim duvarı için ben önceleri masaya oturmadan önce içerdim peşine yemek ama biraz zamanı geçince aradan faydası daha çok oldu benim rahim duvarım için.Canim estrofem ac dendi bana da. Saatleriyle alakali uyarida bulundular mi
Bende istiyorm ama zamsız hali ile 850 liraydı nasıl yapacağımOfff ben kendi doktorumla devam etmek istiyorum takip yapıyor ise eğer bakacağım artık bir fiyat değerlendirmesi yapıp
Ben evvelki transferleri hatirlamiyorum ama bu kez aç dendi. E yemek saatleri de degisiyor, sabah ayni saatte aliyorum ama akşamlari sadece aç almaya çalisiyorum. Şifa olsun insBen hep aynı saatte içtim canım mesela yemekten yarım saat önce 45 dk önce çünkü aç daha tesirli sanki rahim duvarı için ben önceleri masaya oturmadan önce içerdim peşine yemek ama biraz zamanı geçince aradan faydası daha çok oldu benim rahim duvarım için.
Doktorum ne dediyse ben onu önemsedim, sen de öyle düşün canim. Hic bi ilacin tek bi kullanimi yok. Ben bu ilaci vajen kullanan duydum, daha da şaşırmamEvt yaş bu ilacı aç kullanda var benim tok kime göre neye göre acaba
İşte ben onları vajinal fitil olarak uygulayanlardanımDoktorum ne dediyse ben onu önemsedim, sen de öyle düşün canim. Hic bi ilacin tek bi kullanimi yok. Ben bu ilaci vajen kullanan duydum, daha da şaşırmam
Ben hadi progestan kapsülü vajen kullaniyorum da e o küçücük estrofemi siz içeri nasil veriyorsunuzİşte ben onları vajinal fitil olarak uygulayanlardanım
Ben hadi progestan kapsülü vajen kullaniyorum da e o küçücük estrofemi siz içeri nasil veriyorsunuz
0.6 Lik yazdı doktor ama benm elimde oksapar çok vardı bu şekilde yapalım ozaman dedi. İlaç ilaç soyadımiz. ilaç bunları vücudun atması var bideHadi hayırlı olsun gülüm transferin oksopar dozu 6000 Dı benim tek yapıyordum her gün senin neden fazla acaba bide 3 güne bir kalçadan sağlık ocağında proluton yarım doz sabah 2 akşam 2 aç estrofem sabah folik asit öğlen ecoprin sabah 1 tok prednol 4 mg akşam 1 yok prednol 4 mg prednol emriyo yu tabanca madde olup vucuttan atmaması için bir de transferden bikaç gün önce intrilapit serum 8 saatte bitiyor hastanede onu taktırdım benim ilaç günlüğüm bunlardı
Bende ya. Havlu kağıt kullanıyorum ama oluyor ya senle alakalı degildir ben bu fitili hiç sevmiyorum Allah biliyor yaHer seferinde elimi yıkadım ve ıslatıp öyle yerleştirdim yinede oldubirde ben hep kağıt havlu kullandım bu dönemde akıntı açısından çünkü hem akıntı hemde ilacın parçaları normal olarak geri geldiği için çamaşırımı ıslak sevmiyorum
Ekstra başka ilaçta vermişsin sürekli tabi tahriş olur enfeksiyonda olabilir öyleİşte onları yapa yapa tahriş oluyor sonrada sıkıntı yaşıyorum bu transferimde estrofem ağız yoluylaydı neyseki pregastan bile yerleştirirken zorlanıyordum keşke olsaydı da devam etseydim napalm minnoş için katlanırdım..
Çokda pahalı geçen gün eşim 200 küsüre almış 2 li olanı vermişti bana da Dr um 6 lık olanı işte sanki daha öncekilerde düşük dozdu diye hatırlıyorum bunda sanki pıhtılaşma ihtimaline karsı yıkselttik demişti0.6 Lik yazdı doktor ama benm elimde oksapar çok vardı bu şekilde yapalım ozaman dedi.
Benimde test günüm çarşamba ama hiç zaman geçmiyorrrBenimde Çarşamba günü
9 denemede kaç kere tuttu canmÇokda pahalı geçen gün eşim 200 küsüre almış 2 li olanı vermişti bana da Dr um 6 lık olanı işte sanki daha öncekilerde düşük dozdu diye hatırlıyorum bunda sanki pıhtılaşma ihtimaline karsı yıkselttik demişti
Bende sevmiyorum canım ama iğne şeklindeki progestan çoğu kişide alerjik yapabilir dedi Dr um ondan korktuk fitille devam ettik bende sevmiyorum hem kokusu hem işte yapılışı.. Sonuç alalım da önemli olan oBende ya. Havlu kağıt kullanıyorum ama oluyor ya senle alakalı degildir ben bu fitili hiç sevmiyorum Allah biliyor ya
AA oylemiymis hiç duymadım ben şuan pruloton bulamadım eczanelerde bunu yazdı doktor ama eczanelerde yok.Bende sevmiyorum canım ama iğne şeklindeki progestan çoğu kişide alerjik yapabilir dedi Dr um ondan korktuk fitille devam ettik bende sevmiyorum hem kokusu hem işte yapılışı.. Sonuç alalım da önemli olan o
Kızlar 10. Günü doldurun hatta 10. Gün içinde gidin kanı verin zaten çıkmış oluyor sonuç beklemenin manası yok msl Kübra da şuan hcg zaten yükseldi..Benimde test günüm çarşamba ama hiç zaman geçmiyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?