Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

AA oylemiymis hiç duymadım ben şuan pruloton bulamadım eczanelerde bunu yazdı doktor ama eczanelerde yok.
Evet öyleymiş canım çok fazla alerjik reaksiyonu varmış proluton rahat bulunuyor ya estrofem yok şuan piyasada allahtan elimde vardı onu kullandım hatta 1 tane estrofem 1 tane prulutan 2 kutuda kllimare forte bant kaldı..

Kızlar 10. Günü doldurun hatta 10. Gün içinde gidin kanı verin zaten çıkmış oluyor sonuç beklemenin manası yok msl Kübra da şuan hcg zaten yükseldi..
Çok guzel diyorsun canım ama ben mecbur test yapmalıyım yurt dısında yasıyorum kan testi yapmıyorlar burda maalesef. test gunu test yapıp onlara bildirecegiz. Sizler en erken ne zaman test yaptınız?

Bulamadim ya bugün eczanalerde yok önceki.progestandi ama bakalım nabcZ 5 güne bulabilcekmiyiz

Çok guzel diyorsun canım ama ben mecbur test yapmalıyım yurt dısında yasıyorum kan testi yapmıyorlar burda maalesef. test gunu test yapıp onlara bildirecegiz. Sizler en erken ne zaman test yaptınız?
8. Gün kaset test negatif dün 11. Günümdü kanda negatif çıktı canım güze haberlerini duyalım inş yaz buraya

Kızlar 10. Günü doldurun hatta 10. Gün içinde gidin kanı verin zaten çıkmış oluyor sonuç beklemenin manası yok msl Kübra da şuan hcg zaten yükseldi..
Ay açmayın şu konuyu ya Kübra hayatta gitmez bir de git gitme uğraşmayalım

Ay açmayın şu konuyu ya Kübra hayatta gitmez bir de git gitme uğraşmayalım
Valla haklısın burcum kaç gündür dilinizde tüy bitti idrar testi için ama oda haklı korkuyor insan benim nabız 180 Di valla yaptığımda hak veriyorum aslında başkası yapsa o heyecan olmucak sen çişi yap ver millet yapsın

Heryerde var maalesef.. dua tesbih çek okuyorsan beni en çok rahatlatandir.
Şuan zor bı süreçten geçtin böyle hissetmen normal
Okuyorum canım bugun öyle halsizim ki işe verdim kendimi cam çerçeve merdivenleri sildim çamaşır topla katla ilaçlar beni diri tutanmış birden bırakınca elim kolum kalkmıyor bide vajinal yanma sistik gibi acaba idrar yolu enfeksiyonu mu oldum çok halsizlik var test yapmasam acaba mı dicektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…