- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.881
Evet öyleymiş canım çok fazla alerjik reaksiyonu varmış proluton rahat bulunuyor ya estrofem yok şuan piyasada allahtan elimde vardı onu kullandım hatta 1 tane estrofem 1 tane prulutan 2 kutuda kllimare forte bant kaldı..AA oylemiymis hiç duymadım ben şuan pruloton bulamadım eczanelerde bunu yazdı doktor ama eczanelerde yok.
Çok guzel diyorsun canım ama ben mecbur test yapmalıyım yurt dısında yasıyorum kan testi yapmıyorlar burda maalesef. test gunu test yapıp onlara bildirecegiz. Sizler en erken ne zaman test yaptınız?Kızlar 10. Günü doldurun hatta 10. Gün içinde gidin kanı verin zaten çıkmış oluyor sonuç beklemenin manası yok msl Kübra da şuan hcg zaten yükseldi..
Bulamadim ya bugün eczanalerde yok önceki.progestandi ama bakalım nabcZ 5 güne bulabilcekmiyizEvet öyleymiş canım çok fazla alerjik reaksiyonu varmış proluton rahat bulunuyor ya estrofem yok şuan piyasada allahtan elimde vardı onu kullandım hatta 1 tane estrofem 1 tane prulutan 2 kutuda kllimare forte bant kaldı..
8. Gün kaset test negatif dün 11. Günümdü kanda negatif çıktı canım güze haberlerini duyalım inş yaz burayaÇok guzel diyorsun canım ama ben mecbur test yapmalıyım yurt dısında yasıyorum kan testi yapmıyorlar burda maalesef. test gunu test yapıp onlara bildirecegiz. Sizler en erken ne zaman test yaptınız?
Hayırlısı olsun canım benim insaallah sonraki transferinde pozitif sonuc alırsın8. Gün kaset test negatif dün 11. Günümdü kanda negatif çıktı canım güze haberlerini duyalım inş yaz buraya
Canım iyi düşün iyi olsun lütfen..boş gebelik vs unut...Aynen kuzum dün dedin dedin sonunda yaptırdınız vala banabİnslalah boş gebelik olmaz ondan korkum Çarşamba da test günüm.Ablam geldi tutturdu yap diye valab
İstanbul'da üç ay önce 860₺ di..E çok iyiymiş bu. İstanbul mu?
Büyük şehirlerde alternatif fazla oluyor. Fiyat genelde daha düşük.
Bana nakit 800, kart 900 dedi ne alakaysa
Bana doğal sikulus uygulanıyordu ama doktoru..adetin duzneli değil mi... döngün kaç gün diye sormuştuBenim adetim bu ay 38. Gunde geldi gecikiyor pko var dogal siklus yapilir mi banada
Medical miydi senin ve hangi medikalBende istiyorm ama zamsız hali ile 850 liraydı nasıl yapacağım
Göztepe medicalpark canımMedical miydi senin ve hangi medikal
Ay açmayın şu konuyu ya Kübra hayatta gitmez bir de git gitme uğraşmayalımKızlar 10. Günü doldurun hatta 10. Gün içinde gidin kanı verin zaten çıkmış oluyor sonuç beklemenin manası yok msl Kübra da şuan hcg zaten yükseldi..
Valla haklısın burcum kaç gündür dilinizde tüy bitti idrar testi içinAy açmayın şu konuyu ya Kübra hayatta gitmez bir de git gitme uğraşmayalım
hahahha bu süperdiAy açmayın şu konuyu ya Kübra hayatta gitmez bir de git gitme uğraşmayalım
Heryerde var maalesef.. dua tesbih çek okuyorsan beni en çok rahatlatandir.Kızlar tik toka girmeye korkuyom Bi açıyom hep gebelik test doğum videoları şuan çok canım yanıyor
Okuyorum canım bugun öyle halsizim ki işe verdim kendimi cam çerçeve merdivenleri sildim çamaşır topla katla ilaçlar beni diri tutanmış birden bırakınca elim kolum kalkmıyor bide vajinal yanma sistik gibi acaba idrar yolu enfeksiyonu mu oldum çok halsizlik var test yapmasam acaba mı dicektimHeryerde var maalesef.. dua tesbih çek okuyorsan beni en çok rahatlatandir.
Şuan zor bı süreçten geçtin böyle hissetmen normal
Masallah saglikla devam etsin kucagimiza alalim hepimiz ins. Kacinci gün testin. Benim de ilk testim bundan az yüksekti, ayni degerlerdeyiz, Bende bugun 2.kanı verdim şimdi kese icin gün sayiyorum.
Canım öyle düşünmek istiyorum ama İnslalah güzel olur herşey bugün baya kotuydumCanım iyi düşün iyi olsun lütfen..boş gebelik vs unut...
Hayırlı olsun
Aynen canım ya çok zorBenimde test günüm çarşamba ama hiç zaman geçmiyorrr
Amin inşallah ben 9 Günde yaptım.Olumlu oldu ama test için gün sayiyorum10 ocak transfer günümdü canım daha erken biliyorum da 5.gün embriyosu için genelde herkes 10.gün test yapmış ondan sordum bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?