Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar tik toka girmeye korkuyom Bi açıyom hep gebelik test doğum videoları şuan çok canım yanıyor
Allah yardimcimiz olsun yoksa halimiz fena..
Bu annelik hissi atsan atilmaz satsan satilmaz..
10 yil beklemis 9.yilinda acı da yaşamis bir kadın olarak söylüyorum
Rabbim tez vakitte nasip etsin sana da dileyen burda mi herkese de
Sana kocaman sariliyorum

Canımsın çocuk kıymetini bilmeyen oyle çok insan varki benim de 18 sene oldu gülüyorum geziyorum ama içimde ki bu özlem bu negatif lik acısı hiç çıkmıyor bedenim şuan saldı kendini bugun hasta gibiyim bana bu sayfa destek oldu bugun belkide sizler sayesinde güçlü kalabildim

Yok artık hergun vurulmuyor bende canm artık 5 günde bir vurulcaz. Fitil bide devam.
Mutlaka masaj yap soğuk uygula her gün vurulcaksan orası şişer. Ben 6 gün üst üste vuruldum aynen herkesin tedvaisi farkli
Teşekkür ederim canım inşallah pozitifi görelim de ne yapalım zahmetsiz rahmet olmazmış

Merhaba ben kapsülü ü kullandım vajinal fitil olarak iğne yi sormuştum doktoruma allerji etkisi çok fazla demişti yaptımı sizde Bi yan etki önemli bişey acaba?
Şuan için bir etki yok sadece iğne vurulduğum yerlerde beze oluştu ve ağrı yapıyor ara ara bunun dışında bir sorun olmadı inşallah olmazda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…