- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.901
1015 cikti canim2.kan sonucun kaç çıktı canım
Sana çok samimi söylüyorum cnm rabbim gönlündekini nasip edecek hiç merak etmeKızlar tik toka girmeye korkuyom Bi açıyom hep gebelik test doğum videoları şuan çok canım yanıyor
Allah yardimcimiz olsun yoksa halimiz fena..Kızlar tik toka girmeye korkuyom Bi açıyom hep gebelik test doğum videoları şuan çok canım yanıyor
Olacak canım inşallah üzme kendini senCanım öyle düşünmek istiyorum ama İnslalah güzel olur herşey bugün baya kotuydum
İnşallah kuzum bugün çok şiddetli hem mide hem kasık hatta anlayamadigim şekilde değişik bir ağrım oldu umarım güzel olur herşeyOlacak canım inşallah üzme kendini sen
Yerleşirken ağrı yapıyor olabilir canımm.İnşallah kuzum bugün çok şiddetli hem mide hem kasık hatta anlayamadigim şekilde değişik bir ağrım oldu umarım güzel olur herşey
CanımsınAllah yardimcimiz olsun yoksa halimiz fena..
Bu annelik hissi atsan atilmaz satsan satilmaz..
10 yil beklemis 9.yilinda acı da yaşamis bir kadın olarak söylüyorum
Rabbim tez vakitte nasip etsin sana da dileyen burda mi herkese de
Sana kocaman sariliyorum
1015 cikti canim
Senin kacinci gün olcak yarin, son sonucun nasildi canimÇok güzel artmış canımbende yatın vericemde bakalım
Senin kacinci gün olcak yarin, son sonucun nasildi canim
Aynen bende öyle düşündüm dün gece saat 1.30 yaptım test pozitif test yapıcam Çarşamba günüYerleşirken ağrı yapıyor olabilir canımm.
İnşallah sağlıkla gelsin kucağına
Teşekkür ederim canım inşallah pozitifi görelim de ne yapalım zahmetsiz rahmet olmazmışYok artık hergun vurulmuyor bende canm artık 5 günde bir vurulcaz. Fitil bide devam.
Mutlaka masaj yap soğuk uygula her gün vurulcaksan orası şişer. Ben 6 gün üst üste vuruldum aynen herkesin tedvaisi farkli
12.gün değerini görmek istiyorlar normal canimBen 10.gün verdim ilk defa 367 çıktı canım bakalım yrnda bidaha istediler vermemi bakalım kaç çıkcak sonra randevu veririz kese için dedi
Şuan için bir etki yok sadece iğne vurulduğum yerlerde beze oluştu ve ağrı yapıyor ara ara bunun dışında bir sorun olmadı inşallah olmazda.Merhaba ben kapsülü ü kullandım vajinal fitil olarak iğne yi sormuştum doktoruma allerji etkisi çok fazla demişti yaptımı sizde Bi yan etki önemli bişey acaba?
12.gün değerini görmek istiyorlar normal canim
Olmasın canım olmasınŞuan için bir etki yok sadece iğne vurulduğum yerlerde beze oluştu ve ağrı yapıyor ara ara bunun dışında bir sorun olmadı inşallah olmazda.
Benim ilk hamileliğimde ayaklarım hep üşüyorduBenim de arada ayaklarım buz kesiyo, sonra bir anda ter basıyo.. İlaç yan etkileri bence de hep.. Ama inşallahh yerleşiyordur miniklerrr
Benimde hiç ısınmadı ayağım buzun içindeydi sanırım kişiden kişiye değişiyor bu durum bende negatif sonuçlandıBenim ilk hamileliğimde ayaklarım hep üşüyordu
Doğru tabi kimi hiç belirti yaşamıyor kimi ilk günden yaşıyorBenimde hiç ısınmadı ayağım buzun içindeydi sanırım kişiden kişiye değişiyor bu durum bende negatif sonuçlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?