- 12 Mart 2019
- 16.572
- 35.976
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.921
Hayırlısı olsun canımKızlar ben de salı günü ilk transferimi olacağım. Herkes için en güzeli olsun inşallah...
İlk günden yaşadım cnm hele bir gün bel ağrısından kıvrandım resmen sanırım 6. Gündü be hikmetse dün sonucu alınca ne ağrı kaldı ne ayakta üşümeDoğru tabi kimi hiç belirti yaşamıyor kimi ilk günden yaşıyor
Ayyy bende salı günü ilk trasferKızlar ben de salı günü ilk transferimi olacağım. Herkes için en güzeli olsun inşallah...
Test yapmadın mı evdeMerhaba kızlar bende 3 ocak transfer oldum dualarınız bekliyorum, pazartesi test günüm
YaaaBenim ilk hamileliğimde ayaklarım hep üşüyordu
Hayır hiç cesaret edemedimTest yapmadın mı evde
Ah canım nasıl durdun en başından burda olsaydın yaptırırdık bizHayır hiç cesaret edemedimher yerim şiş şiş oturuyorum adet mi olucam hamile miyim sorusu beynimde, gözüm sizde son güne kadar geldim
Umarım pozitif derim size bendeAh canım nasıl durdun en başından burda olsaydın yaptırırdık biz
Benim bulunduğum ilçede yerde 320-600 arası benim bildiğim.Arkadaslar, bulundugunuz sehirlerde özel jinekolog muayene ücretleri nedir?
Bilgisi olan yazabilir mi.
Ben küçük bi karadeniz şehrinde yaşiyorum, biraz önce aldiğim fiyat beni şok etti
Akabinde yanma filan varmı ki acabaOkuyorum canım bugun öyle halsizim ki işe verdim kendimi cam çerçeve merdivenleri sildim çamaşır topla katla ilaçlar beni diri tutanmış birden bırakınca elim kolum kalkmıyor bide vajinal yanma sistik gibi acaba idrar yolu enfeksiyonu mu oldum çok halsizlik var test yapmasam acaba mı dicektim
Ay nolur ya nolur sormaTest yapmadın mı evde
Rabbim güç kuvvet versin söylenmesi kadar kolay dehil yasamasi yaşıyoruz hepimiz.. belli olmaz hayat tez vakitte doğal kendilinden olur inşallahCanımsınçocuk kıymetini bilmeyen oyle çok insan varki benim de 18 sene oldu gülüyorum geziyorum ama içimde ki bu özlem bu negatif lik acısı hiç çıkmıyor bedenim şuan saldı kendini bugun hasta gibiyim bana bu sayfa destek oldu bugun belkide sizler sayesinde güçlü kalabildim
Eşinle hemfikir olman lazım beklemekte zor ama bilemiyorum sizin iş karışık biraz gibiKızlar hani dedim ya hep bi olumsuzluk çeker beni diye gene geldi buldu. Biz tedavimiz kıbrısta annem dışındada bilen yok 2 yıldır evliyiz soran herkese çocuk istemiyoruz diyip geçiştirdik kşmse tüp bebek yapacağımızı bilmiyor..
Şimdi ben bugğn yarın adet olup ilaca başlıcam ve muhtemelen bu ayın sonunda kıbrısa gitmem gerekecek. Ama bugün duydum ki eşimin dayısı ay sonunda önemli bi kalp ameliyatına girecek. Şimdi o gün burda olmazsak k.v ille arar eşimi gel der çağırır hastaneye, nerdeyiz diycez bilmiyorum kaldı ki eşimde muhtemelen erteleyelim diyecek ben ertelemek istemiyorum, öte yandan 9 şubatta k.p in mahkemesi var şuan cezaevinde muhtemelen 9 şubatta tahliye olucak gibi şimdi biz o tarihte kıbrısta olursak eşim mahkemeye yetişemezse eğer kıyameti koparır yer bitirir beni, hadi diyelim yetiştik geldik mahkemeye k.p in geleni gideni olur ben transferden sonra dinlenmem gerek o kalabalığa gitsem kenarda oturup dinlenemem gelene gidene hizmet etmem gerekir, oraya gitmesem herkes sorar gelin nerde diye. Şimdi herkes ertele diyecek ertelersem eşimin toplam 6 gün yıllık izni var eşim bu havada kullanır hepsini babası için sonra aylarca gidemem eşimin izni olmadığı içinkafam acayip karıştı ne yapacağımı bilmiyorum
Canım normal yoldan imkansız tüplerim yok alındı dış gebelik sebebiyle 3 kez yaşadım dış gebeliği..Rabbim güç kuvvet versin söylenmesi kadar kolay dehil yasamasi yaşıyoruz hepimiz.. belli olmaz hayat tez vakitte doğal kendilinden olur inşallah
Var canım biraz travazol krem var mantar için ondan sürdüm bakalımAkabinde yanma filan varmı ki acaba
Çok rahatsız edici geçmiş olsun geçer gider inşallahVar canım biraz travazol krem var mantar için ondan sürdüm bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?