- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.941
Doğru yaCanım normal yoldan imkansız tüplerim yok alındı dış gebelik sebebiyle 3 kez yaşadım dış gebeliği..
Senin stres olmaman lazım aslında ama tüp bebek tedavisi olduğunu ve gitmen gerektiğini söylemelisin bence en azından eşinin ailesine söylemelisin tedavinde senden bir şey beklememiş olurlar. Eşin de rahatlar ailesine söylediği içinKızlar hani dedim ya hep bi olumsuzluk çeker beni diye gene geldi buldu. Biz tedavimiz kıbrısta annem dışındada bilen yok 2 yıldır evliyiz soran herkese çocuk istemiyoruz diyip geçiştirdik kşmse tüp bebek yapacağımızı bilmiyor..
Şimdi ben bugğn yarın adet olup ilaca başlıcam ve muhtemelen bu ayın sonunda kıbrısa gitmem gerekecek. Ama bugün duydum ki eşimin dayısı ay sonunda önemli bi kalp ameliyatına girecek. Şimdi o gün burda olmazsak k.v ille arar eşimi gel der çağırır hastaneye, nerdeyiz diycez bilmiyorum kaldı ki eşimde muhtemelen erteleyelim diyecek ben ertelemek istemiyorum, öte yandan 9 şubatta k.p in mahkemesi var şuan cezaevinde muhtemelen 9 şubatta tahliye olucak gibi şimdi biz o tarihte kıbrısta olursak eşim mahkemeye yetişemezse eğer kıyameti koparır yer bitirir beni, hadi diyelim yetiştik geldik mahkemeye k.p in geleni gideni olur ben transferden sonra dinlenmem gerek o kalabalığa gitsem kenarda oturup dinlenemem gelene gidene hizmet etmem gerekir, oraya gitmesem herkes sorar gelin nerde diye. Şimdi herkes ertele diyecek ertelersem eşimin toplam 6 gün yıllık izni var eşim bu havada kullanır hepsini babası için sonra aylarca gidemem eşimin izni olmadığı içinkafam acayip karıştı ne yapacağımı bilmiyorum
Tamam susuyorum transfer olana kadarAy nolur ya nolur sorma
Ben test yapmaya korkuyorum kubra gibi yapicamm yapmam da yapmamTamam susuyorum transfer olana kadar
Konu başka yerlere gitmesin zaten yasakKocana yoğurttur ben öyle yapıyordum
Ayy ne yapılır ki bu durumdaKızlar hani dedim ya hep bi olumsuzluk çeker beni diye gene geldi buldu. Biz tedavimiz kıbrısta annem dışındada bilen yok 2 yıldır evliyiz soran herkese çocuk istemiyoruz diyip geçiştirdik kşmse tüp bebek yapacağımızı bilmiyor..
Şimdi ben bugğn yarın adet olup ilaca başlıcam ve muhtemelen bu ayın sonunda kıbrısa gitmem gerekecek. Ama bugün duydum ki eşimin dayısı ay sonunda önemli bi kalp ameliyatına girecek. Şimdi o gün burda olmazsak k.v ille arar eşimi gel der çağırır hastaneye, nerdeyiz diycez bilmiyorum kaldı ki eşimde muhtemelen erteleyelim diyecek ben ertelemek istemiyorum, öte yandan 9 şubatta k.p in mahkemesi var şuan cezaevinde muhtemelen 9 şubatta tahliye olucak gibi şimdi biz o tarihte kıbrısta olursak eşim mahkemeye yetişemezse eğer kıyameti koparır yer bitirir beni, hadi diyelim yetiştik geldik mahkemeye k.p in geleni gideni olur ben transferden sonra dinlenmem gerek o kalabalığa gitsem kenarda oturup dinlenemem gelene gidene hizmet etmem gerekir, oraya gitmesem herkes sorar gelin nerde diye. Şimdi herkes ertele diyecek ertelersem eşimin toplam 6 gün yıllık izni var eşim bu havada kullanır hepsini babası için sonra aylarca gidemem eşimin izni olmadığı içinkafam acayip karıştı ne yapacağımı bilmiyorum
Atarım seni topikten ozamanBen test yapmaya korkuyorum kubra gibi yapicamm yapmam da yapmam
Yok canm sadece masajjjjjKonu başka yerlere gitmesin zaten yasak
Yasak oldugunu biliyolar gitmez heraldeKonu başka yerlere gitmesin zaten yasak
Atarım seni topikten ozaman
Peki ben söyliyimdeYok canm sadece masajjjjj
Ya şey sorucam ben. Transferden önce doktorum bana bu konuda hiç bilgi vermedi ama ben yinede yasak koyuyorum nolur nolmaz. Sizin doktorlarınız birşey dedimi bu konu hakkında ne zaman kesmek gerek mişYasak oldugunu biliyolar gitmez heralde
Transfer olmadığın sürece sorun yok canımYa şey sorucam ben. Transferden önce doktorum bana bu konuda hiç bilgi vermedi ama ben yinede yasak koyuyorum nolur nolmaz. Sizin doktorlarınız birşey dedimi bu konu hakkında ne zaman kesmek gerek miş
Ben enfeksiyon falan olurum diye temkinli gidiyoeum birde rahimin kasılmasını istemiyorum. O yüzden kendi kendime yasak koydum ama gerek yokmuTransfer olmadığın sürece sorun yok canım
Yazık oldu yasak koyduğun gecelereBen enfeksiyon falan olurum diye temkinli gidiyoeum birde rahimin kasılmasını istemiyorum. O yüzden kendi kendime yasak koydum ama gerek yokmu
Amaan 3 yıldır olan oluyor azcıkta yasak olsun naaplımYazık oldu yasak koyduğun gecelere
Ben bilsinler istemiyorum, bugüne dek k.v ile hiç konuşmadık bu konuda bundan sonrasa konuşmak istemiyorum.. Hem o zaman beklenti olucak ne bilim sorucaklar falan daha kötü stres olucamSenin stres olmaman lazım aslında ama tüp bebek tedavisi olduğunu ve gitmen gerektiğini söylemelisin bence en azından eşinin ailesine söylemelisin tedavinde senden bir şey beklememiş olurlar. Eşin de rahatlar ailesine söylediği için
Yok ya rahim için aksine iyi canm zaten gebelik olursa baya uzun süre yasak enfeksiyon olmaz belli araliklaBen enfeksiyon falan olurum diye temkinli gidiyoeum birde rahimin kasılmasını istemiyorum. O yüzden kendi kendime yasak koydum ama gerek yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?