Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Eşinizin işi ney bilmiyorum ama iş için başka bir şehire birkaç günlüğüne gitmek zorundaymış gibi birşey deseniz sizide yanında götürğyor gibi olsa. Ama tabi eşinizinde bunu istemesi gerek

Ya şey sorucam ben. Transferden önce doktorum bana bu konuda hiç bilgi vermedi ama ben yinede yasak koyuyorum nolur nolmaz. Sizin doktorlarınız birşey dedimi bu konu hakkında ne zaman kesmek gerek miş
Kuzum adetin 2. Günü estrofem e başladığımda ilişki yasak dendi transfer sonrasına kadar işte

Ya ama bana yasak dendi
Keşke yasak olmasaymış banada
Diğer tedavilerimde de yasaktı enfeksiyon riskine karşı sanırım
Yok yok bendr yasak olarak devam ediyim. Zaten kalınlaşmada sorun yaşuyorum kasılmasından korkuyorum sonra etkiler falan diye

Aaa yasaksa tamam o zaman bende yasak olarak devam ediyim bana hiçbirşey dmediler bende sormadım
Yok yok bendr yasak olarak devam ediyim. Zaten kalınlaşmada sorun yaşuyorum kasılmasından korkuyorum sonra etkiler falan diye
Valla yasak dedi hemşire kagıtta da öyle yazıyor canım
Bence kasılmadan değil enfeksiyon dan yasaklıyolar

Eşinizin işi ney bilmiyorum ama iş için başka bir şehire birkaç günlüğüne gitmek zorundaymış gibi birşey deseniz sizide yanında götürğyor gibi olsa. Ama tabi eşinizinde bunu istemesi gerek
Eşimle aynı kurumun farklı şubelerinde çalışıyoruz işlermiz de aynı o olabilir ama işte eşim ister mi onu bilmiyorum i. Ziraa k.v erteleyebiliyorsanız erteleyün der

Ben söylerdim canım hiç bişey benim tedavim den hayallerimden önemli değil kimse kusura bakmasın ama
Evet öyle haklısın bende normalde takmam ama bu konu hassas. Bi de benim donasyon şimdi tüp bebek desem ıncığına cıncığına sorarlar nerde yaptın niye başka şehir, ne kadar para tuttu gibi sorular ne bilim hazır değilim bi de herkerse çocuk istemiyorum dedim hep. Cesaret edemiyorum kimseye söylemeye

Cnm bak sana ne diyeceğim ben 4 yıllık evliyim öyle olaylar yaşadım ki tam tedaviye başlayacağım zamanlar bu da başımıza gelemez dedim ne göz yaşları döktüm ve bu başıma gelen şeyler bnm ailemle ilgili olaylardı o kadar canım yandı ki rabbim ben bir bebeğimin olması için ne kadar uğraşıyorum içim gidiyor sen biliyorsun ama ben şuan anne değilim bir bebeğe sahip değilim o yüzden tam olarak nasıl bir duygudur bilemiyorum ama sevdiklerim var onları kaybetmek çok daha acı çünkü onlar var ve onlarsız düşünemedim bir bebeğimin olmasını. Şimdi hem biraz duygusalsın hem de eşinin ailesi olduğu için daha az duygusalsın ama her şer gördüğümüz de öyle hayırlar var ki rabbim en güzel zamana ayarladı demek ki sakin ol başka açılardan bak olaylara ki keşke bekleseydim dedirtmesin rabbim belki farkında değilsin ama şuan imtihan ediyor seni dikkatli ol derim ve şöyle bir durum var ahirette nesep bağımız yok o bu dünyaya ait yani rabbim sana bir çocuk verecek ama aslında o senin sadece emanetin O kendine kul yaratacak ve sana emanet edecek. Vaktini ve zamanını biz bilemiyoruz sen sakin ol ki başka şeylerle imtihan olma senin için dua edeceğim ama inanıyorum ki en güzel zamanda rabbim sana emanetini verecek

Ya şey sorucam ben. Transferden önce doktorum bana bu konuda hiç bilgi vermedi ama ben yinede yasak koyuyorum nolur nolmaz. Sizin doktorlarınız birşey dedimi bu konu hakkında ne zaman kesmek gerek miş
Bize hiç birşey yasaklamadı ben dikkat ettim yine de ama yasaklamamıştı

Haklısın canım, eline diline sağlık çok iyi ifsde etmişsin ve haklısın da. Ama ne bilim sanki bu defa olmazsa bidaha tedaviye dahi gidemicem gibi bi düşünce var ve bu beni ürkütüyor en somim geçen sene Agustos ayında eşim hazır değil diye erteledik bna 2 ay ver demişti üzerinden 17 ay geçti daha yeni başlayabildik düşün.

Rabbim hepimizin yardımCısı olsun bakalım hele daha adet de olmadım duruma göre neler olucak kim bilir

Ben de eşimi 1 yıl ikna etmek için uğraştım cnm sonra başladık ve eşim ne dedi biliyormusun bu artık son olsun ne yapalım biz de nasip böyleymiş deriz dedi insan çok üzülüyor seni çok iyi anlıyorum ama sen dua et.şuan ben eşimin yerinde olsaydım ne düşünürdüm de birbirinizi üzmeyin duanı tam et rabbim sevdiklerimle sağlığımızla eşimle maddi manevi güzelliklerle beraber tez zamanda yolumuzu aç kimse üzülmeden her yönden sapasağlam mübarek bir evlat nasip et de bak göreceksin rabbim nasıl ayarlayacak hiç korkma ben hissediyorum rabbimin izni ile olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…