Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Öncelikle hayırlı olsun tedavin canım illaki bişeyler çıkıyor benim bu tedavim bikaç arkadasım dışında ne ailem ne akrabalarım kimse bilmiyor biz hiç söyleme taraftarı olmadık onlar da üzülüyor bizle bir.. Şu var geçen hafta eşimin abisi baypas oldu eşim gitti benim içinde bir bahane uydurduk öyle geçiştirdik o ara bel ağrısı çoktu msl belimden rahatsızım gelemedim geçmiş olsun diye aradım sende o şekilde yap olmadı yalan oluyor ama yapçak başka çaremiz de yok bilseler başımızda Bi terler bende onu istememem en güzeli yanlız geçirmek alt komşum geldi bana yatılı eşim. Yokken o baktı bana sağolsun.. Bu arada sonucum negatif oldu

Aminnnnm ne doğru bir dua etme şeklidir bu.... Rabbim herbirimize hayırlı evlatlar bağışlasın inşallah Allah razı olsun

Diyecek bişey yok ozamam canım onlara göre plan çizmeye devam edeceksiniz

Allah razı olsun canım teşekkür ederim,, benimde annem biliyor sadece, ya bikere transferi olup gelebilsem oraya gitmemeyi hallederiz bi şekilde en kötü korona domuz gribi oldum aize bulaşmasın der gene gitmem. Ama transferi ertelemek bana en az 1 aya mal olur. Transfer olabilsem kız kardeşim var o gelir yanıma ne bilim bi imkan bulunır. Yeterki nasip olsun hayırlısı ile.

Canım sana da geçmiş olsun Rabbim sabrını artırsın inşallah tez zamansa evlatla rızıklandırsın hepimizi

Amin canım benim inş transferini olursun haberlerlerini bekliyorum benimde rahim duvarından 2 ay üst üste ertelendiğini bilirim sabır canım

Kızlar Günaydın negatif sonuçtan sonra ne kadar sürede adet oluyorsunuz hala olmadım sanırım bir hafta içinde olurum inş ilaçlar kist fln yapmamıştır adet olup Dr uma kontrole gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…