- 16 Aralık 2022
- 205
- 225
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.981
Ben sormuştum vajinal yasak dedi gerisini siz anlayınYa şey sorucam ben. Transferden önce doktorum bana bu konuda hiç bilgi vermedi ama ben yinede yasak koyuyorum nolur nolmaz. Sizin doktorlarınız birşey dedimi bu konu hakkında ne zaman kesmek gerek miş
İçiniz nasıl rahat ediyorsa öyle yapın canmlar:)Valla yasak dedi hemşire kagıtta da öyle yazıyor canım
Bence kasılmadan değil enfeksiyon dan yasaklıyolar
Evet ya dikkatimi çekti gelen gidende yok pek.Tanımıyorum gelmiyorlar heraldeisimlerini etiketleyerek yazmamış onun için bulamıyorum da kim kim değil
Rabbim gönlüne ferahlik versinSelam kizlar ben yine negatif umarim hepinizin istedikleri gercek olur
Ah kuzumm tesellisi olmayan bir girdabın içindeyiz.Rabbim gönlüne ferahlık versin en beklenmedik zamanda mucizenizi versin sizeeSelam kizlar ben yine negatif umarim hepinizin istedikleri gercek olur
Öncelikle hayırlı olsun tedavin canım illaki bişeyler çıkıyor benim bu tedavim bikaç arkadasım dışında ne ailem ne akrabalarım kimse bilmiyor biz hiç söyleme taraftarı olmadık onlar da üzülüyor bizle bir.. Şu var geçen hafta eşimin abisi baypas oldu eşim gitti benim içinde bir bahane uydurduk öyle geçiştirdik o ara bel ağrısı çoktu msl belimden rahatsızım gelemedim geçmiş olsun diye aradım sende o şekilde yap olmadı yalan oluyor ama yapçak başka çaremiz de yok bilseler başımızda Bi terler bende onu istememem en güzeli yanlız geçirmek alt komşum geldi bana yatılı eşim. Yokken o baktı bana sağolsun..Kızlar hani dedim ya hep bi olumsuzluk çeker beni diye gene geldi buldu. Biz tedavimiz kıbrısta annem dışındada bilen yok 2 yıldır evliyiz soran herkese çocuk istemiyoruz diyip geçiştirdik kşmse tüp bebek yapacağımızı bilmiyor..
Şimdi ben bugğn yarın adet olup ilaca başlıcam ve muhtemelen bu ayın sonunda kıbrısa gitmem gerekecek. Ama bugün duydum ki eşimin dayısı ay sonunda önemli bi kalp ameliyatına girecek. Şimdi o gün burda olmazsak k.v ille arar eşimi gel der çağırır hastaneye, nerdeyiz diycez bilmiyorum kaldı ki eşimde muhtemelen erteleyelim diyecek ben ertelemek istemiyorum, öte yandan 9 şubatta k.p in mahkemesi var şuan cezaevinde muhtemelen 9 şubatta tahliye olucak gibi şimdi biz o tarihte kıbrısta olursak eşim mahkemeye yetişemezse eğer kıyameti koparır yer bitirir beni, hadi diyelim yetiştik geldik mahkemeye k.p in geleni gideni olur ben transferden sonra dinlenmem gerek o kalabalığa gitsem kenarda oturup dinlenemem gelene gidene hizmet etmem gerekir, oraya gitmesem herkes sorar gelin nerde diye. Şimdi herkes ertele diyecek ertelersem eşimin toplam 6 gün yıllık izni var eşim bu havada kullanır hepsini babası için sonra aylarca gidemem eşimin izni olmadığı içinkafam acayip karıştı ne yapacağımı bilmiyorum
Rabbim normal yoldan sevindirsin öyle bir şansın varsa canım yaşında geçse daha denersin biz yaş konusunda malesef ilerledik üzülme olur pes etmeSelam kizlar ben yine negatif umarim hepinizin istedikleri gercek olur
EvetÜzüldün mü
Yasak dediler yapamama dahaİçiniz nasıl rahat ediyorsa öyle yapın canmlar:)
Aminnnnm ne doğru bir dua etme şeklidir bu.... Rabbim herbirimize hayırlı evlatlar bağışlasın inşallahBen de eşimi 1 yıl ikna etmek için uğraştım cnm sonra başladık ve eşim ne dedi biliyormusun bu artık son olsun ne yapalım biz de nasip böyleymiş deriz dedi insan çok üzülüyor seni çok iyi anlıyorum ama sen dua et.şuan ben eşimin yerinde olsaydım ne düşünürdüm de birbirinizi üzmeyin duanı tam et rabbim sevdiklerimle sağlığımızla eşimle maddi manevi güzelliklerle beraber tez zamanda yolumuzu aç kimse üzülmeden her yönden sapasağlam mübarek bir evlat nasip et de bak göreceksin rabbim nasıl ayarlayacak hiç korkma ben hissediyorum rabbimin izni ile olacak inşallah
Diyecek bişey yok ozamam canım onlara göre plan çizmeye devam edeceksinizEvet öyle haklısın bende normalde takmam ama bu konu hassas. Bi de benim donasyon şimdi tüp bebek desem ıncığına cıncığına sorarlar nerde yaptın niye başka şehir, ne kadar para tuttu gibi sorular ne bilim hazır değilim bi de herkerse çocuk istemiyorum dedim hep. Cesaret edemiyorum kimseye söylemeye
Allah razı olsun canım teşekkür ederim,, benimde annem biliyor sadece, ya bikere transferi olup gelebilsem oraya gitmemeyi hallederiz bi şekilde en kötü korona domuz gribi oldum aize bulaşmasın der gene gitmem. Ama transferi ertelemek bana en az 1 aya mal olur. Transfer olabilsem kız kardeşim var o gelir yanıma ne bilim bi imkan bulunır. Yeterki nasip olsun hayırlısı ile.Öncelikle hayırlı olsun tedavin canım illaki bişeyler çıkıyor benim bu tedavim bikaç arkadasım dışında ne ailem ne akrabalarım kimse bilmiyor biz hiç söyleme taraftarı olmadık onlar da üzülüyor bizle bir.. Şu var geçen hafta eşimin abisi baypas oldu eşim gitti benim içinde bir bahane uydurduk öyle geçiştirdik o ara bel ağrısı çoktu msl belimden rahatsızım gelemedim geçmiş olsun diye aradım sende o şekilde yap olmadı yalan oluyor ama yapçak başka çaremiz de yok bilseler başımızda Bi terler bende onu istememem en güzeli yanlız geçirmek alt komşum geldi bana yatılı eşim. Yokken o baktı bana sağolsun..Bu arada sonucum negatif oldu
Amin canım benim inş transferini olursun haberlerlerini bekliyorum benimde rahim duvarından 2 ay üst üste ertelendiğini bilirim sabır canımAllah razı olsun canım teşekkür ederim,, benimde annem biliyor sadece, ya bikere transferi olup gelebilsem oraya gitmemeyi hallederiz bi şekilde en kötü korona domuz gribi oldum aize bulaşmasın der gene gitmem. Ama transferi ertelemek bana en az 1 aya mal olur. Transfer olabilsem kız kardeşim var o gelir yanıma ne bilim bi imkan bulunır. Yeterki nasip olsun hayırlısı ile.
Canım sana da geçmiş olsun Rabbim sabrını artırsın inşallah tez zamansa evlatla rızıklandırsın hepimizi
1 hafta gecikmiş benm bikere kimyasal olanda.Kızlar Günaydın negatif sonuçtan sonra ne kadar sürede adet oluyorsunuz hala olmadım sanırım bir hafta içinde olurum inş ilaçlar kist fln yapmamıştır adet olup Dr uma kontrole gideceğim
Tamm size yasak artık uslu durun bakımYasak dediler yapamama daha
Bayadır usluyuz zatenTamm size yasak artık uslu durun bakım
Benm eşim çok hasta ya güya bana yardım edicekti 3 haftadır iyileşmedi daha da kötü oldu dün transferden çıktım hiç dinlenemedim akşam biraz dinlendim işte bugün uzanıyorum bide inşallah olumlu sonuclanirBayadır usluyuz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?