- 12 Mart 2019
- 16.582
- 35.977
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.001
Gecmiş olsun canım.Benm eşim çok hasta ya güya bana yardım edicekti 3 haftadır iyileşmedi daha da kötü oldu dün transferden çıktım hiç dinlenemedim akşam biraz dinlendim işte bugün uzanıyorum bide inşallah olumlu sonuclanir
Otobüsle gittim otobusle geldim esim hasta zaten işe gidiyor o halde.. eve gelince de onla ilgilendim evde yemek yap eşime bak dinlenemedim benm esim hastaoldumu ben çok yoruluyorum iyi olsunda artık nabalim öyle uzanmak nerde sürekli bacimmGecmiş olsun canım.
Hiç bişey yapma uzan dinlen dün ne yaptın da dinlenemedin
Aaa bu resmen bilerek yapmışOtobüsle gittim otobusle geldim esim hasta zaten işe gidiyor o halde.. eve gelince de onla ilgilendim evde yemek yap eşime bak dinlenemedim benm esim hastaoldumu ben çok yoruluyorum iyi olsunda artık nabalim öyle uzanmak nerde sürekli bacimm
Otobüs evimin önünden geçiyor canm ama hastanenin orda yürünuyor durağa birazAaa bu resmen bilerek yapmış
Kız hastada olsa bigün önceden yapsaydın yemeklerini ısıtıp yeseydiniz .
Taksiye binseydin keşke cokmu tutardı uzakmı
Ah canım ya söyle ona şimdi naz niyaz zamanı değil toparlasın kendini gitsin serum filan taktırsınOtobüs evimin önünden geçiyor canm ama hastanenin orda yürünuyor durağa biraz
Yemeği yapamadım önceki gün evdemiydin de başka kosturmalarim vardı yorgunluktan perttim zaten evde değilim kaç gündür gunduzleri mecbur öyle denk geldi sabahtan evin işini görüp gittim ama ben zaten eşimle ugrasiyorum kaç gündür 7 9 posta terliyor herşeyi yıkıyorum ben mecbur
Bugün iyiyim rötarlı da olsa dinleniyorum
Normalde yapmaz ama yani bana hiç yapmıyordu.Progestan iğne beni biraz böyle halsiz yaptı sanki ya kızlar diğer ilaçlar mi yapıyor acaba bu değişik oldum dün son iğneden sora
Ondanda olabilirNormalde yapmaz ama yani bana hiç yapmıyordu.
Hasta mı olucan yoksaa
Hastaneye acile gitti işten ağri götürdüler canm takmadilar birşey.. seni de yoruyorum ama diyorAh canım ya söyle ona şimdi naz niyaz zamanı değil toparlasın kendini gitsin serum filan taktırsın
Ya herkesin karşısıma ille bi şey çıkıyor yok uzun, çetin, sarp bir yokuş sanki Rabbim gönlümüzdekini en iyi bilen umarım yolun sonunda hayır vardır, mutluluk vardırAmin canım benim inş transferini olursun haberlerlerini bekliyorum benimde rahim duvarından 2 ay üst üste ertelendiğini bilirim sabır canım
Ama yani senin daha cok ihtiyacın var biraz zorlasın yani olmazHastaneye acile gitti işten ağri götürdüler canm takmadilar birşey.. seni de yoruyorum ama diyornabacaksin burda kimsem yok böyle olucak mecbur
Cuma ya kısmetse canm gelirlerAma yani senin daha cok ihtiyacın var biraz zorlasın yani olmaz
Kaynananlar ne zaman gelir
Aa iyi varmış daha ozamana test yaparsın heraldeCuma ya kısmetse canm gelirler
Yaparım canim inşallah Allah büyük test diyince heycanlandimAa iyi varmış daha ozamana test yaparsın heralde
Benim ilk hamileliğimde ayaklarım hep üşüyornabe
Heyecanlan ma dur daha varYaparım canim inşallah Allah büyük test diyince heycanlandim
Hemen gelir o günHeyecanlan ma dur daha var
Keşke öyle olsaHemen gelir o gün
Beni 3.gunden merak sarar ama sabredicemKeşke öyle olsa
Nerde az var ya daha 1. GününBeni 3.gunden merak sarar ama sabredicem3.cu güne çok az var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?