Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Gecmiş olsun canım.
Hiç bişey yapma uzan dinlen dün ne yaptın da dinlenemedin

Gecmiş olsun canım.
Hiç bişey yapma uzan dinlen dün ne yaptın da dinlenemedin
Otobüsle gittim otobusle geldim esim hasta zaten işe gidiyor o halde.. eve gelince de onla ilgilendim evde yemek yap eşime bak dinlenemedim benm esim hastaoldumu ben çok yoruluyorum iyi olsunda artık nabalim öyle uzanmak nerde sürekli bacimm

Aaa bu resmen bilerek yapmış
Kız hastada olsa bigün önceden yapsaydın yemeklerini ısıtıp yeseydiniz .
Taksiye binseydin keşke cokmu tutardı uzakmı

Aaa bu resmen bilerek yapmış
Kız hastada olsa bigün önceden yapsaydın yemeklerini ısıtıp yeseydiniz .
Taksiye binseydin keşke cokmu tutardı uzakmı
Otobüs evimin önünden geçiyor canm ama hastanenin orda yürünuyor durağa biraz
Yemeği yapamadım önceki gün evdemiydin de başka kosturmalarim vardı yorgunluktan perttim zaten evde değilim kaç gündür gunduzleri mecbur öyle denk geldi sabahtan evin işini görüp gittim ama ben zaten eşimle ugrasiyorum kaç gündür 7 9 posta terliyor herşeyi yıkıyorum ben mecbur
Bugün iyiyim rötarlı da olsa dinleniyorum

Progestan iğne beni biraz böyle halsiz yaptı sanki ya kızlar diğer ilaçlar mi yapıyor acaba bu değişik oldum dün son iğneden sora

Ah canım ya söyle ona şimdi naz niyaz zamanı değil toparlasın kendini gitsin serum filan taktırsın

Amin canım benim inş transferini olursun haberlerlerini bekliyorum benimde rahim duvarından 2 ay üst üste ertelendiğini bilirim sabır canım
Ya herkesin karşısıma ille bi şey çıkıyor yok uzun, çetin, sarp bir yokuş sanki Rabbim gönlümüzdekini en iyi bilen umarım yolun sonunda hayır vardır, mutluluk vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…