- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.021
İyiyimmm çok şükür hiç bir belirti yokKizlar naber nasılsınız bugun
Bende BahçelievlerGöztepe medicalpark canım
Uzun süre yasak mı eyvahYok ya rahim için aksine iyi canm zaten gebelik olursa baya uzun süre yasak enfeksiyon olmaz belli aralikla
İnşallah güzel sonuclar alırız ben 4 sene bahcecideydim ilk kez burda deniyorumBende Bahçelievler
Daha erken değil mi canım kaçıncı gününİyiyimmm çok şükür hiç bir belirti yokuzanıyorum arada yürüyüş onunda dışında bana birşey yaptırmıyorlar :) sen nasılsın??
Bana doktorum hamileyken kalp atısından sonra kanama alanı yok ilişki serbest demişti ama biz yine de yapmamıştıkUzun süre yasak mı eyvah
Normal gebelikte düşün böyle birşey yok hele transferden önce sadece tedbir amaçlı yani çok sık olmasa da doktorum sakınca görmüyor benm :)Uzun süre yasak mı eyvah
Seninde çok erken değil mi ne olacak daha cnm damla kadar:)İyiyimmm çok şükür hiç bir belirti yokuzanıyorum arada yürüyüş onunda dışında bana birşey yaptırmıyorlar :) sen nasılsın??
İnşallahhh benm ilk denemem daha önce iki kere hamile kaldım. Sonrasında bir kere aşılama yaptırdım tüp bebekte ilk tecrübem inşallah son olurİnşallah güzel sonuclar alırız ben 4 sene bahcecideydim ilk kez burda deniyorum
Heh iyi çok şükürNormal gebelikte düşün böyle birşey yok hele transferden önce sadece tedbir amaçlı yani çok sık olmasa da doktorum sakınca görmüyor benm :)
İnşallah canım güzel haberlerle gelİnşallahhh benm ilk denemem daha önce iki kere hamile kaldım. Sonrasında bir kere aşılama yaptırdım tüp bebekte ilk tecrübem inşallah son oluryarın test günü bakalım kan ne durumda inşallah idrar testleri doğru söylüyordur
Hatta kendiliğinden gebeliği olan çok transfer sorasi olabiliyor yani cnm bı arkadas test günü negatif çıkmıştı bir hafta sora bin çıktı doktor embriyo transferimizle değil büyük ihtimal kendinin doğal gebe kaldığıni söylemişti. Yani herhangi enfeksiyon sorunu filan yasamiyorsan doktorunla hemfikir ol en iyisi canmHeh iyi çok şükürtransfer öncesi yasak değildi bize diye hatırlıyorum
Yarın yapicam inşallah canım
5.gun erken ya çıkmayabilir kuzum..Yarın yapicam inşallah canım
Aslında dün 5. Gün yani 2. İdrarla bı deneyim dedim 3 saat tuttum yaptım negatif çıktı maalesef
Hayırlısı artık5.gun erken ya çıkmayabilir kuzum..
Birde ikinci idrar ile yapmışsın..
İnşallah yarın pozitif görelim
Sabah ilk idrarla daha net olur kuzucum. Çift çizgili güzel bir test atman nasipp olsunnYarın yapicam inşallah canım
Aslında dün 5. Gün yani 2. İdrarla bı deneyim dedim 3 saat tuttum yaptım negatif çıktı maalesef
Stabil bir şeyler izleyip okuyup zaman geçirmeye çalışıyorum sen nasılsınnKizlar naber nasılsınız bugun
Amin kuzum Rabb'im hayirlisi ile versin hepimizeHayırlısı artık
3 saatlik idrar sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?