Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

İnşallah güzel sonuclar alırız ben 4 sene bahcecideydim ilk kez burda deniyorum
İnşallahhh benm ilk denemem daha önce iki kere hamile kaldım. Sonrasında bir kere aşılama yaptırdım tüp bebekte ilk tecrübem inşallah son olur yarın test günü bakalım kan ne durumda inşallah idrar testleri doğru söylüyordur

Heh iyi çok şükür transfer öncesi yasak değildi bize diye hatırlıyorum
Hatta kendiliğinden gebeliği olan çok transfer sorasi olabiliyor yani cnm bı arkadas test günü negatif çıkmıştı bir hafta sora bin çıktı doktor embriyo transferimizle değil büyük ihtimal kendinin doğal gebe kaldığıni söylemişti. Yani herhangi enfeksiyon sorunu filan yasamiyorsan doktorunla hemfikir ol en iyisi canm

Yarın yapicam inşallah canım
Aslında dün 5. Gün yani 2. İdrarla bı deneyim dedim 3 saat tuttum yaptım negatif çıktı maalesef
Sabah ilk idrarla daha net olur kuzucum. Çift çizgili güzel bir test atman nasipp olsunn nasılsın normal hayata döndün mü dinlenmeye devam mı

Kızlar yorumlara bakıyorum da transfer sonrası dinlenme yada yatma üzerine sohbetler var benim dün transferim oldu doktor tam tersi yatmayacaksin rutin hayatına devam edeceksin yatmak kan dolaşımını yavaşlatır ve bebeğin tutunmasını engeller dedi sadece ağır kaldırma ve ağır spor yapma dedi o kadar dünden beri hiç transfer olmamış gibi işimi gücümü yapıyorum niye doktorlar farklı konuşuyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…