Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Sabah ilk idrarla daha net olur kuzucum. Çift çizgili güzel bir test atman nasipp olsunn nasılsın normal hayata döndün mü dinlenmeye devam mı
Yarın iş başı canım
Sürekli yatmiyorum da yatıyorum da karışık
Yemek yemeye tuvalete namaz kılmaya ilaçlarımi almaya kalkıyorum 2 dolanıyorum

Artimed le yaptım canım
Yarın yine tekrarlarım
Sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun
Var mı belirti falan
İlk idrarla daha net anlaşılır kuzumm
Ben test yapmaktan korkanlardanım perşembe direkt kan vercem.
Sabah regl olcak gibi bi ağrıyla uyandım gün içinde geçti arada belim ağrıyor.
Sen de var mı belirti

İlk idrarla daha net anlaşılır kuzumm
Ben test yapmaktan korkanlardanım perşembe direkt kan vercem.
Sabah regl olcak gibi bi ağrıyla uyandım gün içinde geçti arada belim ağrıyor.
Sen de var mı belirti
Bende de dün adet olacakmis gibi gün boyu karın ağrısı ve bel ağrısı vardı bugün hiç bişey yok
Kan seninde cumartesi degilmiydi
Bana erken gelme dediler
Sözde bende yapmayacaktim ama yaptım işte

Benim doktorumda bizzat aynısını söyledi devam rutinine dedi. Bunu anneme anlatabilmemin imkanı yoktu maalesef yani asla ve asla inandıramadım yatmama konusuna ikna edemedim

İyiyimmm çok şükür hiç bir belirti yok uzanıyorum arada yürüyüş onunda dışında bana birşey yaptırmıyorlar :) sen nasılsın??
Çok şükür iyi diyelim iyi olsun Benimde öyle belirtim yok çok fazla sadece ağrım oluyor.Dun çok kötüyüm Allah'a şükür bugün hafif ağrım var sadece.Bende hep yatıyorum Arada bir evde yürüyorum.Aynen bana da öyle vala hiç bir yere gidemiyorum

Canım bana da dedi doktor normal hayatına devam et diye a ben annemlerde kalıyorum annem bakıyor bana bişey olucak diye dışarı hiç cikarmiyolar vala evde sıkıntıdan patlıcan hava bile alamıyorum aynı seyleri bana da dedi ama anlatamıyorum ama yatmama gerek yok serbest çıkmam diye yok bişey olur olmaz 3 gün var test günüme çok şükür 9 günde bende dayanamadım test yaptım pozitif çıktı

Eşimle aynı kurumun farklı şubelerinde çalışıyoruz işlermiz de aynı o olabilir ama işte eşim ister mi onu bilmiyorum i. Ziraa k.v erteleyebiliyorsanız erteleyün der
İşte eşinizde hemfikir olmalısınız. Hakkınızda hYırlı olan olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…