- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.041
Yarın iş başı canımSabah ilk idrarla daha net olur kuzucum. Çift çizgili güzel bir test atman nasipp olsunnnasılsın normal hayata döndün mü dinlenmeye devam mı
Sen test yapmış mıydın peki canımArtimed daha net gösteriyormuş istersen onla dene yarın canımMaviHayallerim
Artimed le yaptım canımArtimed daha net gösteriyormuş istersen onla dene yarın canımMaviHayallerim
Yok canım ben test yapmayacamSen test yapmış mıydın peki canım
İlk idrarla daha net anlaşılır kuzummArtimed le yaptım canım
Yarın yine tekrarlarım
Sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun
Var mı belirti falan
Hadi bakalım az kalmış hayrlısı olsun güzel haberi alırsın inşallahYok canım ben test yapmayacamperşembe günü kan vercem direkt
Bende de dün adet olacakmis gibi gün boyu karın ağrısı ve bel ağrısı vardı bugün hiç bişey yokİlk idrarla daha net anlaşılır kuzumm
Ben test yapmaktan korkanlardanımperşembe direkt kan vercem.
Sabah regl olcak gibi bi ağrıyla uyandım gün içinde geçti arada belim ağrıyor.
Sen de var mı belirti
Normalde 21 i ctesi de perşmbe çıkar diye düşündümBende de dün adet olacakmis gibi gün boyu karın ağrısı ve bel ağrısı vardı bugün hiç bişey yok
Kan seninde cumartesi degilmiydi
Bana erken gelme dediler
Sözde bende yapmayacaktim ama yaptım işte
Aminn inşallahhHadi bakalım az kalmış hayrlısı olsun güzel haberi alırsın inşallah
Anladım canım aynen ben de öyle evin içinde dolanmaca. Dün biraz sahilde yürüdüm çok iyi geldiYarın iş başı canım
Sürekli yatmiyorum da yatıyorum da karışık
Yemek yemeye tuvalete namaz kılmaya ilaçlarımi almaya kalkıyorum2 dolanıyorum
En son Perşembe günü 25, dakika dışarda yürüdümAnladım canım aynen ben de öyle evin içinde dolanmaca. Dün biraz sahilde yürüdüm çok iyi geldi
Benim doktorumda bizzat aynısını söyledi devam rutinine dedi. Bunu anneme anlatabilmemin imkanı yoktu maalesefKızlar yorumlara bakıyorum da transfer sonrası dinlenme yada yatma üzerine sohbetler var benim dün transferim oldu doktor tam tersi yatmayacaksin rutin hayatına devam edeceksin yatmak kan dolaşımını yavaşlatır ve bebeğin tutunmasını engeller dedi sadece ağır kaldırma ve ağır spor yapma dedi o kadar dünden beri hiç transfer olmamış gibi işimi gücümü yapıyorum niye doktorlar farklı konuşuyor anlamıyorum
Çok şükür iyi diyelim iyi olsunİyiyimmm çok şükür hiç bir belirti yokuzanıyorum arada yürüyüş onunda dışında bana birşey yaptırmıyorlar :) sen nasılsın??
Stabil bir şeyler izleyip okuyup zaman geçirmeye çalışıyorum sen nasılsın
Aynen canım bende iyiyim çok şükür biraz ağrılarım oluyor ilaçlardan sanırımStabil bir şeyler izleyip okuyup zaman geçirmeye çalışıyorum sen nasılsınn
Canım bana da dedi doktor normal hayatına devam et diye a ben annemlerde kalıyorum annem bakıyor bana bişey olucak diye dışarı hiç cikarmiyolar vala evde sıkıntıdan patlıcan hava bile alamıyorum aynı seyleri bana da dedi ama anlatamıyorum ama yatmama gerek yok serbest çıkmam diye yok bişey olur olmaz 3 gün var test günüme çok şükür 9 günde bende dayanamadım test yaptım pozitif çıktıKızlar yorumlara bakıyorum da transfer sonrası dinlenme yada yatma üzerine sohbetler var benim dün transferim oldu doktor tam tersi yatmayacaksin rutin hayatına devam edeceksin yatmak kan dolaşımını yavaşlatır ve bebeğin tutunmasını engeller dedi sadece ağır kaldırma ve ağır spor yapma dedi o kadar dünden beri hiç transfer olmamış gibi işimi gücümü yapıyorum niye doktorlar farklı konuşuyor anlamıyorum
Tamam canım bendede yasak o zamanValla yasak dedi hemşire kagıtta da öyle yazıyor canım
Bence kasılmadan değil enfeksiyon dan yasaklıyolar
İşte eşinizde hemfikir olmalısınız. Hakkınızda hYırlı olan olsun inşallahEşimle aynı kurumun farklı şubelerinde çalışıyoruz işlermiz de aynı o olabilir ama işte eşim ister mi onu bilmiyorum i. Ziraa k.v erteleyebiliyorsanız erteleyün der
Banada hiçbir bilgi verilmedi ama dikkat ediyorum bendeBize hiç birşey yasaklamadı ben dikkat ettim yine de ama yasaklamamıştı
Yani kimisi yasaklamış kimisi yasaklamamış demek kesinlik yok ama ben yinede yasak olan tarafa gecwyimBen sormuştum vajinal yasak dedi gerisini siz anlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?