- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.061
Bana transfere hazırlanırken cinsel ilişkiyı yasaklamışlardıYok ya rahim için aksine iyi canm zaten gebelik olursa baya uzun süre yasak enfeksiyon olmaz belli aralikla
İyi yapmıssın canımmEn son Perşembe günü 25, dakika dışarda yürüdüm
Hastaneye iğne yapmaya gittikten sonra
İlaçların etkisi büyük canımAynen canım bende iyiyim çok şükür biraz ağrılarım oluyor ilaçlardan sanırım
Herşey rabbimin elinde cnm benim doktorum 9.gün kan testi istemişti ama sonra 8.gün kan ver dedi sen bilirsin tabi ama bence yaparsan birşeyler belli olur ki 5. Gün embriyosu ama karar senin cnm. Bir kaç kez duymuştum böyle olup ta pozitif olanıKızlar lütfen bana da cevap verin lütfen !!!
7 Ocak transfer oldum dondurulmuş 5AA bugün 8. Günüm idrar negatif, 4 günde yapmıştım negatif kan testi 19 Ocak ama sabredemiyorum. 12 gün geçmesi gerek dedi doktor, burası da aklımı çok karıştırıyor 5. Gün bile idrarda pozitif gören var. Moralim çok bozuk. Herşey Allah’ın elinde ama biz kullar sabırsız oluyoruz, lütfen böyle olup kanda pozitif gören var mı lütfen kızlar yardım edin cevap verin, yarın 9. Gün kan versem mi ? Yaş 24 ilk deneme
Evet canım özellikle progestan mahvediyorİlaçların etkisi büyük canım
Özellikle gaz yapıyor çok fazla
Bilmiyorum idrara sonra belli oluyormuş, taze transfer olanlar çatlatma iğnesi erken belirti gözüküyor ben dondurulmuş olduğum için bilmiyorum korkuyorum bekleyemiyorum sizin sonuç ne olmuştu kaçıncı gün embyoHerşey rabbimin elinde cnm benim doktorum 9.gün kan testi istemişti ama sonra 8.gün kan ver dedi sen bilirsin tabi ama bence yaparsan birşeyler belli olur ki 5. Gün embriyosu ama karar senin cnm. Bir kaç kez duymuştum böyle olup ta pozitif olanı
Canim 9 gün 5.gun emriyosu benim pozitif çıktı ama herkesin farklı oluyor onun için bile erken ben ona çok güvenmiyorum ilaçlarda yaniltabiliyormus günümü bekliyorum 3 gün kaldı netlessin diye bekliyorum.Moralini bozma herşeyde vardır bir hayır bana göre daha erkenKızlar lütfen bana da cevap verin lütfen !!!
7 Ocak transfer oldum dondurulmuş 5AA bugün 8. Günüm idrar negatif, 4 günde yapmıştım negatif kan testi 19 Ocak ama sabredemiyorum. 12 gün geçmesi gerek dedi doktor, burası da aklımı çok karıştırıyor 5. Gün bile idrarda pozitif gören var. Moralim çok bozuk. Herşey Allah’ın elinde ama biz kullar sabırsız oluyoruz, lütfen böyle olup kanda pozitif gören var mı lütfen kızlar yardım edin cevap verin, yarın 9. Gün kan versem mi ? Yaş 24 ilk deneme
Yarın 9. Gün 7 Ocak transfer oldum 2 adet 5aa dondurulmuş sence yarın kan vermeyeyim mi ? Doktorlar neden 12 gün diyor eşim bi bildiği var diyorCanim 9 gün 5.gun emriyosu benim pozitif çıktı ama herkesin farklı oluyor onun için bile erken ben ona çok güvenmiyorum ilaçlarda yaniltabiliyormus günümü bekliyorum 3 gün kaldı netlessin diye bekliyorum.Moralini bozma herşeyde vardır bir hayır bana göre daha erken
Evet ya gaz çok yapıyor bana daİlaçların etkisi büyük canım
Özellikle gaz yapıyor çok fazla
Çok şükür pozitif oldu inşallah sağlıkla devamı gelir cnm bnm de 5.gün 7.gün lekelenme olunca doktor bir gün önceye çekti kan testini yani 8.gün kanda öğrendimBilmiyorum idrara sonra belli oluyormuş, taze transfer olanlar çatlatma iğnesi erken belirti gözüküyor ben dondurulmuş olduğum için bilmiyorum korkuyorum bekleyemiyorum sizin sonuç ne olmuştu kaçıncı gün embyo
Baya gün olmuş var desek demesek zor canım kan ver en iyisi bu kadar endişeleneceksen bence kan vermek daha sağlıklıKızlar lütfen bana da cevap verin lütfen !!!
İdrar testi yanlış ise ihtimal olabilir ama değilse zor gibi.. bence 8.gun çıkar artık varsa da kan vermek daha iyi benm doktorum 8.gune verdi kan testiniHerşey rabbimin elinde cnm benim doktorum 9.gün kan testi istemişti ama sonra 8.gün kan ver dedi sen bilirsin tabi ama bence yaparsan birşeyler belli olur ki 5. Gün embriyosu ama karar senin cnm. Bir kaç kez duymuştum böyle olup ta pozitif olanı
Bakalım yarın yaptırım o zamanBaya gün olmuş var desek demesek zor canım kan ver en iyisi bu kadar endişeleneceksen bence kan vermek daha sağlıklı
Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsinÇok şükür pozitif oldu inşallah sağlıkla devamı gelir cnm bnm de 5.gün 7.gün lekelenme olunca doktor bir gün önceye çekti kan testini yani 8.gün kanda öğrendim
Hakkında hayırlısı olsun tez vakitte kucagin dolsun ilk denemede olmayadabiliyor çok bırakma kendini olumsuz olursa daBakalım yarın yaptırım o zaman
Canm rahime kan akışı için yürümek hareket gerek çok ağır işler olmadan hasta değiliz sonuçtaYarın iş başı canım
Sürekli yatmiyorum da yatıyorum da karışık
Yemek yemeye tuvalete namaz kılmaya ilaçlarımi almaya kalkıyorum2 dolanıyorum
Bende bi sıktını görmedi doktor , çok stresli görünce 2 adet transfer etti. 2 adet bakalım idrar testi yaptınız mı siz yoksa direk kan testiHakkında hayırlısı olsun tez vakitte kucagin dolsun ilk denemede olmayadabiliyor çok bırakma kendini olumsuz olursa da
Canim benim de 5.Gun emriyosu 6 Ocak ta transfer oldum.2 tane koydular bana da ama kaliteli taze dondurulmus koydular.Eger kötü olmicaksan sonuca hazirlikliysan bir idrar dene derim ben hazirlikliydim herşeye o şekilde yaptım .Ama test her zaman net kan testi o yüzden onu da bekliyorum.Cok içinde kaldıysa yap tatlım.Bana da 13 gün sonra yap dedi .Aynen daha net bir sonuç oluyor kesin sonuç diye 12 13 diyolarYarın 9. Gün 7 Ocak transfer oldum 2 adet 5aa dondurulmuş sence yarın kan vermeyeyim mi ? Doktorlar neden 12 gün diyor eşim bi bildiği var diyor
Benm yaptigim oldu canm çıktı yapınca ama her bünye bir değilBende bi sıktını görmedi doktor , çok stresli görünce 2 adet transfer etti. 2 adet bakalım idrar testi yaptınız mı siz yoksa direk kan testi
Mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?