Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar lütfen bana da cevap verin lütfen !!!
7 Ocak transfer oldum dondurulmuş 5AA bugün 8. Günüm idrar negatif, 4 günde yapmıştım negatif kan testi 19 Ocak ama sabredemiyorum. 12 gün geçmesi gerek dedi doktor, burası da aklımı çok karıştırıyor 5. Gün bile idrarda pozitif gören var. Moralim çok bozuk. Herşey Allah’ın elinde ama biz kullar sabırsız oluyoruz, lütfen böyle olup kanda pozitif gören var mı lütfen kızlar yardım edin cevap verin, yarın 9. Gün kan versem mi ? Yaş 24 ilk deneme

Herşey rabbimin elinde cnm benim doktorum 9.gün kan testi istemişti ama sonra 8.gün kan ver dedi sen bilirsin tabi ama bence yaparsan birşeyler belli olur ki 5. Gün embriyosu ama karar senin cnm. Bir kaç kez duymuştum böyle olup ta pozitif olanı

Bilmiyorum idrara sonra belli oluyormuş, taze transfer olanlar çatlatma iğnesi erken belirti gözüküyor ben dondurulmuş olduğum için bilmiyorum korkuyorum bekleyemiyorum sizin sonuç ne olmuştu kaçıncı gün embyo

Canim 9 gün 5.gun emriyosu benim pozitif çıktı ama herkesin farklı oluyor onun için bile erken ben ona çok güvenmiyorum ilaçlarda yaniltabiliyormus günümü bekliyorum 3 gün kaldı netlessin diye bekliyorum.Moralini bozma herşeyde vardır bir hayır bana göre daha erken

Yarın 9. Gün 7 Ocak transfer oldum 2 adet 5aa dondurulmuş sence yarın kan vermeyeyim mi ? Doktorlar neden 12 gün diyor eşim bi bildiği var diyor

Çok şükür pozitif oldu inşallah sağlıkla devamı gelir cnm bnm de 5.gün 7.gün lekelenme olunca doktor bir gün önceye çekti kan testini yani 8.gün kanda öğrendim

Baya gün olmuş var desek demesek zor canım kan ver en iyisi bu kadar endişeleneceksen bence kan vermek daha sağlıklı

İdrar testi yanlış ise ihtimal olabilir ama değilse zor gibi.. bence 8.gun çıkar artık varsa da kan vermek daha iyi benm doktorum 8.gune verdi kan testini

Yarın 9. Gün 7 Ocak transfer oldum 2 adet 5aa dondurulmuş sence yarın kan vermeyeyim mi ? Doktorlar neden 12 gün diyor eşim bi bildiği var diyor
Canim benim de 5.Gun emriyosu 6 Ocak ta transfer oldum.2 tane koydular bana da ama kaliteli taze dondurulmus koydular.Eger kötü olmicaksan sonuca hazirlikliysan bir idrar dene derim ben hazirlikliydim herşeye o şekilde yaptım .Ama test her zaman net kan testi o yüzden onu da bekliyorum.Cok içinde kaldıysa yap tatlım.Bana da 13 gün sonra yap dedi .Aynen daha net bir sonuç oluyor kesin sonuç diye 12 13 diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…