Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bende bi sıktını görmedi doktor , çok stresli görünce 2 adet transfer etti. 2 adet bakalım idrar testi yaptınız mı siz yoksa direk kan testi
Mi
Benim 5Gun emriyosu 2 tane koydu.9 gün test yaptırdım.pozitif çıktı.İdrar yaptım ilk 3 gün sonra test günüm bakalım o da cikicakmi ?

İdrarda kaçıncı gün net gördünüz

Çok şükür pozitif oldu inşallah sağlıkla devamı gelir cnm bnm de 5.gün 7.gün lekelenme olunca doktor bir gün önceye çekti kan testini yani 8.gün kanda öğrendim
Benimde çok az Lekenlenme oldu doktor hiç bir sıkıntı görmedi normal dedi devam ettirdi hem ilaçlara hemde kan testi gününde diye

Alllahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı bizlere olsun çifter çifter evde bol bol yürü canım bende evde yürüyorum çıkamadım hava soğuk diye.

Alllahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı bizlere olsun çifter çifter evde bol bol yürü canım bende evde yürüyorum çıkamadım hava soğuk diye.
Aminnnn canım Çok Amin . İnslalh size de nasip olur sonuna kadar gider.Bende Daha önce pozitifi görüp boş gebeliği de gördüm o yüzden korkuyorum aynı şeyi yaşamak istemiyorum.Evde ara da kalkıyorum uykum geliyor falan.Disari zaten bırakmıyorlar bişey olur diye çıkamıyorum evdeyim yani bakalım 3 gün sonra test günüm net olması için

İnşallah sağlıkla ilerler canım olumsuzu düşünmemeye çalış benim bir önceki gebelim kimyasal oldu ondan önceki saglikliydi doğdu ama iki ay yaşadı sadece bu yol bilinmezliklerle dolu umut yolu Allah'ım neyi uygun görürse onu yaşıyoruz

Kesinlikle canım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah

Oyyyy canımsın ilk deneme deki heyecanı nı korkunu anlıyorum bende öyle olmuştum korkma Allaha teslim ol verecek olan o biz elimizden geleni yaptık ben 9. Denememi yaptım geçen gün aldım sonucu malesef benim 3 tane transfer oldu 1 gün ara ile ardışık transfer olmuştum 2 si 3. Gün 1 tane 5. Gün orta kalite tutan olmadı malesef korkma bende 8. Gün yapmıştım idrarda bazen 5. Gün blast da tutmayabiliyor 10. Günde baktır beta hakkında hayırlısı olsun benimde ilk denemem 26 yaşındaydım oluruna bırak olumlu sonucunu bekliyorum

Ya nasıl güzel insansınız. İnşallah doktorum yarın için kan testi ver dedi bakalım inşallah sonuç pozitif olur

Ya nasıl güzel insansınız. İnşallah doktorum yarın için kan testi ver dedi bakalım inşallah sonuç pozitif olur
Canım benim blast transferi olmuşsun zaten 9. Günde çıkar beta da inş tüm kalbimle isterim ki sonucun pozitif çıksın buradaki emek harcayan herkesin olsun.. Bazen kaderin önüne geçilmiyor ben isyan etmedim hiç olumlu düşündüm sende hep olumlu düşün elini karnına koy bol bol dua et

Sizin sonuç negatif mi kaçıncı deneme kaç embyo transfer edildi idrar testi ettiniz mi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…