- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.081
Benim 5Gun emriyosu 2 tane koydu.9 gün test yaptırdım.pozitif çıktı.İdrar yaptım ilk 3 gün sonra test günüm bakalım o da cikicakmi ?Bende bi sıktını görmedi doktor , çok stresli görünce 2 adet transfer etti. 2 adet bakalım idrar testi yaptınız mı siz yoksa direk kan testi
Mi
İdrarda kaçıncı gün net gördünüzCanim benim de 5.Gun emriyosu 6 Ocak ta transfer oldum.2 tane koydular bana da ama kaliteli taze dondurulmus koydular.Eger kötü olmicaksan sonuca hazirlikliysan bir idrar dene derim ben hazirlikliydim herşeye o şekilde yaptım .Ama test her zaman net kan testi o yüzden onu da bekliyorum.Cok içinde kaldıysa yap tatlım.Bana da 13 gün sonra yap dedi .Aynen daha net bir sonuç oluyor kesin sonuç diye 12 13 diyolar
Testi ne zaman yaptınız sabahın ilk idrarı mı yarın 9. Günüm benimdeBenim 5Gun emriyosu 2 tane koydu.9 gün test yaptırdım.pozitif çıktı.İdrar yaptım ilk 3 gün sonra test günüm bakalım o da cikicakmi ?
Benimde çok az Lekenlenme oldu doktor hiç bir sıkıntı görmedi normal dedi devam ettirdi hem ilaçlara hemde kan testi gününde diyeÇok şükür pozitif oldu inşallah sağlıkla devamı gelir cnm bnm de 5.gün 7.gün lekelenme olunca doktor bir gün önceye çekti kan testini yani 8.gün kanda öğrendim
8.Gun Gecesi 9.Gune girmistik canimİdrarda kaçıncı gün net gördünüz
Yok sabah yapmadım akşam yaptım gece saat 1.30 falan diTesti ne zaman yaptınız sabahın ilk idrarı mı yarın 9. Günüm benimde
Benimki gibi erken gebelik testiydiErken gelebilik testi mi bende yapsam mı acaba şimdi ? Dün akşam negatifti
Alllahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı bizlere olsun çifter çifterCanım bana da dedi doktor normal hayatına devam et diye a ben annemlerde kalıyorum annem bakıyor bana bişey olucak diye dışarı hiç cikarmiyolar vala evde sıkıntıdan patlıcan hava bile alamıyorum aynı seyleri bana da dedi ama anlatamıyorum ama yatmama gerek yok serbest çıkmam diye yok bişey olur olmaz 3 gün var test günüme çok şükür 9 günde bende dayanamadım test yaptım pozitif çıktı
Aminnnn canımAlllahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı bizlere olsun çifter çifterevde bol bol yürü canım bende evde yürüyorum çıkamadım hava soğuk diye.
İnşallah sağlıkla ilerler canım olumsuzu düşünmemeye çalış benim bir önceki gebelim kimyasal oldu ondan önceki saglikliydi doğdu ama iki ay yaşadı sadece bu yol bilinmezliklerle dolu umut yolu Allah'ım neyi uygun görürse onu yaşıyoruzAminnnn canımÇok Amin . İnslalh size de nasip olur sonuna kadar gider.Bende Daha önce pozitifi görüp boş gebeliği de gördüm o yüzden korkuyorum aynı şeyi yaşamak istemiyorum.Evde ara da kalkıyorum uykum geliyor falan.Disari zaten bırakmıyorlar bişey olur diye çıkamıyorum evdeyim yani bakalım 3 gün sonra test günüm net olması için
Kesinlikle canım Allah hayırlısını nasip etsin inşallahİnşallah sağlıkla ilerler canım olumsuzu düşünmemeye çalış benim bir önceki gebelim kimyasal oldu ondan önceki saglikliydi doğdu ama iki ay yaşadı sadece bu yol bilinmezliklerle dolu umut yolu Allah'ım neyi uygun görürse onu yaşıyoruz
Merhaba bende 3 ocakta transfer oldum hangi hastane acaba. Rabbim pozitif sonucunu görme nasip etsin canım benim dua edicemMerhaba kızlar bende 3 ocak transfer oldum dualarınız bekliyorum, pazartesi test günüm
Oyyyy canımsın ilk deneme deki heyecanı nı korkunu anlıyorum bende öyle olmuştum korkma Allaha teslim ol verecek olan o biz elimizden geleni yaptık ben 9. Denememi yaptım geçen gün aldım sonucu malesefKızlar lütfen bana da cevap verin lütfen !!!
7 Ocak transfer oldum dondurulmuş 5AA bugün 8. Günüm idrar negatif, 4 günde yapmıştım negatif kan testi 19 Ocak ama sabredemiyorum. 12 gün geçmesi gerek dedi doktor, burası da aklımı çok karıştırıyor 5. Gün bile idrarda pozitif gören var. Moralim çok bozuk. Herşey Allah’ın elinde ama biz kullar sabırsız oluyoruz, lütfen böyle olup kanda pozitif gören var mı lütfen kızlar yardım edin cevap verin, yarın 9. Gün kan versem mi ? Yaş 24 ilk deneme
Ya nasıl güzel insansınız. İnşallah doktorum yarın için kan testi ver dedi bakalım inşallah sonuç pozitif olurOyyyy canımsın ilk deneme deki heyecanı nı korkunu anlıyorum bende öyle olmuştum korkma Allaha teslim ol verecek olan o biz elimizden geleni yaptık ben 9. Denememi yaptım geçen gün aldım sonucu malesefbenim 3 tane transfer oldu 1 gün ara ile ardışık transfer olmuştum 2 si 3. Gün 1 tane 5. Gün orta kalite tutan olmadı malesef korkma bende 8. Gün yapmıştım idrarda bazen 5. Gün blast da tutmayabiliyor 10. Günde baktır beta hakkında hayırlısı olsun benimde ilk denemem 26 yaşındaydım oluruna bırak olumlu sonucunu bekliyorum
Canım benim blast transferi olmuşsun zaten 9. Günde çıkar beta da inş tüm kalbimle isterim ki sonucun pozitif çıksın buradaki emek harcayan herkesin olsun..Ya nasıl güzel insansınız. İnşallah doktorum yarın için kan testi ver dedi bakalım inşallah sonuç pozitif olur
Kıbrısta oldum ben. Senin sonucun belli oldumu umarım pozitiftir Allah gönlümüze göre versinMerhaba bende 3 ocakta transfer oldum hangi hastane acaba. Rabbim pozitif sonucunu görme nasip etsin canım benim dua edicem
Sizin sonuç negatif mi kaçıncı deneme kaç embyo transfer edildi idrar testi ettiniz mi hiçCanım benim blast transferi olmuşsun zaten 9. Günde çıkar beta da inş tüm kalbimle isterim ki sonucun pozitif çıksın buradaki emek harcayan herkesin olsun..Bazen kaderin önüne geçilmiyor ben isyan etmedim hiç olumlu düşündüm sende hep olumlu düşün elini karnına koy bol bol dua et
Benim negatif canım 3 emriyo transferi oldum ardışık 2 tanesi 3 ocakta 1 tanesi 5 ocak da transfer oldu 1 tanesi 5. Gün emriyosuydu 9. DenememSizin sonuç negatif mi kaçıncı deneme kaç embyo transfer edildi idrar testi ettiniz mi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?