Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Merhabalar arkadaşlar, konuştum eşimle bişey olmaz gideriz mahkemeye yetişelim yeter dedi, Ankaraya gittiğimizi diyecez herkese mahkemeye yetişir mi bilmem ama en azından mahkemeden 1 hafta çnce bile gitsek gerekirse eşim sperm verip dönsün ben tranferden sonra tek başıma dönerim memlekete.... Yalnız ben hala adet olmadım normalde cyclo progynova dan sonra 3. Gün olurdum en geç bugğn ilacı bırakalı 3 gün oldu hala gelmedş regl bakalım vardır bundada bi hayır.

Hayırlısı olsun canım sevindim ertelemeyeceksiniz en azından

İdrar testi de negatifti dimi sizin
Evet canım 8. Gün oda negatif çıkmıştı ama bende çıkan sende çıkçak diye bir şey yok modunu düşürme nolur yüksek tut modunu lütfen anlaştık mı tek can sıkan yeri bu tüp bebeğin beta gününü beklemek 12 gün..

Kacıncı günde yaptınız idrar testini 8. Güne kadar yapılanda çıkmaz bide erken gebelik tahlili ise o çıkar 6. 7. Günlerde ama kasette çıkmaz ben 8. Gün yaptım kaset testte nagatifti beta gününü bekleyin lütfen üzülmeyinde belkide olmuştur kan sonucu nu görmeden üzülmeyin lütfen

Transfer gününü saymazsam bugün 8.günüm sabah kaset test ile yaptım kan tahlil günüm 18 ocak ama okuduğum tüm yorumları incelediğimde bu gün aralığında yapılan idrar test sonucu neyse kan testide o çıkıyor

Anladım hakkınızda hayırlısı olsun 10. Gün kanda çıkar artık sakin kalmaya çalışın panik ve stresi yönetin lütfen çünkü bu çok büyük etken ben bunu öğrendim her seferinde stres panik acaba acaba dedim ve negatif oldu olıruna bırakanlar hep olumlu sonuç aldı sakin kalmak yeterli bunda sakindim ama son günler panik yaptım galiba

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah hepimizin kucağını Allah sağlıklı bebeklerle doldursun.

Kaçıncı gün canım

Yani ben hep 5. Günlerimde normal testle öğrendim çıkanın cıkıyor pozitifse.
Ama yanılabilir idrara gec karışabilir böyle şeyler de var.

Yani ben hep 5. Günlerimde normal testle öğrendim çıkanın cıkıyor pozitifse.
Ama yanılabilir idrara gec karışabilir böyle şeyler de var.
Belirtilerim olunca çok sevinmiştim ama idrar testi yapınca tüm umutlar gitti.Yazdıklarınızı okudum hep normalde 5. Ve 6.gün silik çizgi görüyor herkes genelde.Hayırlısi böyleymiş demekki Allah sizlere nasip etsin inşallah pozitifleri görünce kendime olmuş gibi sevindim

Belki hersey değişir hemen modunu düşürme canım son ana kadar umut hep var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…