- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.101
Evet idrar testini 8. Gün yaptım negatifti kan 11. Gündü negatif nasip değilmiş yineBenim negatif canım 3 emriyo transferi oldum ardışık 2 tanesi 3 ocakta 1 tanesi 5 ocak da transfer oldu 1 tanesi 5. Gün emriyosuydu 9. Denemem
Yumurta dnosyınumu yaptırdınız acaba Kıbrısı bende düşünür oldum artık.Kıbrısta oldum ben. Senin sonucun belli oldumu umarım pozitiftir Allah gönlümüze göre versin
Adet ağrılarım yoğun bakalım yaşım 24 sprem düşüklük var sadeceYumurta dnosyınumu yaptırdınız acaba Kıbrısı bende düşünür oldum artık.
Adet ağrıları kimine göre iyi yorumlanıyor canım bende hep vardı test gününe kadar kimisi olumlu diyor kimisi tam tersi bende yanlış alarm verdi tutmadıAdet ağrılarım yoğun bakalım yaşım 24 sprem düşüklük var sadece
İdrar testi de negatifti dimi sizinAdet ağrıları kimine göre iyi yorumlanıyor canım bende hep vardı test gününe kadar kimisi olumlu diyor kimisi tam tersi bende yanlış alarm verdi tutmadı
Hayırlısı olsun canım sevindim ertelemeyeceksiniz en azındanMerhabalar arkadaşlar, konuştum eşimle bişey olmaz gideriz mahkemeye yetişelim yeter dedi, Ankaraya gittiğimizi diyecez herkese mahkemeye yetişir mi bilmem ama en azından mahkemeden 1 hafta çnce bile gitsek gerekirse eşim sperm verip dönsün ben tranferden sonra tek başıma dönerim memlekete.... Yalnız ben hala adet olmadım normalde cyclo progynova dan sonra 3. Gün olurdum en geç bugğn ilacı bırakalı 3 gün oldu hala gelmedş regl bakalım vardır bundada bi hayır.
Evet canım 8. Gün oda negatif çıkmıştı ama bende çıkan sende çıkçak diye bir şey yok modunu düşürme nolur yüksek tut modunu lütfen anlaştık mı tek can sıkan yeri bu tüp bebeğin beta gününü beklemek 12 gün..İdrar testi de negatifti dimi sizin
Kacıncı günde yaptınız idrar testini 8. Güne kadar yapılanda çıkmaz bide erken gebelik tahlili ise o çıkar 6. 7. Günlerde ama kasette çıkmaz ben 8. Gün yaptım kaset testte nagatifti beta gününü bekleyin lütfen üzülmeyinde belkide olmuştur kan sonucu nu görmeden üzülmeyin lütfenMerhaba kızlar günlerdir bütün yazdıklarınızı okuyorum.Bende yaklaşık 5 yıldır evliyim 4 ameliyat geçirdiğim için tüp bebek tedavisi uygulandı.2 adet 5.gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı fakat bugün idrar testi negatif sonuç verdi çok üzgünüm
Transfer gününü saymazsam bugün 8.günüm sabah kaset test ile yaptım kan tahlil günüm 18 ocak ama okuduğum tüm yorumları incelediğimde bu gün aralığında yapılan idrar test sonucu neyse kan testide o çıkıyorKacıncı günde yaptınız idrar testini 8. Güne kadar yapılanda çıkmaz bide erken gebelik tahlili ise o çıkar 6. 7. Günlerde ama kasette çıkmaz ben 8. Gün yaptım kaset testte nagatifti beta gününü bekleyin lütfen üzülmeyinde belkide olmuştur kan sonucu nu görmeden üzülmeyin lütfen
İnşAllah canım bi adwt olsaö en azından günü belli olurdu bakalımHayırlısı olsun canım sevindim ertelemeyeceksiniz en azından
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun 10. Gün kanda çıkar artık sakin kalmaya çalışın panik ve stresi yönetin lütfen çünkü bu çok büyük etken ben bunu öğrendim her seferinde stres panik acaba acaba dedim ve negatif oldu olıruna bırakanlar hep olumlu sonuç aldı sakin kalmak yeterli bunda sakindim ama son günler panik yaptım galibaTransfer gününü saymazsam bugün 8.günüm sabah kaset test ile yaptım kan tahlil günüm 18 ocak ama okuduğum tüm yorumları incelediğimde bu gün aralığında yapılan idrar test sonucu neyse kan testide o çıkıyor
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah hepimizin kucağını Allah sağlıklı bebeklerle doldursun.Anladım hakkınızda hayırlısı olsun 10. Gün kanda çıkar artık sakin kalmaya çalışın panik ve stresi yönetin lütfen çünkü bu çok büyük etken ben bunu öğrendim her seferinde stres panik acaba acaba dedim ve negatif oldu olıruna bırakanlar hep olumlu sonuç aldı sakin kalmak yeterli bunda sakindim ama son günler panik yaptım galiba
Kaçıncı gün canımMerhaba kızlar günlerdir bütün yazdıklarınızı okuyorum.Bende yaklaşık 5 yıldır evliyim 4 ameliyat geçirdiğim için tüp bebek tedavisi uygulandı.2 adet 5.gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı fakat bugün idrar testi negatif sonuç verdi çok üzgünüm
Bugün 8.günüm transfer gününü saymazsak sabah yaptımKaçıncı gün canım
Yani ben hep 5. Günlerimde normal testle öğrendim çıkanın cıkıyor pozitifse.Transfer gününü saymazsam bugün 8.günüm sabah kaset test ile yaptım kan tahlil günüm 18 ocak ama okuduğum tüm yorumları incelediğimde bu gün aralığında yapılan idrar test sonucu neyse kan testide o çıkıyor
Belirtilerim olunca çok sevinmiştim ama idrar testi yapınca tüm umutlar gitti.Yazdıklarınızı okudum hep normalde 5. Ve 6.gün silik çizgi görüyor herkes genelde.Hayırlısi böyleymiş demekki Allah sizlere nasip etsin inşallah pozitifleri görünce kendime olmuş gibi sevindimYani ben hep 5. Günlerimde normal testle öğrendim çıkanın cıkıyor pozitifse.
Ama yanılabilir idrara gec karışabilir böyle şeyler de var.
Belki hersey değişir hemen modunu düşürme canım son ana kadar umut hep varBelirtilerim olunca çok sevinmiştim ama idrar testi yapınca tüm umutlar gitti.Yazdıklarınızı okudum hep normalde 5. Ve 6.gün silik çizgi görüyor herkes genelde.Hayırlısi böyleymiş demekki Allah sizlere nasip etsin inşallah pozitifleri görünce kendime olmuş gibi sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?