- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.121
Moral oldunuz teşekkür ederim amin inşallahBelki hersey değişir hemen modunu düşürme canım son ana kadar umut hep var
İnşallah erken yapmışsındır iki gün sonra yükselir bir an da canım benim.7. Günde çıkması erken bence daha yeni kana karışıyordurGünaydın kızlar
Erka edenler için test yaptım maalesef negatif
Yok kuzum ya sanmam olsa biseyler çıkardıİnşallah erken yapmışsındır iki gün sonra yükselir bir an da canım benim.7. Günde çıkması erken bence daha yeni kana karışıyordur
Test gününde kan ver kuzum hiç belli olmaz hayat mucizelerle doluYok kuzum ya sanmam olsa biseyler çıkardı
İnşallah sen pozitifi görürsün
Günaydın kızlar
Erka edenler için test yaptım maalesef negatif
Herkeste aynı olmazki canm belki 8. 9. Gün cıkıcak senin testin de hemen modunu düşürmeYok kuzum ya sanmam olsa biseyler çıkardı
İnşallah sen pozitifi görürsün
Hayırlısıyla inşallahGünaydın kızlar bugün 13:30 da transferim var dualarınıza talibim
Test gününde kan ver kuzum hiç belli olmaz hayat mucizelerle dolu
Kana kadar bekle canım yine erken daha belli olmaz yine
Aslında 10-12. Dk da erken testte çıktı ama onun üstünde 5 dk sonra okuyunuz yazıyor .kaset testte 10 dk yazıyor .bu kaset testi daha öncede yaptım sonradan kuruma çizgisi çıktı erken testini ilk defa kullandım .marka Artimed yinede atayim sizeHerkeste aynı olmazki canm belki 8. 9. Gün cıkıcak senin testin de hemen modunu düşürme
Aslında 10-12. Dk da erken testte çıktı ama onun üstünde 5 dk sonra okuyunuz yazıyor .kaset testte 10 dk yazıyor .bu kaset testi daha öncede yaptım sonradan kuruma çizgisi çıktı erken testini ilk defa kullandım .marka Artimed yinede atayim size
Olmasa 30 dk da beklesen erken gebelik testi pozitif vermez kolay kolay kaçıncı günü transferin? Hayırlısı olsun inşallahAslında 10-12. Dk da erken testte çıktı ama onun üstünde 5 dk sonra okuyunuz yazıyor .kaset testte 10 dk yazıyor .bu kaset testi daha öncede yaptım sonradan kuruma çizgisi çıktı erken testini ilk defa kullandım .marka Artimed yinede atayim size
Senin ne zaman transfer acabaHayırlısıyla inşallah
Buda 5-6 dk sonra çekmiştim acaba başka marka alıp Çarşamba günü bı daha mı denesemBence 10 dk çok uzun süre değil belkide yeni artmaya başladı o zmn ıslakken anlaşılmıyo bi 10 15 dk sonra esas renk çıkıyo umutsuz olmak için erken yani yrn yine yap bakalım koyulaşcak mı
5. Gün embriyosu canım .transfer günü hariç bugün 7. GünOlmasa 30 dk da beklesen erken gebelik testi pozitif vermez kolay kolay kaçıncı günü transferin? Hayırlısı olsun inşallah
Buda 5-6 dk sonra çekmiştim acaba başka marka alıp Çarşamba günü bı daha mı denesem
Bence de çarşamba tekrarla kuzumBuda 5-6 dk sonra çekmiştim acaba başka marka alıp Çarşamba günü bı daha mı denesem
Ayy hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar bugün 13:30 da transferim var dualarınıza talibim
İlkinde de var ikincide de :) çok yeni beta 20 falandır muhtemelen içini ferah tut bence varBuda 5-6 dk sonra çekmiştim acaba başka marka alıp Çarşamba günü bı daha mı denesem
Elimde erken gebelik testi 1 tane kaldı diğerleri kaset testBence silik var ama düşük diye böyle çıkıyo
5.gün kaset test benimde buydu bak
Bende ilk yaptım bi gölge gördüm inanamadım bu testin 10 15 dk daki hali yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?