Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bence silik var ama düşük diye böyle çıkıyo
5.gün kaset test benimde buydu bak
Bende ilk yaptım bi gölge gördüm inanamadım bu testin 10 15 dk daki hali yani
Benim oğlum tüp bebekti betam 40 küsür falandı 10’uncu gün 5. Gün embriyosu olmasına rağmen kan da çıktı şimdi 2 yaşında olmasa şu silik çizgiyi göremezsin artık gebelik testi profu olmusumdur 100’lük gebelik testim vardı evde
Hayırlı olsun kuzum

Bunda gördüm canım ben 5 6 dk da çok şnce bi çzgi var çok aradaysan kan ver olmadı canım böyle endişelenmek daha yorucu geliyo bana
Birde predictor da direk çıkıyo kasette silik çizgiler oda güzel bi test kan vermek istemezsen
Buda 5-6 dk sonra çekmiştim acaba başka marka alıp Çarşamba günü bı daha mı denesem

Elimde erken gebelik testi 1 tane kaldı diğerleri kaset test
İlk çektiğim fotoda da gördün mü yani
Bak heyecanlandim yine

Hastane erken den gelmeyin kan vermeye dedi bastırarak .
Çarşamba yine yapicam

Banada öyle gününden
Hastane erken den gelmeyin kan vermeye dedi bastırarak .
Çarşamba yine yapicam

önce yapma dediler ısrarla 10.gün verdim 12.gün istedi artış güzel şimdide 26 sına randevu verdi çok geç ya bekle dur şimdi bu haftada kese görünürdü yani kalple bir olmasına gerek yoktu ama

İnşallah kimyasal değildir bide o var tabi
İşte onu bilemiyoruz canm mesela herkesin bünyesi değişiyor ben ileriki günde silik görürsem genelde öyle oluyor çünkü benm en ufak beta idrara yansıyor ama senin bunyen başkadir değeri yüksek olup silik cikanda çok gördüm kanda net görmeden birşey demek olmaz.

Doktorlar bizi anlamıyor yıllarca bu anı bekliyoruz tabiki aceleci olacağız zaman gecmiyor gerçekten

Canım hiç kuruma çizgisine benzetemedim ben
Kan vermen daha mantıklı

Cumartesiyi bekliycez artık

Canım hiç kuruma çizgisine benzetemedim ben
Kan vermen daha mantıklı
Yok bu kuruma değil de ben teste güvenemiyorum artimed ya herşey olabilir
Erken olan brnkedikce koyulasiyor yanımda getirdim testi işe arada bakıyorum görmemişim ben ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…