- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.141
Şu testi yapicam diye gece 5 kere uyandım .saat başı .Bence de çarşamba tekrarla kuzum
Benim oğlum tüp bebekti betam 40 küsür falandı 10’uncu gün 5. Gün embriyosu olmasına rağmen kan da çıktı şimdi 2 yaşında olmasa şu silik çizgiyi göremezsin artık gebelik testi profu olmusumdur 100’lük gebelik testim vardı evdeBence silik var ama düşük diye böyle çıkıyo
5.gün kaset test benimde buydu bak
Bende ilk yaptım bi gölge gördüm inanamadım bu testin 10 15 dk daki hali yani
Ayyy inşallah canım yaaİlkinde de var ikincide de :) çok yeni beta 20 falandır muhtemelen içini ferah tut bence var
Buda 5-6 dk sonra çekmiştim acaba başka marka alıp Çarşamba günü bı daha mı denesem
Elimde erken gebelik testi 1 tane kaldı diğerleri kaset test
İlk çektiğim fotoda da gördün mü yani
Bak heyecanlandim yine
Şu testi yapicam diye gece 5 kere uyandım .saat başı .
Sabah 5 i zor ettimvarmı gerçekten çizgi .kendimi video ya bile almıştım ama göremedim ilk 10 dk
Hastane erken den gelmeyin kan vermeye dedi bastırarak .Bunda gördüm canım ben 5 6 dk da çok şnce bi çzgi var çok aradaysan kan ver olmadı canım böyle endişelenmek daha yorucu geliyo bana
Birde predictor da direk çıkıyo kasette silik çizgiler oda güzel bi test kan vermek istemezsen
5. Gün kaset test yaptım çıkmamıştı .3 saatlik idrarla ama o zaman erken diye moralimi bozmadımBen hiç ilk idrarla yapmadım bide hep öğlen akşam fln yapmıştım varsa bi silik bişeyde olsa çıkıyo bence
Bence silik var kan vermeden yok demeyelim bazısının idrsra tam yansimiyorBuda 5-6 dk sonra çekmiştim acaba başka marka alıp Çarşamba günü bı daha mı denesem
Hastane erken den gelmeyin kan vermeye dedi bastırarak .
Çarşamba yine yapicam
Miniklerin sağlıkla tutunsun sanaGünaydın kızlar bugün 13:30 da transferim var dualarınıza talibim
5. Gün kaset test yaptım çıkmamıştı .3 saatlik idrarla ama o zaman erken diye moralimi bozmadım
Estrofeme başladığınız gibi yasakYani kimisi yasaklamış kimisi yasaklamamış demek kesinlik yok ama ben yinede yasak olan tarafa gecwyim
Çoğunlukla böyle demişler canım evetEstrofeme başladığınız gibi yasakbana verilen kağıtta da böyle diyor.
İnşallah kimyasal değildir bide o var tabiBence silik var kan vermeden yok demeyelim bazısının idrsra tam yansimiyor
İşte onu bilemiyoruz canm mesela herkesin bünyesi değişiyor ben ileriki günde silik görürsem genelde öyle oluyor çünkü benm en ufak beta idrara yansıyor ama senin bunyen başkadir değeri yüksek olup silik cikanda çok gördüm kanda net görmeden birşey demek olmaz.İnşallah kimyasal değildir bide o var tabi
Doktorlar bizi anlamıyor yıllarca bu anı bekliyoruz tabiki aceleci olacağız zaman gecmiyor gerçektenBanada öylegününden
önce yapma dediler ısrarla 10.gün verdim 12.gün istedi artış güzel şimdide 26 sına randevu verdi çok geç ya bekle dur şimdi bu haftada kese görünürdü yani kalple bir olmasına gerek yoktu ama
Canım hiç kuruma çizgisine benzetemedim benAslında 10-12. Dk da erken testte çıktı ama onun üstünde 5 dk sonra okuyunuz yazıyor .kaset testte 10 dk yazıyor .bu kaset testi daha öncede yaptım sonradan kuruma çizgisi çıktı erken testini ilk defa kullandım .marka Artimed yinede atayim size
Cumartesiyi bekliycez artıkİşte onu bilemiyoruz canm mesela herkesin bünyesi değişiyor ben ileriki günde silik görürsem genelde öyle oluyor çünkü benm en ufak beta idrara yansıyor ama senin bunyen başkadir değeri yüksek olup silik cikanda çok gördüm kanda net görmeden birşey demek olmaz.
Benimki gelmişSenin ne zaman transfer acaba♀
Yok bu kuruma değil de ben teste güvenemiyorum artimed ya herşey olabilirCanım hiç kuruma çizgisine benzetemedim ben
Kan vermen daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?