- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.161
Hadi gusel mucizen senledir çok inşallahCumartesiyi bekliycez artık
İnan hepimiz öyleyiz ben de öyle günlerce bakarım testlere görmüş olsamdaYok bu kuruma değil de ben teste güvenemiyorum artimed ya herşey olabilir
Erken olan brnkedikce koyulasiyor yanımda getirdim testi işe arada bakıyorumgörmemişim ben ne yapayım
Normal olanda o bi süre sonra durucak koyulaşmasıYok bu kuruma değil de ben teste güvenemiyorum artimed ya herşey olabilir
Erken olan brnkedikce koyulasiyor yanımda getirdim testi işe arada bakıyorumgörmemişim ben ne yapayım
Artimed bende hep varsa pozitif çıkarmıştı niye güvenmiyosun canm negatifken pozitif hiç olmadj.Yok bu kuruma değil de ben teste güvenemiyorum artimed ya herşey olabilir
İkisini aynı anda görmek daha rahat oluyo canım sonra git gel varmı yok mu dolumu boşmu bekle dur.Banada öylegününden
önce yapma dediler ısrarla 10.gün verdim 12.gün istedi artış güzel şimdide 26 sına randevu verdi çok geç ya bekle dur şimdi bu haftada kese görünürdü yani kalple bir olmasına gerek yoktu ama
Senin nasıl gidiyo 2. GününArtimed bende hep varsa pozitif çıkarmıştı niye güvenmiyosun canm negatifken pozitif hiç olmadj.
Bilmiyorum ki valla icerdekiler kapisip duruyor sen değil ben tutuncam diye kavga kavga bende yoruldum kararsizliklarindanSenin nasıl gidiyo 2. Günün
Kavganın sonu kanla bitmesinde dikkat etBilmiyorum ki valla icerdekiler kapisip duruyor sen değil ben tutuncam diye kavga kavga bende yoruldum kararsizliklarindan
İşte zaten onu diyorum Allah korusun kız olmasın öyle birşeyKavganın sonu kanla bitmesinde dikkat et
Sonradan kuruma çizgisi çıkardı daha öncedeArtimed bende hep varsa pozitif çıkarmıştı niye güvenmiyosun canm negatifken pozitif hiç olmadj.
10 tane test stoklamistim bu gidişte bitecekNormal olanda o bi süre sonra durucak koyulaşması2 gün sonra bidaha yap
İşte o test yapma aşkı içine girdimi durduramazsın10 tane test stoklamistim bu gidişte bitecek
Erken olanı bu markada bende ilk defa kullanıyorum canım .kaset testini çok kullandım .dışı mavi olanı da beyaz olanı daMaviHayallerim ben erken gebelik hiç yapmadım ama artimed olan erken gebelikse bilmiyorum tabi onu belirteyim normal testini yapmisimdir
Doktorlar bizi anlamıyor yıllarca bu anı bekliyoruz tabiki aceleci olacağız zaman gecmiyor gerçekten
İkisini aynı anda görmek daha rahat oluyo canım sonra git gel varmı yok mu dolumu boşmu bekle dur.
Uygulamaya göre kaç haftalıksın baksana
Keşke bende uyuyabilsem o süreclerdeİşte zaten onu diyorum Allah korusun kız olmasın öyle birşeyşaka bı yana uyuyorum hep ya ilaçları beni niyazettin gibi yaptı valla
Kanda pozitifi görene kadar bitsin yap10 tane test stoklamistim bu gidişte bitecek
Daha erken bulantı için de kan vermede hersey yolundadır merak etme5.gün embryo transfer tarihine göre hesaplama var ona göre bugün 4+4 oluyo canım ben dedim 5 olunca çağırır cmt fln ama bildiğin 1 hafta daha attı10 gün hiç kan vermeden duramam sanırım insan endişeleniyo ya ordamı dşye belirgin bi bulantım yok çok arada kasıkta batma yani göğüslerim acıyobiraz bide o 10 gün gçmez böyle
Bu işler senin başının altından çıkıyorKanda pozitifi görene kadar bitsin yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?