- 12 Mart 2019
- 16.600
- 35.981
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.181
Deyip deyip kendim yapmıyomuşumBu işler senin başının altından çıkıyortest terörü
O zaman vayy haline seninDeyip deyip kendim yapmıyomuşum
Ben böyle olamzdim psikolojim strateji değiştirdi galibaKeşke bende uyuyabilsem o süreclerde
Bebek oluşmaya başlayınca büyüdükçe de başlayabiliyor bulantı herkesin bir olmuyor tabi5.gün embryo transfer tarihine göre hesaplama var ona göre bugün 4+4 oluyo canım ben dedim 5 olunca çağırır cmt fln ama bildiğin 1 hafta daha attı10 gün hiç kan vermeden duramam sanırım insan endişeleniyo ya ordamı dşye belirgin bi bulantım yok çok arada kasıkta batma yani göğüslerim acıyobiraz bide o 10 gün gçmez böyle
O zaman vayy haline senin
Ay sizi mi kırıcam yaparım tabiiKurtuluş yok yapcannn
Benim bildiğim hesaplama tüp bebek de olsa son adet tarihine göre olur .5.gün embryo transfer tarihine göre hesaplama var ona göre bugün 4+4 oluyo canım ben dedim 5 olunca çağırır cmt fln ama bildiğin 1 hafta daha attı10 gün hiç kan vermeden duramam sanırım insan endişeleniyo ya ordamı dşye belirgin bi bulantım yok çok arada kasıkta batma yani göğüslerim acıyobiraz bide o 10 gün gçmez böyle
Daha erken bulantı için de kan vermede hersey yolundadır merak etme
Son adete göre hesapla bide
Benim bildiğim hesaplama tüp bebek de olsa son adet tarihine göre olur .
Zaten trasnferi de ortalama yumurtlama dan bir hafta sonra yapıyorlar .
Genelde 14. Günü yumurtlama sayıp 1 hafta sonra 19-20. Günler transfer oluyor .
Buda doğal hamile kalma zamanlarına eş değer oluyor .
10-12 gün sonra test diyorlar buda adet gününüze denk gelir
Donmuş ta olsa son adet tarihine göre hesaplanıyor canımDonmuş benim ya 1 adet bekledim öyle mi hesaplıyım yinede nette hesaplama vardı 5.gün transfere göre diye öyle hesapladım bende
Donmuş ta olsa son adet tarihine göre hesaplanıyor canım
Sen gidene kadar baya büyür cok güzel olurO zamanda 4+5 canım arada 1 gün var ultrason da netleşir artık
Aaa 3. Gün için belirti aramak cok yanlıs cok erkenKızlarrr neler yapıyorsunuz benim transferimden sonra ki 3. Günüm hiç belirtim yoksizlerde durum nasıl?
Olmasın canım çoğumuzda çok belirti vardı msl ben 11. Güne kadar kasık bel ağrısı yaşadım sonucum negatif belirti arama olmaması daha iyi inş güzel haberini alalım benim belirtim 5. Günden sonra daha fazlaydı adet ağrılarım vardı şuan hepsi geçti adet olmayı bekliyorumKızlarrr neler yapıyorsunuz benim transferimden sonra ki 3. Günüm hiç belirtim yoksizlerde durum nasıl?
Canımm sonucun negatif mi?Olmasın canım çoğumuzda çok belirti vardı msl ben 11. Güne kadar kasık bel ağrısı yaşadım sonucum negatif belirti arama olmaması daha iyi inş güzel haberini alalım benim belirtim 5. Günden sonra daha fazlaydı adet ağrılarım vardı şuan hepsi geçti adet olmayı bekliyorum
Ahh elimde değilllAaa 3. Gün için belirti aramak cok yanlıs cok erken
ınsalllah erkendır ve kanda pozıtıf gorursun kuzumYok kuzum ya sanmam olsa biseyler çıkardı
İnşallah sen pozitifi görürsün
ee bunda ben cızgı goruyorruummmmmAslında 10-12. Dk da erken testte çıktı ama onun üstünde 5 dk sonra okuyunuz yazıyor .kaset testte 10 dk yazıyor .bu kaset testi daha öncede yaptım sonradan kuruma çizgisi çıktı erken testini ilk defa kullandım .marka Artimed yinede atayim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?