- 9 Ağustos 2021
- 531
- 1.029
- 63
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.201
Aynen kuzum şimdi bide adet olursam az daha rahatlıcamHayırlısı olsun canım sevindim ertelemeyeceksiniz en azından
3.gun embriyosu birde bence çok erken benmde yok hicbirsey 5.gun embriyosu 2.gun ama ben belirti beklemiyorum zaten ilactanmi bebekten mı belli olmuyor çünküKızlarrr neler yapıyorsunuz benim transferimden sonra ki 3. Günüm hiç belirtim yoksizlerde durum nasıl?
Evt çizgi var canım ama ilk 5 dk yazıyordu kağıtta . Ben 10-12. Dk da gördüm emin değilim .bekledikçe daha da köyü oldu tabi orası ayrı . Bide bu markaya güvenemiyorumee bunda ben cızgı goruyorruummmmm
4 gün sonrası 1950 falan olur du normal yüksek değilKızlar acil yardımınıza ihtiyacım var 10.gün değerim 215 çıkmıştı 14. Gün bgn 2041 çıktı bu kadar yüksek olması korkuttu beni
Orası öyle ama işte kendime söz dinletemiyorum3.gun embriyosu birde bence çok erken benmde yok hicbirsey 5.gun embriyosu 2.gun ama ben belirti beklemiyorum zaten ilactanmi bebekten mı belli olmuyor çünkü
Sen gidene kadar baya büyür cok güzel olur
Gayet iyi korkulacak bir şey yok sağlıkla ilerlesin inşallah canımKızlar acil yardımınıza ihtiyacım var 10.gün değerim 215 çıkmıştı 14. Gün bgn 2041 çıktı bu kadar yüksek olması korkuttu beni
Bazı gitmem gereken yerler var yakın bana gidiyorum yavaş yuruyerek , günlük hayatıma devam ediyorum canm bazen uzanıyorum flim izliyorum bazı görüştüğüm arkadaşlarım var birlikte vakit geçiriyoruz kafamı meşgul eden çok fazla şey var aslında pek düşünmüyorum meditasyon yapıyorum bazı okumaları yapıyorum sabırla bekliyorumOrası öyle ama işte kendime söz dinletemiyorumneler yapıyorsun peki bu süreçte ?
Ne güzelll benim de ailem tanımda sağolsunlar. Pek birşeye el attırmıyorlar ama ben yine odadan oday yürüyüş yapıyorum drumun dediği gibiBazı gitmem gereken yerler var yakın bana gidiyorum yavaş yuruyerek , günlük hayatıma devam ediyorum canm bazen uzanıyorum flim izliyorum bazı görüştüğüm arkadaşlarım var birlikte vakit geçiriyoruz kafamı meşgul eden çok fazla şey var aslında pek düşünmüyorum meditasyon yapıyorum bazı okumaları yapıyorum sabırla bekliyorumşuan erken olduğunu biliyorum ama beni tedirgin etmeye başladığı zaman test yapar öğrenirim duruma alışmaya calsiirim
Benm ailem yok günlük işlerini ağır iş olmadan yapıyorum mecbur canm yapcak birşey yokNe güzelll benim de ailem tanımda sağolsunlar. Pek birşeye el attırmıyorlar ama ben yine odadan oday yürüyüş yapıyorum drumun dediği gibi
Öyle mi dersiniz inşallah inşallahGayet iyi korkulacak bir şey yok sağlıkla ilerlesin inşallah canım
Ahh inşallah inşallah kaygı hiç bitmiyor4 gün sonrası 1950 falan olur du normal yüksek değil
Ne güzel canm maşallah bebeğin gelisiyorKızlar acil yardımınıza ihtiyacım var 10.gün değerim 215 çıkmıştı 14. Gün bgn 2041 çıktı bu kadar yüksek olması korkuttu beni
Kaçıncı gün embriyosu?Merhaba 9. Günüm kan verdim 2.17 çıktı hemşirem ilaçlara devam edelim 2 gün daha dedi sizce sonuç değişir mi kızlar
5. Gün embriyosu 3 tane konulmuştuKaçıncı gün embriyosu?
Öyle vallaAhh inşallah inşallah kaygı hiç bitmiyor
Hakkınizda hayırlısı olsun 9.gune göre düşük tabi çok pozitifte değil aslında yanlış anlamayın üzmek için demiyorum niye devam et demiş ilaçlara şaşırdım belki yüksekti düşmeye başladı bunuda bilemeyiz tabi5. Gün embriyosu 3 tane konulmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?