Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Teşekkür ederim cevap için benimde ilk denemem çok bilmiyorum ama bencede sonuç düşük o yüzden boşuna iğne yapmak istemiyorum ama kararsız kaldım

Merhaba bugün transferimin 6. günü iki tane beşinci gün embriyosu transfer edildi fitil ve progestan iğne kullanıyorum kan sulandırıcı ve estrofemde var tabi belirli belirtiler var vücudumda kasık ağrıları göğüs hassasiyeti bel ağrısı sırt ağrısı ama bunların ilaç etkili olabileceğini düşünüyorum fakat bir yandan da sabredemiyorum test yapmak istiyorum bu arada bu benim üçüncü transferim ilk transferimde kimyasal olmuştu çizgi çok silikti ve koyulaşmamıştı belliydi yani sağlıklı bir gebelik olmadığı ikinci transferimde üçüncü dördüncü günden sonra bütün ağrılarım kesilmişti tutmadığını hissetmiştim zaten o negatif oldu şimdi de ağrılar devam ediyor fakat test yapmak istiyorum. Test yaparsam yarın yapacağım 7. gün varsa çıkar mı sizce?

Çıkar canim ilk idrarla yap sabah 2 tane farklı test al bide.. hadi iyi çıkar inşallah

Teşekkür ederim cevap için benimde ilk denemem çok bilmiyorum ama bencede sonuç düşük o yüzden boşuna iğne yapmak istemiyorum ama kararsız kaldım
Yani adetini geciktirir anca canm değer negatif normalde 5 in altında çıkmış.. hakkında hayırlısı olsun tez vakitte kucagin dolsun

Varsa çıkar ağrılarım 11. Güne kadar oldu ama negatif sonuç aldım ağrıyla alakası yok bence adet olmayı bekliyorum ama ağrı namına bişey kalmadı testten sonra 7. Gün erken gebelikte bak idrarda kasette 8. Gün yapmıştım negatif Di hayırlısı olsun

ama belkıde kana yenı gectı kuzum,
bellı olmazkı herkesın tutunması farklı ..
hadı ınsallaaahh saglıkla tutunmus olsun ya

Bunu şimdi çektim canım saatler sonrası
Bakalım inşallah vardır Çarşamba gelse de görsek inşallah koyulaşır
Yani burada aslında olumlu ya da olumsuz insan tecrübe edince bişeyleri anlayabilir sanki yine de en doğrusunu rabbim bilir mesela negatif çıkmış değeri ama sonra artar mı pozitif olur mu diye soran oluyor diyemiyorsun olmaz diye olma ihtimali vardır belki ama düşük.şimdi desem ki senin evet var kesin olmaz ama sanki bende olacak diyenlerdenim umarım emeklerin boşa gitmez musmutlu haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…