- 21 Ocak 2021
- 178
- 112
- 53
- 31
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.221
Teşekkür ederim cevap içinHakkınizda hayırlısı olsun 9.gune göre düşük tabi çok pozitifte değil aslında yanlış anlamayın üzmek için demiyorum niye devam et demiş ilaçlara şaşırdım belki yüksekti düşmeye başladı bunuda bilemeyiz tabi
Beklemiş Halide buee bunda ben cızgı goruyorruummmmm
Çıkar canim ilk idrarla yap sabah 2 tane farklı test al bide.. hadi iyi çıkar inşallahMerhaba bugün transferimin 6. günü iki tane beşinci gün embriyosu transfer edildi fitil ve progestan iğne kullanıyorum kan sulandırıcı ve estrofemde var tabi belirli belirtiler var vücudumda kasık ağrıları göğüs hassasiyeti bel ağrısı sırt ağrısı ama bunların ilaç etkili olabileceğini düşünüyorum fakat bir yandan da sabredemiyorum test yapmak istiyorum bu arada bu benim üçüncü transferim ilk transferimde kimyasal olmuştu çizgi çok silikti ve koyulaşmamıştı belliydi yani sağlıklı bir gebelik olmadığı ikinci transferimde üçüncü dördüncü günden sonra bütün ağrılarım kesilmişti tutmadığını hissetmiştim zaten o negatif oldu şimdi de ağrılar devam ediyor fakat test yapmak istiyorum. Test yaparsam yarın yapacağım 7. gün varsa çıkar mı sizce?
Yani adetini geciktirir anca canm değer negatif normaldeTeşekkür ederim cevap içinbenimde ilk denemem çok bilmiyorum ama bencede sonuç düşük o yüzden boşuna iğne yapmak istemiyorum ama kararsız kaldım
İnşallahÇıkar canim ilk idrarla yap sabah 2 tane farklı test al bide.. hadi iyi çıkar inşallah
Beklemiş Halide bu
Bunu şimdi çektim canım saatler sonrasıBen olduğunu düşüyorum yarın daha koyu çıkar kesinlikle kuruma gibi değil bence
Varsa çıkar ağrılarım 11. Güne kadar oldu ama negatif sonuç aldım ağrıyla alakası yok bence adet olmayı bekliyorum ama ağrı namına bişey kalmadı testten sonra 7. Gün erken gebelikte bak idrarda kasette 8. Gün yapmıştım negatif Di hayırlısı olsunMerhaba bugün transferimin 6. günü iki tane beşinci gün embriyosu transfer edildi fitil ve progestan iğne kullanıyorum kan sulandırıcı ve estrofemde var tabi belirli belirtiler var vücudumda kasık ağrıları göğüs hassasiyeti bel ağrısı sırt ağrısı ama bunların ilaç etkili olabileceğini düşünüyorum fakat bir yandan da sabredemiyorum test yapmak istiyorum bu arada bu benim üçüncü transferim ilk transferimde kimyasal olmuştu çizgi çok silikti ve koyulaşmamıştı belliydi yani sağlıklı bir gebelik olmadığı ikinci transferimde üçüncü dördüncü günden sonra bütün ağrılarım kesilmişti tutmadığını hissetmiştim zaten o negatif oldu şimdi de ağrılar devam ediyor fakat test yapmak istiyorum. Test yaparsam yarın yapacağım 7. gün varsa çıkar mı sizce?
Sonucun nasil çikti canimEvet canım güzel artmıştır inş da daha vermem artık bende bidahki cuma cmt kese görünür bizimde inş onuda görsem az daha rahatlıcam sonra kalp atışı sonu yok
Bence senin testin pozitifBeklemiş Halide bu
Sonucun nasil çikti canim
masallah, tebrikler.1049 çıktı dün canım ilk randevuyu 26 ocağa verdiler ama
Sen ne zman gidiceksin muayeneye
ama belkıde kana yenı gectı kuzum,Evt çizgi var canım ama ilk 5 dk yazıyordu kağıtta . Ben 10-12. Dk da gördüm emin değilim .bekledikçe daha da köyü oldu tabi orası ayrı . Bide bu markaya güvenemiyorum
Herkeste köyü çıkıyordu benimki zor görünüyor Çarşamba bı daha yapicam
masallah, tebrikler.
Ben 19.da devlete gidip kan testlerini yaptircam devlette görüncem, 20.de de özelde muayenemiz olcak ins
yuh yaaaa,Beklemiş Halide bu
Bu saatler sonrası kız öğlen çektimyuh yaaaa,
kızım ıkısınde de baya cıkmıs..
olmasa cıkmaz dı yaaa
Maşallahhh canm aminnnKızlaaaar bugün kan sonucumu aldım 734 cıktı2 hafta sonra ilk kontrol herşey yolundamı eksiksizmi görme vakti inşallah herşey yolunda gider inşallah hepiniz bu mutluluğu yaşarsınız inşallahhh
Yani burada aslında olumlu ya da olumsuz insan tecrübe edince bişeyleri anlayabilir sanki yine de en doğrusunu rabbim bilir mesela negatif çıkmış değeri ama sonra artar mı pozitif olur mu diye soran oluyor diyemiyorsun olmaz diye olma ihtimali vardır belki ama düşük.şimdi desem ki senin evet var kesin olmaz ama sanki bende olacak diyenlerdenim umarım emeklerin boşa gitmez musmutlu haberler alırsınBunu şimdi çektim canım saatler sonrası
Bakalım inşallah vardır Çarşamba gelse de görsek inşallah koyulaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?