Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlaaaar bugün kan sonucumu aldım 734 cıktı 2 hafta sonra ilk kontrol herşey yolundamı eksiksizmi görme vakti inşallah herşey yolunda gider inşallah hepiniz bu mutluluğu yaşarsınız inşallahhh
Maşallah güzel cikmis, kacinci gündü

Hayırlısı olsun Sizede ilk randevuyu geç mi verdiler bu 12.gün sonucun mu
12. Gün kan testim bu 5. Gün embriyosu tek transfer yapıldı ya ilk randevu kağıtta da yazıyprdu 10-15 gün sonra diye ama daha iyi öyle olması herşey yerli yerine otursun da öyle bakılsın tereddütle doktor yanından ayrılmak cok zor oluyor yoksa

Oda doğru canım bende bugün 12.gün ilaçlara devam dendi 26 sında gel dediler beklicez hayırlısıyla bakalım

Amin canım
Bakalım bizim yolumuz nasıl çizilmiş
Kan vermeden hiç bişey net değil sonuçta

hadı ınsallaah,
Rabbım saglıkla bebıs haberı aldırsın ya
Amin inşallah canım
Allah isteyen dileyen herkesin kucağını sağlıklı evlatlarla doldursun .
İnşallah hayal kırıklığı yaşamayız su testler yüzünden

Kızlar merhaba ben mart ayında tüp bebeğe başlamıştım 1 negatıf ve suanda 4 dondurulmuşum var ve bu ay adetle 2.cıye baslıcam ıkı taraftarda sorun yok ama malesef daha gebelık elde edemedık suanda 2.ci 19 mılyar olmuş bugün zam. Gelmıs tekrardan gerçekten maddiyat olarak son yaptırmışım olacak dondurulmuslarda kullandığınız ilaçlar sanırım genel olarak aynı transfere kadar ne kadar odedınız yardımcı olur musunuz ona göre bütçe ayarlamaya çalışıyorum ve bana dikkat etmem gereken ne varsa söyler mısınız fıkır almak istiyorum sizden testlerı pozitif çıkan arkadaşlar umarım güzel sekılde ılerler darısı digerlerının başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…