- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.241
Maşallah güzel cikmis, kacinci gündüKızlaaaar bugün kan sonucumu aldım 734 cıktı2 hafta sonra ilk kontrol herşey yolundamı eksiksizmi görme vakti inşallah herşey yolunda gider inşallah hepiniz bu mutluluğu yaşarsınız inşallahhh
Kızlaaaar bugün kan sonucumu aldım 734 cıktı2 hafta sonra ilk kontrol herşey yolundamı eksiksizmi görme vakti inşallah herşey yolunda gider inşallah hepiniz bu mutluluğu yaşarsınız inşallahhh
ama olmasa neden cıksın kıBu saatler sonrası kız öğlen çektimtesti sabah 5 de yaptım
12. Gün kan testim bu 5. Gün embriyosu tek transfer yapıldıHayırlısı olsunSizede ilk randevuyu geç mi verdiler bu 12.gün sonucun mu
12. Gün kan testim bu 5. Gün embriyosu tek transfer yapıldıya ilk randevu kağıtta da yazıyprdu 10-15 gün sonra diye ama daha iyi öyle olması herşey yerli yerine otursun da öyle bakılsın tereddütle doktor yanından ayrılmak cok zor oluyor yoksa
Sadece kasıklrımda yanma ve batma oldu 2-3 gün onun dısında hiçbirr belirti yokMaşallahhh canm aminnnbelli bir belirtin varmiydi?
Amin canımYani burada aslında olumlu ya da olumsuz insan tecrübe edince bişeyleri anlayabilir sanki yine de en doğrusunu rabbim bilir mesela negatif çıkmış değeri ama sonra artar mı pozitif olur mu diye soran oluyor diyemiyorsun olmaz diye olma ihtimali vardır belki ama düşük.şimdi desem ki senin evet var kesin olmaz ama sanki bende olacak diyenlerdenim umarım emeklerin boşa gitmez musmutlu haberler alırsın
Ayyy ne bileyim yaaama olmasa neden cıksın kı
Sadece kasıklrımda yanma ve batma oldu 2-3 gün onun dısında hiçbirr belirti yok
hadı ınsallaah,Ayyy ne bileyim yaa
Amin inşallah canımhadı ınsallaah,
Rabbım saglıkla bebıs haberı aldırsın ya
aminnn çoook aminnn..Amin inşallah canım
Allah isteyen dileyen herkesin kucağını sağlıklı evlatlarla doldursun .
İnşallah hayal kırıklığı yaşamayızsu testler yüzünden
aminnn çoook aminnn..
ınsallah canım ya, baska vermı testın sabah yapcak mısn?
Var stoktaaminnn çoook aminnn..
ınsallah canım ya, baska vermı testın sabah yapcak mısn?
ay evet yaSabah 1 test daha yapmalıııı
ay hadı Rabbım buyuktur hayırlı haberlerle gel kuzumVar stokta
Çarşamba yapicam
Sonrasında bı daha yapmam
Cumartesi kan günü zaten
Gözümüz aydın canımmmKızlaaaar bugün kan sonucumu aldım 734 cıktı2 hafta sonra ilk kontrol herşey yolundamı eksiksizmi görme vakti inşallah herşey yolunda gider inşallah hepiniz bu mutluluğu yaşarsınız inşallahhh
Evdeyim canımkaramel Latte kaçta canım randevun
Gittinmi kontrole canımGözümüz aydın canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?