- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.261
Canım ben masraflarını hep not aldım .senin için ilaçları topladım. Dondurulmuş embriyo transferi için hazırlık süreci ve kan verene kadar kullanacağım ilaclar toplam 6000 TL tutmuşKızlar merhaba ben mart ayında tüp bebeğe başlamıştım 1 negatıf ve suanda 4 dondurulmuşum var ve bu ay adetle 2.cıye baslıcam ıkı taraftarda sorun yok ama malesef daha gebelık elde edemedık suanda 2.ci 19 mılyar olmuş bugün zam. Gelmıs tekrardan gerçekten maddiyat olarak son yaptırmışım olacak dondurulmuslarda kullandığınız ilaçlar sanırım genel olarak aynı transfere kadar ne kadar odedınız yardımcı olur musunuz ona göre bütçe ayarlamaya çalışıyorum ve bana dikkat etmem gereken ne varsa söyler mısınız fıkır almak istiyorum sizden testlerı pozitif çıkan arkadaşlar umarım güzel sekılde ılerler darısı digerlerının başına
Evett yazdım bakGittinmi kontrole canım
Haydi inşallah azıcık kaldı 1 haftaKızlar haftaya pazartesi transfer günüm 23 ü
Proluton depot haftada 2 gün oluncak
Progestan fitil günde 3 tane
Estrofeme devam
Transfer günü serum ve oksapar başlancak
Gözün aydın canım büyük buluşma yaniKızlar haftaya pazartesi transfer günüm 23 ü
Proluton depot haftada 2 gün oluncak
Progestan fitil günde 3 tane
Estrofeme devam
Transfer günü serum ve oksapar başlancak
Ayy o daha güzelHaydi inşallah azıcık kaldı 1 haftasen 23 olucan ben 24 u sonuç ogrencem
Evet şuan ayva yerken onu dusunuyorumAyy o daha güzel
Sağol kuzummGözün aydın canım büyük buluşma yani
Kaç olmuş rahim kalınlığı
Ye ki gamzeli olsunlarEvet şuan ayva yerken onu dusunuyorum
Maşallah canım çok güzelSağol kuzumm
12 nokta Bişey dedi hatırlamıyorum şuan
19 milyar dondurulmusları kullanmak suanda asıstanıyla görüştüm 2 milyar cıvarı bulur dedi sizin niye o kadar fazla çıktı acaba cidden maddi olarak çok zor Allah herkesin yardımcısı olsunCanım ben masraflarını hep not aldım .senin için ilaçları topladım. Dondurulmuş embriyo transferi için hazırlık süreci ve kan verene kadar kullanacağım ilaclar toplam 6000 TL tutmuş
ProgestAm ampulü bilmiyorum ama proluton ben önceki gebeliğümde kanama yaşayınca kullandım. Vurulduktan sonra bir 5 dk sanki popoma jilet çekilmiş gibi yanma oluyorduYe ki gamzeli olsunlar
Kız ne dicem ben hep önceden progestan ampul iğnesi oluyodum bu proluton depot la farkı ne acı olarak mesela
Güzel dimi kalınlasma transfere kadar iyice artar.’Maşallah canım çok güzel
Tahlil falan alındımı. Benim alıncak mı yarın acaba merak ediyorum tahlilsiz başladık ya bu ay
Farketmiyor canm ben progestan ampul aldım 6 gün. Şimdide Depot 3 günde bir bazen sadece pruloton da kullandığım oldu tekli biri 5 li. Değiştirebiliyorlar bence öyle bı arkadaş alerji yapabiliyor da demişti burda progestana belki ondandır.Ye ki gamzeli olsunlar
Kız ne dicem ben hep önceden progestan ampul iğnesi oluyodum bu proluton depot la farkı ne acı olarak mesela
Progestanda cok agrı yapıyodu beze onu biliyormdaProgestAm ampulü bilmiyorum ama proluton ben önceki gebeliğümde kanama yaşayınca kullandım. Vurulduktan sonra bir 5 dk sanki popoma jilet çekilmiş gibi yanma oluyordu
Güzel baya kalınlaşır transfere kadar rahim guzelze gerek görmemiştir canmGüzel dimi kalınlasma transfere kadar iyice artar.’
Yok yavrum yok ne tahlili bu doktor yapmıyo tahlil filan hiç bişeye bakılmadı
Baya baya güzel kalınlaşmış maşallahGüzel dimi kalınlasma transfere kadar iyice artar.’
Yok yavrum yok ne tahlili bu doktor yapmıyo tahlil filan hiç bişeye bakılmadı
Anladım canım acı olarak aynıdır yaniFarketmiyor canm ben progestan ampul aldım 6 gün. Şimdide Depot 3 günde bir bazen sadece pruloton da kullandığım oldu tekli biri 5 li. Değiştirebiliyorlar bence öyle bı arkadaş alerji yapabiliyor da demişti burda progestana belki ondandır.
Aynı ya hergun yapmadığımiz sürece çok sknti olmaz.insallahAnladım canım acı olarak aynıdır yani
Aynıdırlar herAlde canım hemen hemen. Aman olsun şifa olsundaProgestanda cok agrı yapıyodu beze onu biliyormda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?