Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canım ben masraflarını hep not aldım .senin için ilaçları topladım. Dondurulmuş embriyo transferi için hazırlık süreci ve kan verene kadar kullanacağım ilaclar toplam 6000 TL tutmuş

Kızlar haftaya pazartesi transfer günüm 23 ü
Proluton depot haftada 2 gün oluncak
Progestan fitil günde 3 tane
Estrofeme devam
Transfer günü serum ve oksapar başlancak
Gözün aydın canım büyük buluşma yani
Kaç olmuş rahim kalınlığı

Canım ben masraflarını hep not aldım .senin için ilaçları topladım. Dondurulmuş embriyo transferi için hazırlık süreci ve kan verene kadar kullanacağım ilaclar toplam 6000 TL tutmuş
19 milyar dondurulmusları kullanmak suanda asıstanıyla görüştüm 2 milyar cıvarı bulur dedi sizin niye o kadar fazla çıktı acaba cidden maddi olarak çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun

Ye ki gamzeli olsunlar
Kız ne dicem ben hep önceden progestan ampul iğnesi oluyodum bu proluton depot la farkı ne acı olarak mesela
ProgestAm ampulü bilmiyorum ama proluton ben önceki gebeliğümde kanama yaşayınca kullandım. Vurulduktan sonra bir 5 dk sanki popoma jilet çekilmiş gibi yanma oluyordu

Ye ki gamzeli olsunlar
Kız ne dicem ben hep önceden progestan ampul iğnesi oluyodum bu proluton depot la farkı ne acı olarak mesela
Farketmiyor canm ben progestan ampul aldım 6 gün. Şimdide Depot 3 günde bir bazen sadece pruloton da kullandığım oldu tekli biri 5 li. Değiştirebiliyorlar bence öyle bı arkadaş alerji yapabiliyor da demişti burda progestana belki ondandır.

Güzel dimi kalınlasma transfere kadar iyice artar.’
Yok yavrum yok ne tahlili bu doktor yapmıyo tahlil filan hiç bişeye bakılmadı
Baya baya güzel kalınlaşmış maşallah
Ya benim hep e2 lh progestan baktı ama bu ay artık 3. Olunca istemedi hiçbirşey bakalım kontrolde isteyecekmi

Anladım canım acı olarak aynıdır yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…