Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

19 milyar dondurulmusları kullanmak suanda asıstanıyla görüştüm 2 milyar cıvarı bulur dedi sizin niye o kadar fazla çıktı acaba cidden maddi olarak çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun
Bizim hastanede transfer ücreti şuan ne kadar oldu bilmiyorum ama Aralık ayında 8500 TL idi .dondurulmuş embriyo trasnferi .
Zannetmiyorum imkanı yok 2000 TL olacağını . Estrofem olmuş 161 TL iğneler kutusu 400 500 TL 3 gün zor gidiyor .

Kızlar haftaya pazartesi transfer günüm 23 ü
Proluton depot haftada 2 gün oluncak
Progestan fitil günde 3 tane
Estrofeme devam
Transfer günü serum ve oksapar başlancak
ay latteem hayırlı olsuuunnnn,
senınde 1gun olacak aramızda Allah ızın verırse ...
benımde 21ı progestan degerıme bakacak doktor, 22 'sı transfer
16,17,18 ılac yok benımde ,dogal sıklus devam edıyoruz..
19,20,21 gunde uc kere progestan fıtıl kullancam..
hadı hayırlı olsun ıkımız ıcınde canım

Yaa öylemii beraber sıkı takip te geçiricez desene
Hadi bakalım hayırlısı olsun

Asistanı dedi o sekıl tutar diye wala devlette de yazılmıyor ılaclar daha uyguna yazılsın 11 di 19 olmuş 8 milyar zam gelmiş oda peşin kredi kartına 23 bın olmuş bu mıllet nasıl evlat sahıbı olacak ben cozemedım cıdden

Hadi bakalım kızlar peşpeşe dokulun hamilelik topigimizde olsun

Ben bahçecide dondurulmuş transfere 11 bin ödedim ocak ayinda. Transfere kadar verilen ilaçlar 2 bin tutmuştu, simdi aylik 2bin küsür ilaçlar tutacak, haftalik ignesi 500 tl.
İki üç ay sadece iğnemizi alip özelde bi doktora takip yaptiralim diyoruz sadece bunlar 4 bin
Allah bizlerin yardimcisi olsun olur da ins ama devletin kesinlikle bizlere destekte bulunmasi lazim, korkunç fiyatlara mal oluyor bi dondurulmuş transfer bile.. E sifirdan tedavi kaça mal oluyor düşünmek bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…