Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

İnşallah Allahım
hadı hayırlısı kuuzum..
amiiiinnnnn, evet şuan ucmus hersey yaa..
devlet destegı bırak ılacların pıyasaya surulmeısnı saglasa keske...
ılaclar yok resmen, ve fıyatları cokk uçukk..
evet dondurulmus transfer 20bın olan yerler var ...
Allahım emeklerımızı boşa cıkarmasın

Kuzum acayip yüksek fiyat en basidi estrofem alıyoruz bundan 2 hafta önce aldım 165 TL şimdi ne kadardır yazdiramiyorum da bu ay içinde 2 adet yazdirdigim için 5 tane kullanıyorum günde çünkü mecbur parayla alicam

Canim hangi ilaçları kullanıyorsun ?

Nasil 2000 tuttu anlamadım .ben tutum iğneler estrofem fitil progestan prolutex hepsini not alsim 5500 6000 TL tuttu yani
Prolutex sabah akşam içinde 7 tane var kutusu 480 TL mi neydi aynı şekilde fitil de bu fiyat ve içinde 21 tane mi ne çıkıyor günde 3 defa kullanınca 1 haftada bitiyor .

Nar Suyu iyi geliyor mu birde acı olmuyor mu hiç kullanmadım
ben dogal bır kere gebe kaldım, dıs gebelık oldu ama o ay baya nar suyu ıcmıstım...
tabı etkısını bılmıyorum ama..
bırde kalınlaşma ıcın onerıyorlar dıye aldım nar almsıtım aslında yedım bıttı, üşendim ayıklamaya suyunu aldım..
esım sevmıyor da bence ıcılıyor ya cok kotu degıl

Ben ilaçlar disinda böyle şeyler kullanma taraftarı değilim ya . Zaten doktor ilaç veriyor rahim için o zaman ilaç dozu fazla kalıyor gibi bişey olacak.
canım benım ilacım yok :))
doğal sıklus..
yoksa ilaçlarla tabi i bitki ve türeleri kullanılmaz..
yanlış anlaşılmasın kızlar :))

Yaa zaten transfere kadar hepi topu 3-4 kere muayene oluyorsun onunda parası veriyoruz .
Embriyo yu cozdurup 5 dk rahimden veriyorlar bu kadar . Bu fiyatlar gerçekten sadece hazır embriyosu transfer etmek için çok çok çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…