- 12 Mart 2019
- 16.603
- 35.983
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.301
Büyük ihtimalle tek çünkü birinin genetiği sağlam geldi diğerine baktırmadıkHadi gözün aydın
Tek embriyo mu trasnfer edilecek
Canım meraba test yaptım mı merak ettimErken gelebilik testi mi bende yapsam mı acaba şimdi ? Dün akşam negatifti
hadı hayırlısı kuuzum..İnşallah Allahım
amiiiinnnnn, evet şuan ucmus hersey yaa..Ben bahçecide dondurulmuş transfere 11 bin ödedim ocak ayinda. Transfere kadar verilen ilaçlar 2 bin tutmuştu, simdi aylik 2bin küsür ilaçlar tutacak, haftalik ignesi 500 tl.
İki üç ay sadece iğnemizi alip özelde bi doktora takip yaptiralim diyoruz sadece bunlar 4 bin
Allah bizlerin yardimcisi olsun olur da ins ama devletin kesinlikle bizlere destekte bulunmasi lazim, korkunç fiyatlara mal oluyor bi dondurulmuş transfer bile.. E sifirdan tedavi kaça mal oluyor düşünmek bile istemiyorum
kuzum rahım kalınlıgı ıcın estrofem dısında bsıey kullanıormusun?Büyük ihtimalle tek çünkü birinin genetiği sağlam geldi diğerine baktırmadık
Kuzum acayip yüksek fiyat en basidi estrofem alıyoruz bundan 2 hafta önce aldım 165 TL şimdi ne kadardır yazdiramiyorum da bu ay içinde 2 adet yazdirdigim için 5 tane kullanıyorum günde çünkü mecbur parayla alicamBen bahçecide dondurulmuş transfere 11 bin ödedim ocak ayinda. Transfere kadar verilen ilaçlar 2 bin tutmuştu, simdi aylik 2bin küsür ilaçlar tutacak, haftalik ignesi 500 tl.
İki üç ay sadece iğnemizi alip özelde bi doktora takip yaptiralim diyoruz sadece bunlar 4 bin
Allah bizlerin yardimcisi olsun olur da ins ama devletin kesinlikle bizlere destekte bulunmasi lazim, korkunç fiyatlara mal oluyor bi dondurulmuş transfer bile.. E sifirdan tedavi kaça mal oluyor düşünmek bile istemiyorum
ee haydi yaBenimki gelmiş
Bugün kontrolüm var canım belli değil daha
Canim hangi ilaçları kullanıyorsun ?hadı hayırlısı kuuzum..
amiiiinnnnn, evet şuan ucmus hersey yaa..
devlet destegı bırak ılacların pıyasaya surulmeısnı saglasa keske...
ılaclar yok resmen, ve fıyatları cokk uçukk..
evet dondurulmus transfer 20bın olan yerler var ...
Allahım emeklerımızı boşa cıkarmasın
Genelde kullandirmiyolar ama her doktor tabi farklı oluyor estra veriyo mu bilmiyorumkuzum rahım kalınlıgı ıcın estrofem dısında bsıey kullanıormusun?
ben ılac kullanmıyorum canım dogal sıklus ılerlıyoruz..Canim hangi ilaçları kullanıyorsun ?
evet ben bısey kullanmıyorum suan,Genelde kullandirmiyolar ama her doktor tabi farklı oluyor estra veriyo mu bilmiyorum
Himm anladım canım progestanda vijandan verir zaten Allah yardımcın olsunben ılac kullanmıyorum canım dogal sıklus ılerlıyoruz..
perşembe,cuma,cumartesı progestan fıtıle baslıycaz
Nar Suyu iyi geliyor mu birde acı olmuyor mu hiç kullanmadımevet ben bısey kullanmıyorum suan,
nar suyu sadece
aynen canım vajınal , amıııınn hepımızın yardımcısı olsun kuzumHimm anladım canım progestanda vijandan verir zaten Allah yardımcın olsun
Nasil 2000 tuttu anlamadım .ben tutum iğneler estrofem fitil progestan prolutex hepsini not alsim 5500 6000 TL tuttu yaniBen bahçecide dondurulmuş transfere 11 bin ödedim ocak ayinda. Transfere kadar verilen ilaçlar 2 bin tutmuştu, simdi aylik 2bin küsür ilaçlar tutacak, haftalik ignesi 500 tl.
ben dogal bır kere gebe kaldım, dıs gebelık oldu ama o ay baya nar suyu ıcmıstım...Nar Suyu iyi geliyor mu birde acı olmuyor mu hiç kullanmadım
Ben ilaçlar disinda böyle şeyler kullanma taraftarı değilim ya . Zaten doktor ilaç veriyor rahim için o zaman ilaç dozu fazla kalıyor gibi bişey olacak.evet ben bısey kullanmıyorum suan,
nar suyu sadece
Can olsun da tek de olurBüyük ihtimalle tek çünkü birinin genetiği sağlam geldi diğerine baktırmadık
canım benım ilacım yok :))Ben ilaçlar disinda böyle şeyler kullanma taraftarı değilim ya . Zaten doktor ilaç veriyor rahim için o zaman ilaç dozu fazla kalıyor gibi bişey olacak.
Yaa zaten transfere kadar hepi topu 3-4 kere muayene oluyorsun onunda parası veriyoruz .hadı hayırlısı kuuzum..
amiiiinnnnn, evet şuan ucmus hersey yaa..
devlet destegı bırak ılacların pıyasaya surulmeısnı saglasa keske...
ılaclar yok resmen, ve fıyatları cokk uçukk..
evet dondurulmus transfer 20bın olan yerler var ...
Allahım emeklerımızı boşa cıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?