Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yaa zaten transfere kadar hepi topu 3-4 kere muayene oluyorsun onunda parası veriyoruz .
Embriyo yu cozdurup 5 dk rahimden veriyorlar bu kadar . Bu fiyatlar gerçekten sadece hazır embriyosu transfer etmek için çok çok çok fazla
ya hastaneler artık tıcarethane ..
bız mecburuz onlarda yoldukları kadar yoluyorlar

ya hastaneler artık tıcarethane ..
bız mecburuz onlarda yoldukları kadar yoluyorlar
Hele benim hastane itiraz etmesem ne paralar vermiştim 2. Muayene parasına itiraz ediyorum kan tahlili ne itiraz ediyorum briyo dondurma ucretien itiraz ediyorum .bana gelmiş dondurma ücreti değişti siz opudan sonra verseydiniz o fiyatti dediler .ben de hastane parası için aramıştınız eksik kalmış diye bunun içinde arasaydiniz o zaman dedim .kabul etmiyorum yönetimle konuşun dedim .daha trasnfer bile olmamıştım komple parayı neden vereyim ki .en son eski fiyattan verdim

Evet bana transfer öncesi femara,folic1,prolutex ×2, prednol,ovitrelle verildi 2bin tuttu.
Transfer sonrasi devam ettiğim ilaçlarda
Estrofem,prolutex,progestan kapsül, folic 1 bunlar.

yok canım ılacsızım benn :)
cok ıcmedım aslında aklıma geldıkce az az
Bu arada bu vajinal fitunus fitil bende hala giriyor .zor falan olmuyor .herkes belli süre sonra girmiyor diyor .sende bana rahim kalinlastikca zor oluyor demiştin benimki çok kalın olması her halde anlamadım çubuk komp giriyor en son trnasferden bir hafta önce 10 mm transfer günü de baktı ama kaç söylemedi bende sormak akliam gelmedi çiş derdinden

Ben prolutex sadece akşamları gunde 1 defa 7 tane var içinde 500 TL verdim progestan onu da yazdiriyorum oda çok tutmuyor ama Onu da günde 3 defa kullanıyorum vajina imom var o özel yazdirilmiyor 200 TL estrofem de yazdiriyorum ama her ay yazdiramiyorum çünkü ay olmadan bitiyor günde 5 defa parayla alıyorum oda 200 oldu yani en kotu 1000 TL ancak tutar estra ilaclarin yoksa özel

neler dönüyor ya , gercekten sonucunda kavusalımda bebeklerımıze bu gunlerı eskıde kalsın hatırlayalaım

Estrofem sürekli karşılamıyor evt 3 kutu içtim 1 tanesi reçeteli 2 si ucretli prolutex bende sabah akşam .
Fitilde kutusu 500 TL var

Bacım valla destek bı kenara dursun da eczacilar buna izin vermiyor artık. Raporum olan ilacı bile bana vermedi.. pruloton aradım depoda yok diyor başka eczacı getirtti sağolsun.yani ilaç piyasası feciyette.
Estrofem önceden boş dururken tedavi olmazken yazdırıp aldım kenarimda var 3 kutu daha Allah'tan.

Transferden sonra sonuca kadar 12 gün var onları da aldığın halde mi 2000 TL tuttu
Hayir arkadaslar, transfere kadar 2 bin. Simdi haftada bir kutu prolutex gidiyor sadece o 500 tl. Aylik 2 bini geciyor pozitiften sonra ki ilaçlar.
Şifa olsun, gözümde degil

benım asılamada son zamanlarda zorlanıyordum yaaa,
ama herkeste belkı aynı etkı olmaz kuzum...
ahahaha çiş derdiii bakalım ben napcam :)
az su için dediler..

Yaa zaten transfere kadar hepi topu 3-4 kere muayene oluyorsun onunda parası veriyoruz .
Embriyo yu cozdurup 5 dk rahimden veriyorlar bu kadar . Bu fiyatlar gerçekten sadece hazır embriyosu transfer etmek için çok çok çok fazla
Kesinlikle ben Kıbrıs'ta yaptirdigim için Euro üzerinden olduğu için çok çok fazla

Bacım valla destek bı kenara dursun da eczacilar buna izin vermiyor artık. Raporum olan ilacı bile bana vermedi.. pruloton aradım depoda yok diyor başka eczacı getirtti sağolsun.yani ilaç piyasası feciyette.
Önce ilacı parayla alacak gibi sorun sonra recene no söyleyin onlar fena ise bizde ondan fenayiz .estrofem için bı kere öyle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…