- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.341
elınle koyuyorsun dımı, ben lıtunus kullanmıstım onun aparatı varda progestan ılk defa denıycemAy vala eşim yapıyor akşamları bana gündüz ben mecbur ittiriyorum ama tam koyamiyorum geri geliyor
Kesinlikle kizlar zaten önemli olan sağ sağlim kucağımiza almak olsun da feda olsun her şeyimiz parayı umursamıyorum bile yeterki pozitif olup sonuna kadar nasip olsun bizeHayir arkadaslar, transfere kadar 2 bin. Simdi haftada bir kutu prolutex gidiyor sadece o 500 tl. Aylik 2 bini geciyor pozitiften sonra ki ilaçlar.
Şifa olsun, gözümde degil
Hahaha kız Allah seni napsinÖnce ilacı parayla alacak gibi sorun sonra recene no söyleyinonlar fena ise bizde ondan fenayiz .estrofem için bı kere öyle yaptım
Resmen parayla satarım dedi zaten bak bu konuda çok haklısın ama başka insaflı eczane hiç sormadan verdi oksaparlarimi.Önce ilacı parayla alacak gibi sorun sonra recene no söyleyinonlar fena ise bizde ondan fenayiz .estrofem için bı kere öyle yaptım
Evet bacım ya sorma elimle yapıyorum bir aparat yok malesef litunus hiç kullanmadimelınle koyuyorsun dımı, ben lıtunus kullanmıstım onun aparatı varda progestan ılk defa denıycem
ay bakalım ben neler yapcam :))Evet bacım ya sorma elimle yapıyorum bir aparat yok malesef litunus hiç kullanmadim
Benimde aynı bu şekilde tutuyor ilaçlrım Allah yardımcımız olsunNasil 2000 tuttu anlamadım .ben tutum iğneler estrofem fitil progestan prolutex hepsini not alsim 5500 6000 TL tuttu yani
Prolutex sabah akşam içinde 7 tane var kutusu 480 TL mi neydi aynı şekilde fitil de bu fiyat ve içinde 21 tane mi ne çıkıyor günde 3 defa kullanınca 1 haftada bitiyor .
Bazıları tedavi öncesi stok yapıyor en iyisi .Resmen parayla satarım dedi zaten bak bu konuda çok haklısın ama başka insaflı eczane hiç sormadan verdi oksaparlarimi.
Estrofemde tedavi olmadığım boş aylarca aldım zulaladimyetmezse eczane veririm receten geldiğinde keseriz parasını dedi mesela ama hamile kalırsam eger gerekebilir belki bakalım sonuca gore
Ben not alıyorum çünkü sonunda ne kadar tuttu hesaplamak istiyorum merak ediyorum .ilerde çocuğu ise sokup o zamanki kurdan geri almak lazımBenimde aynı bu şekilde tutuyor ilaçlrım Allah yardımcımız olsun
Hım. Anladim canım benimde boş gebelik oldu bı kere hiç nar suyu içmedim ama benim ilaçla kalınlaştı zatenben dogal bır kere gebe kaldım, dıs gebelık oldu ama o ay baya nar suyu ıcmıstım...
tabı etkısını bılmıyorum ama..
bırde kalınlaşma ıcın onerıyorlar dıye aldım nar almsıtım aslında yedım bıttı, üşendim ayıklamaya suyunu aldım..
esım sevmıyor da bence ıcılıyor ya cok kotu degıl
Ay sorma ya hele o bende aldım hiç kullanmadım 10 milyar harcadım bide ama hepsi kaldı çok sinirlerim bozuk hala gördükçe iğneleri duruyorBazıları tedavi öncesi stok yapıyor en iyisi .
Ben cetrodite da yaptım da noldu doktor kullandırmadiçok sinir olmustum
HahahahaahahahBen not alıyorum çünkü sonunda ne kadar tuttu hesaplamak istiyorum merak ediyorum .ilerde çocuğu ise sokup o zamanki kurdan geri almak lazım
Ben sattım raporlu fiyatına almistim .hastaneye verdim .sadece 1 tanesi elimde kaldıAy sorma ya hele o bende aldım hiç kullanmadım 10 milyar harcadım bide ama hepsi kaldı çok sinirlerim bozuk hala gördükçe iğneleri duruyor
Ben sattım raporlu fiyatına almistim .hastaneye verdim .sadece 1 tanesi elimde kaldı
Bende raporlu aldım kuzum ama satamadim hiç parayla mi verdin hastaneyeBen sattım raporlu fiyatına almistim .hastaneye verdim .sadece 1 tanesi elimde kaldı
Mecbur yapiyosun kuzumay bakalım ben neler yapcam :))
yaparız yeter kı saglıkla gelsın mınnoşlarımızMecbur yapiyosun kuzum
Kesinlikle haklısın ama almak zorundayız mecbur birakiliyoruz zaten yapicak bişey de olmuyorBende gram umursamiyorum harcadiklarimi. Ama doğrulari da konusmak lazim, ilaç piyasasini kara borsaya çevirdiler
bende ıkı ıgnemı bırısıne gonderdım bugun,Ben sattım raporlu fiyatına almistim .hastaneye verdim .sadece 1 tanesi elimde kaldı
Amin inşallahyaparız yeter kı saglıkla gelsın mınnoşlarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?