Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ben not alıyorum çünkü sonunda ne kadar tuttu hesaplamak istiyorum merak ediyorum .ilerde çocuğu ise sokup o zamanki kurdan geri almak lazım
İlk tedaviye başladığımda bende not aldım ama sonra baktım ki ohoo nereye ne gidiyor belli değil bıraktım sonra

Bazıları tedavi öncesi stok yapıyor en iyisi .
Ben cetrodite da yaptım da noldu doktor kullandırmadi çok sinir olmustum
Her ilaç yapılmaz ya ama standart ilaçlar işte mecbur kalıyoruz bı ilaç olmuş kaç TL
Oksaparda aldım baya kutu baktım eczaneler geveliyor Haziran'da rapor bitiyor. 0,6 Lik verdi doktorum mesela ben var dedim elimde 0*4 oda x2 yaparız dedi öyle kullaniyorum

Hadi ya aldığın yere mi iade ettin ?Birde benim kinin uzerinden biraz geçti almazlar diye düşündüm raporlu ilacım acaba bende versem alabilirmiyim
aldıgım yer tanıdık oldu artık normalde almıyoruz dedıler ...
uc ay gectı uzerınden ama sonradan ucretlı aldınız sızde ıhtıyacınız vardır alalım dedı sagolsun az para degıl..
sor bı eczaneye ılacn ne ?

oy senın gelmıs gunun,
maşallaaahhhh..
Rabbım hayırlısı ıle pozıtıfı gostersın canım
Aynen kuzum geldi gün heyecanlıyım bende baya 9.Gunumde yaptım idrar testi pozitif çıktı ama ben yine de net kesin olsun diye gününde kan testini vericem umarim degismez sonuç

Aynen kuzum geldi gün heyecanlıyım bende baya 9.Gunumde yaptım idrar testi pozitif çıktı ama ben yine de net kesin olsun diye gününde kan testini vericem umarim degismez sonuç
evet hatırladım sımıd tamam :)
degısmez Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

Aynen kuzum baya verdim bende raporlu olmama rağmen ama benim baya geçti sanırım 6 7 ay kadar devlette yazdırmıştır raporu ama ?Çatlatma iğnesi bı kaç kutu da başka iğneler var hatırlayamadım Şimdi

evet hatırladım sımıd tamam :)
degısmez Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
Ay inşallah değişmez kuzum ya hergun değişiyor diyolar değer için ilaçlardan da olabilir diye düşündüm ama Aminnnnnnnnnnn Bakalım değer ne cikicak 2
Aynen kuzum baya verdim bende raporlu olmama rağmen ama benim baya geçti sanırım 6 7 ay kadar devlette yazdırmıştır raporu ama ?Çatlatma iğnesi bı kaç kutu da başka iğneler var hatırlayamadım Şimdi
Genelde hep devlette aynı iğneler zaten bilirsin şu an aklıma gelmiyor

olsun sen sor alır bence eczane, onların skt sı uzun oluyor

ınsallaahh harıka bır deger cıkar , saglıkla ılerlesın ve kucagına gelsın
degısmez derken deger tabı degısıyor :) ıkı kat artıyor sonra daha fazla.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…