- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.361
İlk tedaviye başladığımda bende not aldım ama sonra baktım ki ohoo nereye ne gidiyor belli değil bıraktım sonraBen not alıyorum çünkü sonunda ne kadar tuttu hesaplamak istiyorum merak ediyorum .ilerde çocuğu ise sokup o zamanki kurdan geri almak lazım
Her ilaç yapılmaz ya ama standart ilaçlar işte mecbur kalıyoruz bı ilaç olmuş kaç TLBazıları tedavi öncesi stok yapıyor en iyisi .
Ben cetrodite da yaptım da noldu doktor kullandırmadiçok sinir olmustum
oy senın gelmıs gunun,Amin inşallahSon 3 kaldı günüme Çarşamba günü test günüm
Hadi ya aldığın yere mi iade ettin ?Birde benim kinin uzerinden biraz geçti almazlar diye düşündüm raporlu ilacım acaba bende versem alabilirmiyimbende ıkı ıgnemı bırısıne gonderdım bugun,
bır tane lucrın depot fazla kalmıstı onuda eczaneye ıade ettım 1200tl gerı aldım ..
aldıgım yer tanıdık oldu artık normalde almıyoruz dedıler ...Hadi ya aldığın yere mi iade ettin ?Birde benim kinin uzerinden biraz geçti almazlar diye düşündüm raporlu ilacım acaba bende versem alabilirmiyim
Aynen kuzum geldi gün heyecanlıyım bende baya 9.Gunumde yaptım idrar testi pozitif çıktı ama ben yine de net kesin olsun diye gününde kan testini vericem umarim degismez sonuçoy senın gelmıs gunun,
maşallaaahhhh..
Rabbım hayırlısı ıle pozıtıfı gostersın canım
evet hatırladım sımıd tamam :)Aynen kuzum geldi gün heyecanlıyım bende baya 9.Gunumde yaptım idrar testi pozitif çıktı ama ben yine de net kesin olsun diye gününde kan testini vericem umarim degismez sonuç
Aynen kuzum baya verdim bende raporlu olmama rağmen ama benim baya geçti sanırım 6 7 ay kadar devlette yazdırmıştır raporu ama ?Çatlatma iğnesi bı kaç kutu da başka iğneler var hatırlayamadım Şimdialdıgım yer tanıdık oldu artık normalde almıyoruz dedıler ...
uc ay gectı uzerınden ama sonradan ucretlı aldınız sızde ıhtıyacınız vardır alalım dedı sagolsun az para degıl..
sor bı eczaneye ılacn ne ?
Ay inşallahevet hatırladım sımıd tamam :)
degısmez Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
Evt onlarda bulamayan hastalara verdiBende raporlu aldım kuzum ama satamadim hiç parayla mi verdin hastaneye
Ay inşallahevet hatırladım sımıd tamam :)
degısmez Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
Genelde hep devlette aynı iğneler zaten bilirsin şu an aklıma gelmiyorAynen kuzum baya verdim bende raporlu olmama rağmen ama benim baya geçti sanırım 6 7 ay kadar devlette yazdırmıştır raporu ama ?Çatlatma iğnesi bı kaç kutu da başka iğneler var hatırlayamadım Şimdi
Cok iyi acaba bende götürsem verirmi ?Evt onlarda bulamayan hastalara verdi
olsun sen sor alır bence eczane, onların skt sı uzun oluyorAynen kuzum baya verdim bende raporlu olmama rağmen ama benim baya geçti sanırım 6 7 ay kadar devlette yazdırmıştır raporu ama ?Çatlatma iğnesi bı kaç kutu da başka iğneler var hatırlayamadım Şimdi
ınsallaahh harıka bır deger cıkar , saglıkla ılerlesın ve kucagına gelsınAy inşallahdeğişmez kuzum ya hergun değişiyor diyolar değer için ilaçlardan da olabilir diye düşündüm ama Aminnnnnnnnnnn Bakalım değer ne cikicak 2
Genelde hep devlette aynı iğneler zaten bilirsin şu an aklıma gelmiyor
Yere göre değişir canım bişey diyemiyorum .eczaneler almiyor amaCok iyi acaba bende götürsem verirmi ?
evet oda olabılır bende tedavısı olan bır kıza merıofert gonderdım bugun kargo ıle..Cok iyi acaba bende götürsem verirmi ?
Bir tane eczaneye sordum almadı bağışla dedi ama bende çok fazla verdim yani eczaneler pek almıyor çünkü ama hastaneler alırsa olur valaolsun sen sor alır bence eczane, onların skt sı uzun oluyor
evet genelde almıyorlar ... merıofertı bende bırsıne kargo ıle gonderdım..Bir tane eczaneye sordum almadı bağışla dedi ama bende çok fazla verdim yani eczaneler pek almıyor çünkü ama hastaneler alırsa olur vala
Aynen almıyor malesefYere göre değişir canım bişey diyemiyorum .eczaneler almiyor ama
O yok bende carolitte mi neydi çatlatma iğnesi var diğer iğnelerin ismini hatırlayamadımevet genelde almıyorlar ... merıofertı bende bırsıne kargo ıle gonderdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?