- 12 Mart 2019
- 16.603
- 35.983
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.381
Hayır canım günde üç tane estrofem alıyorm her gün bir bardak nar suyu içtim bir dekuzum rahım kalınlıgı ıcın estrofem dısında bsıey kullanıormusun?
Hastaneye ver canım eğer eczane almaz ise, bazıları alıyor ama bazıları da almıyorO yok bende carolitte mi neydi çatlatma iğnesi var diğer iğnelerin ismini hatırlayamadım
Haftaya Pazartesi canımee haydi ya
Kesinlikle kuzumCan olsun da tek de olur
Tamam kuzum bir sorarimHastaneye ver canım eğer eczane almaz ise, bazıları alıyor ama bazıları da almıyor
AynenKesinlikle kuzum
Çok iyi yapmissin canim. Bende tüm tedavilerimden kalan ilaclari paylasiyorum. Benim de zamaninda arkadaşlarimdan ilaç aldigim oldu, paylasmak güzeldirevet oda olabılır bende tedavısı olan bır kıza merıofert gonderdım bugun kargo ıle..
eksıgı vardı tamamladım
4. Günden 11. Güne kadar ağrılarım oldu bacaklarım çok ağrıdı bir gün dayanılmaz bel ağrım oldu 8. Gün kaset test yaptım negatif ti 11. Günde de kanda negatif aldım ağrılar yanıltıcı oluyor malesef kimi iyiye işaret diyor kimi olumsuz a yoruyor benimde fitil göbekten oksopar hergün günde 4 estrofem günde 2 prednol 3 günde bir proluton iğnem vardı 2 tanesi 3. Gün donmuş 1 tanesi 5. Gün orta kaliteydi nasip değilmiş sizlerden güzel haber alalım bende çok araştırdım ağrı konusunda malesef ters köşe oldu bendeMerhaba bugün transferimin 6. günü iki tane beşinci gün embriyosu transfer edildi fitil ve progestan iğne kullanıyorum kan sulandırıcı ve estrofemde var tabi belirli belirtiler var vücudumda kasık ağrıları göğüs hassasiyeti bel ağrısı sırt ağrısı ama bunların ilaç etkili olabileceğini düşünüyorum fakat bir yandan da sabredemiyorum test yapmak istiyorum bu arada bu benim üçüncü transferim ilk transferimde kimyasal olmuştu çizgi çok silikti ve koyulaşmamıştı belliydi yani sağlıklı bir gebelik olmadığı ikinci transferimde üçüncü dördüncü günden sonra bütün ağrılarım kesilmişti tutmadığını hissetmiştim zaten o negatif oldu şimdi de ağrılar devam ediyor fakat test yapmak istiyorum. Test yaparsam yarın yapacağım 7. gün varsa çıkar mı sizce?
Çarşamba çok daha net görelim inşallahhŞu testi yapicam diye gece 5 kere uyandım .saat başı .
Sabah 5 i zor ettimvarmı gerçekten çizgi .kendimi video ya bile almıştım ama göremedim ilk 10 dk
İkiz gebelik olma ihtimali yüksek canım hayırlı olsun sağlıkla geldin bebişlerKızlar acil yardımınıza ihtiyacım var 10.gün değerim 215 çıkmıştı 14. Gün bgn 2041 çıktı bu kadar yüksek olması korkuttu beni
İnşallah canımÇarşamba çok daha net görelim inşallahh
Canım üzüldüm rabbim bidaha yaşatmasın zor bir süreç umarım bir sonraki denemede nasip olur4. Günden 11. Güne kadar ağrılarım oldu bacaklarım çok ağrıdı bir gün dayanılmaz bel ağrım oldu 8. Gün kaset test yaptım negatif ti 11. Günde de kanda negatif aldım ağrılar yanıltıcı oluyor malesef kimi iyiye işaret diyor kimi olumsuz a yoruyor benimde fitil göbekten oksopar hergün günde 4 estrofem günde 2 prednol 3 günde bir proluton iğnem vardı 2 tanesi 3. Gün donmuş 1 tanesi 5. Gün orta kaliteydi nasip değilmiş sizlerden güzel haber alalım bende çok araştırdım ağrı konusunda malesef ters köşe oldu bende
İnsalalhİnşallah canım
Sende yapsana yarın
Canım benim benim kaşıntı yok arada bir migdem bulanıyor ve çok acikiyorum birde arada üşüme geliyor ama şu an için baska bir belirtim yok .Kizlar ben transferden dört gün sonra kaşinmaya başladim, hala da deli gibi kaşiniyorum. Sadece kol ve bacagimda, bu gece uyumadim desem yeridir. İvf doktoruma daniştim, istersen folik asiti keselim estrofemi de 1 e düsürelim dedi. Yok dedim, ben sadece herhangi bi değerim mi yükseldi diye sordum, bu sebepten ilaci kesemem endise ederim dedim.
İlk hamileligimde döküntü vardi tüm vücudumda, bu sefer her yerim kaşiniyordu. Karaciğerden, gebelik kolestazindan süphelenmisti dr, bi sey de cikmamisti..
Şu an bariz yaşadiğim gebelik semptomlari kaşinti ve üşüme, ama öyle böyle değil
Buna benzer semptomlari olan var mi
Ayy bi heycanladım hayırlısı olsun inşallah rabbim güzel sonuçlara ulaştırsınKızlar haftaya pazartesi transfer günüm 23 ü
Proluton depot haftada 2 gün oluncak
Progestan fitil günde 3 tane
Estrofeme devam
Transfer günü serum ve oksapar başlancak
Aynı ilaçları ve iğneleri bende kullanıyorum canım hayırlı olsunAyy bi heycanladım hayırlısı olsun inşallah rabbim güzel sonuçlara ulaştırsın
AminnnnAyy bi heycanladım hayırlısı olsun inşallah rabbim güzel sonuçlara ulaştırsın
Sizin kaçıncı günü transferinCanım benim benim kaşıntı yok arada bir migdem bulanıyor ve çok acikiyorum birde arada üşüme geliyor ama şu an için baska bir belirtim yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?