Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

evet oda olabılır bende tedavısı olan bır kıza merıofert gonderdım bugun kargo ıle..
eksıgı vardı tamamladım
Çok iyi yapmissin canim. Bende tüm tedavilerimden kalan ilaclari paylasiyorum. Benim de zamaninda arkadaşlarimdan ilaç aldigim oldu, paylasmak güzeldir

4. Günden 11. Güne kadar ağrılarım oldu bacaklarım çok ağrıdı bir gün dayanılmaz bel ağrım oldu 8. Gün kaset test yaptım negatif ti 11. Günde de kanda negatif aldım ağrılar yanıltıcı oluyor malesef kimi iyiye işaret diyor kimi olumsuz a yoruyor benimde fitil göbekten oksopar hergün günde 4 estrofem günde 2 prednol 3 günde bir proluton iğnem vardı 2 tanesi 3. Gün donmuş 1 tanesi 5. Gün orta kaliteydi nasip değilmiş sizlerden güzel haber alalım bende çok araştırdım ağrı konusunda malesef ters köşe oldu bende

Kizlar ben transferden dört gün sonra kaşinmaya başladim, hala da deli gibi kaşiniyorum. Sadece kol ve bacagimda, bu gece uyumadim desem yeridir. İvf doktoruma daniştim, istersen folik asiti keselim estrofemi de 1 e düsürelim dedi. Yok dedim, ben sadece herhangi bi değerim mi yükseldi diye sordum, bu sebepten ilaci kesemem endise ederim dedim.
İlk hamileligimde döküntü vardi tüm vücudumda, bu sefer her yerim kaşiniyordu. Karaciğerden, gebelik kolestazindan süphelenmisti dr, bi sey de cikmamisti..
Şu an bariz yaşadiğim gebelik semptomlari kaşinti ve üşüme, ama öyle böyle değil
Buna benzer semptomlari olan var mi

Canım üzüldüm rabbim bidaha yaşatmasın zor bir süreç umarım bir sonraki denemede nasip olur Ben sadece 9.Gunde test yaptım pozitif çıktı ama yine de guvenemedim belki ilaçtan v.s yada başka bir şekilde yanlış olabilir diye test günümu bekliyorum.Bende oksapar kullanıyorum günde 1 defa hergun proluton günde 1 defa yapıyorum progestan günde 3 defa vajinal kullanıyorum estrofem günde 5 defa Kullanıyorum imom omega lovetiron günde 1 defa kullanıyorum.Agrilarim benimde var çok fazla ama ben hep ilaçlara bağlıyorum özellikle progestan mahvediyor o çok ağrı yapıyor acikiyorum genelde geceleri sabah öğle akşam fark etmiyor sürekli açım öyle ama yine de değeri bekliyorum yalniltma olmasın diye boşa sevinmemek için

Canım benim benim kaşıntı yok arada bir migdem bulanıyor ve çok acikiyorum birde arada üşüme geliyor ama şu an için baska bir belirtim yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…