- 12 Mart 2019
- 16.603
- 35.983
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.401
Amin canım inşallahAyy bi heycanladım hayırlısı olsun inşallah rabbim güzel sonuçlara ulaştırsın
Ben 11 civarı gidiyordum hep yani etkisi normalde bunun 5 gunmus canim saati saatine etkisi olmaz sanmam.Kızlar bu proluton depot iğneyi vurulmaya başlayınca aynı saatlerdemi vurdurmak lazım
Bugün 11 gün oldu canım 6 Ocakta transfer oldumSizin kaçıncı günü transferin
Tatlım ben hep aynı saatte vurunuyorum daha iyi oluyorKızlar bu proluton depot iğneyi vurulmaya başlayınca aynı saatlerdemi vurdurmak lazım
Nasil oldu ?Napıyoruuuzz haber vermeden yapıyoruz
Gunde iki ise 12 saatte bir vurul canım mesela Saba 8 alsam 8 gibiKızlar bu proluton depot iğneyi vurulmaya başlayınca aynı saatlerdemi vurdurmak lazım
Canımm hadi inşallah çokk güzel geçsinKızlar haftaya pazartesi transfer günüm 23 ü
Proluton depot haftada 2 gün oluncak
Progestan fitil günde 3 tane
Estrofeme devam
Transfer günü serum ve oksapar başlancak
Papatyaammmmay latteem hayırlı olsuuunnnn,
senınde 1gun olacak aramızda Allah ızın verırse ...
benımde 21ı progestan degerıme bakacak doktor, 22 'sı transfer
16,17,18 ılac yok benımde ,dogal sıklus devam edıyoruz..
19,20,21 gunde uc kere progestan fıtıl kullancam..
hadı hayırlı olsun ıkımız ıcınde canım
Ah o progestan mahvetti beni bazen kolay gidiyor bazen çok zorEvet bacım ya sorma elimle yapıyorum bir aparat yok malesef litunus hiç kullanmadim
Proluton kalçadan her gün mü vurunuyorsun canımmCanım üzüldüm rabbim bidaha yaşatmasın zor bir süreç umarım bir sonraki denemede nasip olurBen sadece 9.Gunde test yaptım pozitif çıktı ama yine de guvenemedim belki ilaçtan v.s yada başka bir şekilde yanlış olabilir diye test günümu bekliyorum.Bende oksapar kullanıyorum günde 1 defa hergun proluton günde 1 defa yapıyorum progestan günde 3 defa vajinal kullanıyorum estrofem günde 5 defa Kullanıyorum imom omega lovetiron günde 1 defa kullanıyorum.Agrilarim benimde var çok fazla ama ben hep ilaçlara bağlıyorum özellikle progestan mahvediyor o çok ağrı yapıyor acikiyorum genelde geceleri sabah öğle akşam fark etmiyor sürekli açım öyle ama yine de değeri bekliyorum yalniltma olmasın diye boşa sevinmemek için
Bana transfer günü hemşire vurdu, haftaya 1 kere daha vurdurun dedi saat söylemedi canım doktoruna sorarsın onuKızlar bu proluton depot iğneyi vurulmaya başlayınca aynı saatlerdemi vurdurmak lazım
Anladım canım.Ben 11 civarı gidiyordum hep yani etkisi normalde bunun 5 gunmus canim saati saatine etkisi olmaz sanmam.
haftada 2 canım.Gunde iki ise 12 saatte bir vurul canım mesela Saba 8 alsam 8 gibi
Ben 8.30 -20.30 da vuruluyorum hep
Ne nasıl oldu?Nasil oldu ?
Sizde transfer olmuş artık demi? Sonuç peki?Kızlar haftaya pazartesi transfer günüm 23 ü
Proluton depot haftada 2 gün oluncak
Progestan fitil günde 3 tane
Estrofeme devam
Transfer günü serum ve oksapar başlancak
Kendim vurmicam kalçadan bu aynı saatte zorTatlım ben hep aynı saatte vurunuyorum daha iyi oluyor
Daha Olmadı haftaya olucakSizde transfer olmuş artık demi? Sonuç peki?
Amin canım inşallahCanımm hadi inşallah çokk güzel geçsinsağlıkla pozitif olsunnn
Papatyaammmm
Ah o progestan mahvetti beni bazen kolay gidiyor bazen çok zor
Proluton kalçadan her gün mü vurunuyorsun canımm
Bana transfer günü hemşire vurdu, haftaya 1 kere daha vurdurun dedi saat söylemedi canım doktoruna sorarsın onu
He o zaman benim kalçadan vurulduğum prolutondan değil. Her gün vurmak aşırı zor olurdu aşırı yağlı bir iğneAmin canım inşallahmecbur yapıyoruz ya evet canım hergun vurunuyorum proluton kalçadan değil göbekten günde 1 tane oksaparla beraber
Heee ben göbekten olanla karıştırdımAnladım canım.
haftada 2 canım.
Çarşamba cumartesi çarşamba günleri aile hekiminde olurum öğlen ama cumartesi kapalı oluyor belki saati geciktirebilirim çünkü
Kız yarın test yap senin yarın 7. GünHe o zaman benim kalçadan vurulduğum prolutondan değil. Her gün vurmak aşırı zor olurdu aşırı yağlı bir iğne4 günr geçti totomdan acısı.yarın yine var
Bende 13 ünde transfer oldum. İnşallah hayırlısıyla arka arkaya olumlu sonuçlar alırızBugün 11 gün oldu canım 6 Ocakta transfer oldum
Belirtin var mı canim 7nci gundemisinHe o zaman benim kalçadan vurulduğum prolutondan değil. Her gün vurmak aşırı zor olurdu aşırı yağlı bir iğne4 günr geçti totomdan acısı.yarın yine var
Bende 14 u oldumBende 13 ünde transfer oldum. İnşallah hayırlısıyla arka arkaya olumlu sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?