Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar haftaya pazartesi transfer günüm 23 ü
Proluton depot haftada 2 gün oluncak
Progestan fitil günde 3 tane
Estrofeme devam
Transfer günü serum ve oksapar başlancak
Canımm hadi inşallah çokk güzel geçsin sağlıkla pozitif olsunnn
Papatyaammmm
Evet bacım ya sorma elimle yapıyorum bir aparat yok malesef litunus hiç kullanmadim
Ah o progestan mahvetti beni bazen kolay gidiyor bazen çok zor
Proluton kalçadan her gün mü vurunuyorsun canımm
Kızlar bu proluton depot iğneyi vurulmaya başlayınca aynı saatlerdemi vurdurmak lazım
Bana transfer günü hemşire vurdu, haftaya 1 kere daha vurdurun dedi saat söylemedi canım doktoruna sorarsın onu

Ben 11 civarı gidiyordum hep yani etkisi normalde bunun 5 gunmus canim saati saatine etkisi olmaz sanmam.
Anladım canım.
Gunde iki ise 12 saatte bir vurul canım mesela Saba 8 alsam 8 gibi
Ben 8.30 -20.30 da vuruluyorum hep
haftada 2 canım.
Çarşamba cumartesi çarşamba günleri aile hekiminde olurum öğlen ama cumartesi kapalı oluyor belki saati geciktirebilirim çünkü

Amin canım inşallah mecbur yapıyoruz ya evet canım hergun vurunuyorum proluton kalçadan değil göbekten günde 1 tane oksaparla beraber

Amin canım inşallah mecbur yapıyoruz ya evet canım hergun vurunuyorum proluton kalçadan değil göbekten günde 1 tane oksaparla beraber
He o zaman benim kalçadan vurulduğum prolutondan değil. Her gün vurmak aşırı zor olurdu aşırı yağlı bir iğne 4 günr geçti totomdan acısı.yarın yine var

Anladım canım.

haftada 2 canım.
Çarşamba cumartesi çarşamba günleri aile hekiminde olurum öğlen ama cumartesi kapalı oluyor belki saati geciktirebilirim çünkü
Heee ben göbekten olanla karıştırdım

Ben 3 gün de bir olan progestrani akşamlari 9 gibi vurduruyorum hastaneye acile gidip

He o zaman benim kalçadan vurulduğum prolutondan değil. Her gün vurmak aşırı zor olurdu aşırı yağlı bir iğne 4 günr geçti totomdan acısı.yarın yine var
Kız yarın test yap senin yarın 7. Gün
karamel Latte el ar bu işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…