- 6 Eylül 2019
- 352
- 200
- 53
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Merhaba 3 günlük 2 adet transfer oldu ve ben 7. Gün öğrendim 6.5 mm idi transfere giderken tuttu ama 8. Haftada maalesef kalpleri durunca kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi yeni transfere hazırlanıyorum zor kalınlaştığı için doktorum estofemi ilk 3 ile başladı Salı günü ölçüm yapılacak bakalım bide bant kullanıyorum sizin durumunuz nasılMerhabalar rahim duvarı sizindemi zor kalınlaşıyor bende de o sorun var peki yapıldımı transfer size kaç ml ile yapıldı kalınlığı birde tuttumu kaçıncı gün emriosydu acaba?
Adetlıyken rahımın kaç mm di canım ilk muayenede?Merhaba 3 günlük 2 adet transfer oldu ve ben 7. Gün öğrendim 6.5 mm idi transfere giderken tuttu ama 8. Haftada maalesef kalpleri durunca kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi yeni transfere hazırlanıyorum zor kalınlaştığı için doktorum estofemi ilk 3 ile başladı Salı günü ölçüm yapılacak bakalım bide bant kullanıyorum sizin durumunuz nasıl
Zaten kademeli olarak arttırıyolar ilaçı canım. Kaç mm oldugunu sordun mu?Kızlar selam
Transfer gününe yaklaşanlar şuan adetin kaçıncı gunundesiniz rahim kalınlığınız kaç mm
Doktor bana günde 2 estrofem yazmıştı bugün ilk kontrolde rahim kalınlığınız çok iyi dedi ama yinede estrofemi günde 3 e çıkardı niye böyle oldu
Kızlar selam
Transfer gününe yaklaşanlar şuan adetin kaçıncı gunundesiniz rahim kalınlığınız kaç mm
Doktor bana günde 2 estrofem yazmıştı bugün ilk kontrolde rahim kalınlığınız çok iyi dedi ama yinede estrofemi günde 3 e çıkardı niye böyle oldu
Adetin 2. Günü başladım günde 2 bugün 9. Günde kontrolde 9 mm dedi estrofemi 3 e çıkardı 14. Gün tekrar çağırdı 5 gün kullan gel dedi .çok beğendi ama 3 e çıkarınca anlam veremedim sadece nasıl sizceZaten kademeli olarak arttırıyolar ilaçı canım. Kaç mm oldugunu sordun mu?
Aaaa bu hamile ikende mi kullanılıyor .Ben adetin 13.günü gittim 7.8 mm olmştu kalınlık ama estrofeme adetin 2.günü başladım ilk 4 gün 1 adet sonraki 4 gün 2 adet sonrada 3 adet olarak devam ettim ve salı günü transferim var verdikleri kağıttada pozitif olursa günde 3 tane olarak 10.haftaya kadar devam etceğim yazıyor
9 mm gayet iyi canım zaten 14. Gune kadar daha da kalınlaşcak gayet iyi merak etme kademeli arttırıyolar cok normalAdetin 2. Günü başladım günde 2 bugün 9. Günde kontrolde 9 mm dedi estrofemi 3 e çıkardı 14. Gün tekrar çağırdı 5 gün kullan gel dedi .çok beğendi ama 3 e çıkarınca anlam veremedim sadece nasıl sizce
Aaaa bu hamile ikende mi kullanılıyor .
İlk kutuyu receteli aldım 2. Yi eczane karşılamıyor dedi 165 TL ye ücretli aldım
Bu seferde ilaç la çok kalınlaşır sıkıntı olur falan diye aklıma geldi sağol canım9 mm gayet iyi canım zaten 14. Gune kadar daha da kalınlaşcak gayet iyi merak etme kademeli arttırıyolar cok normal
Sen estrofem dışında başka ilaç kullanıyor musun ben sadece bunu ve folik asit kullanıyorumEvet devam ediliyor baya bi ilaçlara devam yanisgk ayda bir kutu karşılıyomuş sanırım bende ücretli aldım canım
Sen estrofem dışında başka ilaç kullanıyor musun ben sadece bunu ve folik asit kullanıyorum
Belki 2. Kontrolde ilave yapar babadaSabah akşam lutinus fitil başladım dün akşam
Birde günde 3 kere duphaston
Estrofem corasprin folik asit kullanıyorum bide canım
Belki 2. Kontrolde ilave yapar babada
Bugün muayenede bide doktor intihap var dedi akintin var mı dedi bende biraz var ama kokusuz dedim .
Sakıncası olmaz inşallah enfeksiyonun
Hangi zamanlar musaitsen ozamanlari vur canim.agri vücut alışıyor bı zaman sora yakıyor ilklerde bı insanı kalçayı filan acı oluyor herkesin bünyesi farklıKızlar yarın progestan dex vurmaya başlayacağım da acaba akşam mı vurmalıyım yoksa gündüz mü yani çok ağrı yaptıgını yazanlar var da emin olamadım. Önceden tecrübesi olanlar paylaşabilir mişimdi belirli bi saatte başlayınca o saatte vurmaya devam etmem gerekşyor ya o yüzden soruyorum.
Oluyor maalesef ben opu olcagim gün felakettim olduktan sora biraz yine rahatsız etti geçti şükür 3.gun ile 5.gun haber veriyorlarMerhaba kizlar ben de bugün opu oldum, 25 yumurta toplandicok fenaaa karin agrisi yasiyorum sizde de öyle oldu mu afedersiniz lavobada bile canim yaniyor
Simdi dört gözle yumurtalarin döllenme haberini bekliyorum, sizde ne zaman haber verdiler? Ilk gün arayip söylediler mi bir sey?
Yok kuzum cok fazlada kalınlaşmıyo rahım normalde ne kadar oluyosa az cok o kadar kalınlaşıyo zaten 2 3 mm daha kalınlaşır progesterona başlayınca azalıyo kalınlaşma merak etmeBu seferde ilaç la çok kalınlaşır sıkıntı olur falan diye aklıma geldi sağol canım
Hadi güzel haberlerle gelelim inşallah hep beraberAynen bnada 2.kez gittiğimde ekledi fitil fln ilaç vermediğine göre ciddi bir şey yok demekki canım
Bilgiler için çok sağol canımYok kuzum cok fazlada kalınlaşmıyo rahım normalde ne kadar oluyosa az cok o kadar kalınlaşıyo zaten 2 3 mm daha kalınlaşır progesterona başlayınca azalıyo kalınlaşma merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?