Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Merhabalar rahim duvarı sizindemi zor kalınlaşıyor bende de o sorun var peki yapıldımı transfer size kaç ml ile yapıldı kalınlığı birde tuttumu kaçıncı gün emriosydu acaba?
Merhaba 3 günlük 2 adet transfer oldu ve ben 7. Gün öğrendim 6.5 mm idi transfere giderken tuttu ama 8. Haftada maalesef kalpleri durunca kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi yeni transfere hazırlanıyorum zor kalınlaştığı için doktorum estofemi ilk 3 ile başladı Salı günü ölçüm yapılacak bakalım bide bant kullanıyorum sizin durumunuz nasıl

Adetlıyken rahımın kaç mm di canım ilk muayenede?

Kızlar selam
Transfer gününe yaklaşanlar şuan adetin kaçıncı gunundesiniz rahim kalınlığınız kaç mm
Doktor bana günde 2 estrofem yazmıştı bugün ilk kontrolde rahim kalınlığınız çok iyi dedi ama yinede estrofemi günde 3 e çıkardı niye böyle oldu

Zaten kademeli olarak arttırıyolar ilaçı canım. Kaç mm oldugunu sordun mu?

Ben adetin 13.günü gittim 7.8 mm olmştu kalınlık ama estrofeme adetin 2.günü başladım ilk 4 gün 1 adet sonraki 4 gün 2 adet sonrada 3 adet olarak devam ettim ve salı günü transferim var verdikleri kağıttada pozitif olursa günde 3 tane olarak 10.haftaya kadar devam etceğim yazıyor

Zaten kademeli olarak arttırıyolar ilaçı canım. Kaç mm oldugunu sordun mu?
Adetin 2. Günü başladım günde 2 bugün 9. Günde kontrolde 9 mm dedi estrofemi 3 e çıkardı 14. Gün tekrar çağırdı 5 gün kullan gel dedi .çok beğendi ama 3 e çıkarınca anlam veremedim sadece nasıl sizce

Aaaa bu hamile ikende mi kullanılıyor .
İlk kutuyu receteli aldım 2. Yi eczane karşılamıyor dedi 165 TL ye ücretli aldım

9 mm gayet iyi canım zaten 14. Gune kadar daha da kalınlaşcak gayet iyi merak etme kademeli arttırıyolar cok normal

Sabah akşam lutinus fitil başladım dün akşam
Birde günde 3 kere duphaston
Estrofem corasprin folik asit kullanıyorum bide canım
Belki 2. Kontrolde ilave yapar babada
Bugün muayenede bide doktor intihap var dedi akintin var mı dedi bende biraz var ama kokusuz dedim .
Sakıncası olmaz inşallah enfeksiyonun

Merhaba kizlar ben de bugün opu oldum, 25 yumurta toplandi cok fenaaa karin agrisi yasiyorum sizde de öyle oldu mu afedersiniz lavobada bile canim yaniyor
Simdi dört gözle yumurtalarin döllenme haberini bekliyorum, sizde ne zaman haber verdiler? Ilk gün arayip söylediler mi bir sey?

Hangi zamanlar musaitsen ozamanlari vur canim.agri vücut alışıyor bı zaman sora yakıyor ilklerde bı insanı kalçayı filan acı oluyor herkesin bünyesi farklı

Oluyor maalesef ben opu olcagim gün felakettim olduktan sora biraz yine rahatsız etti geçti şükür 3.gun ile 5.gun haber veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…