- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.557
- 83
- 28
- Konu Sahibi karamel Latte
-
İnşallah ikiye çıkmaz cidden zor oluyo hatta inşallah benimki de bire düşerAy evet ya baya pahalıymış. Sizin günde 2 de baya fazlaymış allahtan benim şimdilik 1 bari ama tabi durum ne gösterir bilinmez. Belki 2 ye Çıkar.
Ben Aydında yaşıyorum doktorum da Aydında ama işlemler İzmir smyrna art da yapılıyorTabi herkese başka tedavi uygulanıyor. Allah yardımız olsun maddi manevi. Siz nerde tedavi görüyordunuz.
Yok balım karından olanı alıyorum devletin karşıladığı çok zahmetliymiş doktor sonradan iki buçuk ay dex olanı kullanalım dedi öyle diyince sipariş verdim 3 ay 22 kutu gibi bişey gitcek en azından yarısını alıcam şimdiden fiyatlar daha uçmadanProgestan 7 günde. Birde lutinus fitil var kutuda 21 Adet günde 4 tane yapcam 5 günde bitcek. Oda 400 küsür. E o bittikce ikisini bir alcam yine işte
Sen günde 2 kere yani 2 kere hastane vurulmak içinmi gitceksin canım
Aa dex’e geçtin sende ozaman. Ne kadar yaptı o kadar kutunun toplam fiyatıİnşallah ikiye çıkmaz cidden zor oluyo hatta inşallah benimki de bire düşer
Ben Aydında yaşıyorum doktorum da Aydında ama işlemler İzmir smyrna art da yapılıyor
Yok balım karından olanı alıyorum devletin karşıladığı çok zahmetliymiş doktor sonradan iki buçuk ay dex olanı kullanalım dedi öyle diyince sipariş verdim 3 ay 22 kutu gibi bişey gitcek en azından yarısını alıcam şimdiden fiyatlar daha uçmadan
HesaplayamadımAa dex’e geçtin sende ozaman. Ne kadar yaptı o kadar kutunun toplam fiyatı
iyi yapmışsın valla çok zor dediğin gibi Allah yardımcımız olsunHesaplayamadım436 kutusuymuş. Dilim varmıyo sen hesapla bunu duyunca "beni en çok seven bana progestan dex alan kişidir" dedim aileme 3-4 kutu babam 1-2 kutu ananem bu aylık karşılıyorlar gerisi de bizden yoksa günde iki bu kadar maddi yorgunluk üstüne çok zor karşılanırdı
Amin canımmiyi yapmışsın valla çok zor dediğin gibi Allah yardımcımız olsun
Merhabalar arkadaşlar bu ay nakil olacaklar olarak aşağıdaki soruları cevaplayalım birbirimize yardımcı olup destek olalım
İsim embriyo bilgisi toplanan yumurta sayısı transfer adeti nakil günü sonuç Cloudrose 5 gün 4 2 Ocak Gelincik 5 gün 7 2 Ocak Papatyam 5 gün 12 1 ocak Hope35 5 gün 3 1 Ocak Kuzey yıldızı 5 gün 5 1 Ocak Cnsub 5 gün 5 2 Ocak Mucize1996 5 gün 6 1 ocak Pembeumut 5 gün 2 2 Ocak Ahsen 5 gün 4 1 Ocak LeylA84db 3 gün - 1 ocak Hope90 5 gün 6 1 ocak Aymelek 5 gün 4 4 ocak Pitircikhanim 5 gün 2 Ocak Dilberay_ 5.gün 10 1 5 Ocak Ecealya Kübraavci Busra992 4 2 Ocak
7. Gün ilaçları bırakalı canım ama bence kendi düşmeyecek 10. Gün doktora gideceğimİnşallah kendiliğinden düşer canımkaç gun oldu?
Hmm bir fikrim yok ben yanlış yönlendirmeyeyim, kullandığımız ilaçlar farklıymışYok yani bu ilaç için kendimiz belirleyebiliyor musuz sadece bi saat kullanmaya başlayınca dişer günler de öyle kullanın dediler. O şekilde olunca ağrı sızı yaptığını okudum acaba hangi saat saha iyi okur diye bi sanılmak istedim
Ben de 4ocakta inşallah3 ocakta transfer olacak vArmı kızlar
Evet öyle oluyor ya bende öyle olmuştum toplamadan önceKızlar 10 gündür yumurtlama tedavisi görüyorum iğne ve hap kullanıyorum tüp bebek için ama karnim balon gibi patliyacak ve tolette de çok sancı çekiyorum yarın randuvum var opu işlemi için gün verecek bakalım dondurulmuş embriyo yapacaklarmış
Ya ne heyecanlıBen de 4ocakta inşallah
Dördüncü transferim.Merhabalar arkadaşlar bu ay nakil olacaklar olarak aşağıdaki soruları cevaplayalım birbirimize yardımcı olup destek olalım
İsim embriyo bilgisi toplanan yumurta sayısı transfer adeti nakil günü sonuç Cloudrose 5 gün 4 2 Ocak Gelincik 5 gün 7 2 Ocak Papatyam 5 gün 12 1 ocak Hope35 5 gün 3 1 Ocak Kuzey yıldızı 5 gün 5 1 Ocak Cnsub 5 gün 5 2 Ocak Mucize1996 5 gün 6 1 ocak Pembeumut 5 gün 2 2 Ocak Ahsen 5 gün 4 1 Ocak LeylA84db 3 gün - 1 ocak Hope90 5 gün 6 1 ocak Aymelek 5 gün 4 4 ocak Pitircikhanim 5 gün 2 Ocak Dilberay_ Ecealya Kübraavci Busra992 4 2 Ocak
Samsunda kimse tedavi görüyorsunuz acabaAminn inşallah diyelimSamsundayım ben,siz?
Medikal parkta, siz?Samsunda kimse tedavi görüyorsunuz acaba
Bende samsun Medicalparkda tedavi görüyorumMedikal parkta, siz?
Kimbilir belki de karşılaşmışızdırBende samsun Medicalparkda tedavi görüyorum
Belkide canım doktorum muhterem AkdenizKimbilir belki de karşılaşmışızdır
İnşallah ya bugün kontrol var bakalım ne olacakEvet öyle oluyor ya bende öyle olmuştum toplamadan önceinşallah sağlıklı bol yumoslar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?