Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ay evet ya baya pahalıymış. Sizin günde 2 de baya fazlaymış allahtan benim şimdilik 1 bari ama tabi durum ne gösterir bilinmez. Belki 2 ye Çıkar.
İnşallah ikiye çıkmaz cidden zor oluyo hatta inşallah benimki de bire düşer
Tabi herkese başka tedavi uygulanıyor. Allah yardımız olsun maddi manevi . Siz nerde tedavi görüyordunuz.
Ben Aydında yaşıyorum doktorum da Aydında ama işlemler İzmir smyrna art da yapılıyor
Progestan 7 günde. Birde lutinus fitil var kutuda 21 Adet günde 4 tane yapcam 5 günde bitcek. Oda 400 küsür. E o bittikce ikisini bir alcam yine işte
Sen günde 2 kere yani 2 kere hastane vurulmak içinmi gitceksin canım
Yok balım karından olanı alıyorum devletin karşıladığı çok zahmetliymiş doktor sonradan iki buçuk ay dex olanı kullanalım dedi öyle diyince sipariş verdim 3 ay 22 kutu gibi bişey gitcek en azından yarısını alıcam şimdiden fiyatlar daha uçmadan

Aa dex’e geçtin sende ozaman. Ne kadar yaptı o kadar kutunun toplam fiyatı

Aa dex’e geçtin sende ozaman. Ne kadar yaptı o kadar kutunun toplam fiyatı
Hesaplayamadım 436 kutusuymuş. Dilim varmıyo sen hesapla bunu duyunca "beni en çok seven bana progestan dex alan kişidir" dedim aileme 3-4 kutu babam 1-2 kutu ananem bu aylık karşılıyorlar gerisi de bizden yoksa günde iki bu kadar maddi yorgunluk üstüne çok zor karşılanırdı

iyi yapmışsın valla çok zor dediğin gibi Allah yardımcımız olsun

Hmm bir fikrim yok ben yanlış yönlendirmeyeyim, kullandığımız ilaçlar farklıymış

Evet öyle oluyor ya bende öyle olmuştum toplamadan önce inşallah sağlıklı bol yumoslar olsun

Merhaba kızlar benim ilk transferim olumsuz oldu histeroskopi oldum 2 ay ara verildi sonra grip oldum diye erteledi şimdi başladık rahim kalınlığı 8 günde 5.4 Dü cumartesi tekrar çağırdı tekrar bakıcak estroferm 4 adet yaptı günde ocağın ilk haftası transferim olacak rabbim hayırlı etsin amin

Dördüncü transferim.
5.gün embriyosu, 12 toplanmisti 2020yilinda, 2 embriyo transferi yapilacak. 2 ocak ( kliniğimde 2023'ün ilk transferi bana yapılacak,hayirla uğurlar kolaylikla )

9 Aralık 2022 de opu oldum. 5 yumurtam vardı finalde 2 tane kaldı. Birini 5.gün yani 14 Aralık'ta transfer ettiler başta tuttu, testte pozitif gördüm sonra kimyasal oldu ne yazık ki. Şimdi regl oldum ve doktorum Letu tablet kullanmamı istedi 5 gün boyunca. 2023 Ocak ayında dondurulmuş olan 3AA kalite embriyomu transfer edecekler. Başka da embriyom yok zaten umarım bu defa tutar ve sağlıklı bir şekilde gelişir büyür herkese güzel haberler almasını diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…