Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

daha hiç vurulmadınız demi Progestan ı ya bi kaç kişi böyle ağrı yaptığını yazmışta acaba işte 8 gibi vurulup ağrı sızıyı uykuda mı geçirmek lazım diye düşündüm
Yok bende yarın başlıyorum sizinle aynı. Ağrısını hiç bilmiyorum ama kalçadan olanlr çok ağrı yapıyormuş diye duydum sadece

Yok bende yarın başlıyorum sizinle aynı. Ağrısını hiç bilmiyorum ama kalçadan olanlr çok ağrı yapıyormuş diye duydum sadece
Bugün eczaneye sordum göbekten olanlar da bütçede ağrı yaptı Mecbur tabi 10 kutu alcam yarın günde iki taneden anca bir aylık

Bugün eczaneye sordum göbekten olanlar da bütçede ağrı yaptı Mecbur tabi 10 kutu alcam yarın günde iki taneden anca bir aylık
Kesinlikle bugün benim bütceme baya bir ağrılar kramplar girdi 5 günde birde girecek gibi

Evet o sanırım dex değil düz olanlarıymış. Neyse inşallah sıkıntı olmaz. Ben hepsini de kendim yapıyorum ilkinde ne hissettiğim çok önemli değilse diğer vurduklarımda çok zorlanıyorum elim titriyor

Oksaparı bende kendim vuruyordum ama karnımı harita gibi mormor yapınca eşim bırak sen bu işi yapamıyorsun diyip devraldı

Ay evet ya baya pahalıymış. Sizin günde 2 de baya fazlaymış allahtan benim şimdilik 1 bari ama tabi durum ne gösterir bilinmez. Belki 2 ye Çıkar.

Amiiin inşallah hepimizin sonucu öyle olur umarım daha hiç vurulmadım da yarın vuracağım ilk inşallah 1 adetmiş günde yani bir ampül diyim artık
Bana günde iki tane dedi doktorum 3 ay hem de bir olsa iyidi benim de ya ama her doktor ayrı tedavi uyguluyo tabi
Kesinlikle bugün benim bütceme baya bir ağrılar kramplar girdi 5 günde birde girecek gibi
5 günde bir ne ilacı o progestan olsa 7 gün olurdu demek ki başka gerçi bana 7lik ilaç 3 gün gidecek Eczane bizi görünce sevindiğine eminim ama ispatlayamam

İlk bizde orayı istedik ama sonra kolanda karar kıldık. Histereskopi ameliyatımı memorialde oldum orasıda çok ilgili bir hastane
Aynen baya ilgililer yani fiyata göre bence süper ilgileri diğer yerlerin fiyatı fazla ilgisi azmış mesela yoğunluktan . Bakalım bende burdaki yorumlara bakarak karar vermiştim hayırlısı olur inşallah hepimiz için. Allah emeklerimizi boşa çıksemasın

Progestan 7 günde. Birde lutinus fitil var kutuda 21 Adet günde 4 tane yapcam 5 günde bitcek. Oda 400 küsür. E o bittikce ikisini bir alcam yine işte
Sen günde 2 kere yani 2 kere hastane vurulmak içinmi gitceksin canım

Tabi herkese başka tedavi uygulanıyor. Allah yardımız olsun maddi manevi . Siz nerde tedavi görüyordunuz.

Bence de kesinlikle aynı şekilde kolandan da ben çok memnunum ilgi alaka çok iyi birde ticari birşey hissettirmiyorlar hiçbir zaman. Hiç zora sokmuyorlar sağolsunlar.
Amin inşallah hepimizin hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…