- 22 Ağustos 2022
- 1.506
- 1.987
- 63
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Hadi güzel haberlerle gelelim inşallah hep beraber
9 Ocak sanırım net bir tarih vermediİnşallahSenin transfer tarihin belli mi canım
Tesekkür ederim, gercekten igrenc agrilarOluyor maalesef ben opu olcagim gün felakettim olduktan sora biraz yine rahatsız etti geçti şükür 3.gun ile 5.gun haber veriyorlar
Bizim ki göbekten vurulandan da Birazdan vuracağım acayip tırsıyorumHangi zamanlar musaitsen ozamanlari vur canim.agri vücut alışıyor bı zaman sora yakıyor ilklerde bı insanı kalçayı filan acı oluyor herkesin bünyesi farklı
Merhaba ohss riskiniz var mıydı doktor vişet dedi mi acaba ondan da olabiliyormuş sanırım geçmiş olsun hayırlı sağlıklı gğzel sayıda embriyolarınız olsun inşallahMerhaba kizlar ben de bugün opu oldum, 25 yumurta toplandicok fenaaa karin agrisi yasiyorum sizde de öyle oldu mu afedersiniz lavobada bile canim yaniyor
Simdi dört gözle yumurtalarin döllenme haberini bekliyorum, sizde ne zaman haber verdiler? Ilk gün arayip söylediler mi bir sey?
Onu söylemedi rahmin hazır dedi sadeceAdetlıyken rahımın kaç mm di canım ilk muayenede?
Göbekten olandanda vuruldum onsa bişey yok kalçadan olan baya yağli iğne canm :)Bizim ki göbekten vurulandan da Birazdan vuracağım acayip tırsıyorum
Evet o çok ağrılıymış. Bunda pek bişet olmadı şükür şimdilikGöbekten olandanda vuruldum onsa bişey yok kalçadan olan baya yağli iğne canm :)
estrofemı saglık ocagında yazdır canım,sgk karsılıyorSabah akşam lutinus fitil başladım dün akşam
Birde günde 3 kere duphaston
Estrofem corasprin folik asit kullanıyorum bide canım
Genelde 19.20.21 gün oluyor herşey normal gidiyorsa cnmKızlar ben 3. Transferimi 2 sene önce olmuştum unutmuşum yaşadıklarımı
Biri bana söyleyebilir mi bu transfer adetle birlikte kaçıncı gün olunuyordu?
Yok hic bir riskten bahsetmedi sadece cok yumurta topladik cok normal bu agrilar dedi, az önce arayip 23 yumurtanin 19unun döllendigini ögrendimMerhaba ohss riskiniz var mıydı doktor vişet dedi mi acaba ondan da olabiliyormuş sanırım geçmiş olsun hayırlı sağlıklı gğzel sayıda embriyolarınız olsun inşallah
dondurulmus trasnefr mı oldun canım, catlatma ıgnesı yok dımı ?22 aralık transfer oldum kızlar bugün 9. Gün erken gebelik testi yaptım gebe miyim ? Çok silik çıktı çizgi yoksa sadece ben mi görebiliyorum siz görüyor musunuz
estrofemı saglık ocagında yazdır canım,sgk karsılıyor
elınde gorunuyor ıse vermez canım ..En son doktorda yazdıda eczane vermedi geçen doktor günde 1 dye yazmş elinde var 15 ocağa kdr vermez dedi süre bitsin sağlık ocağna dicem günde 3 içiym diye yazdırcam yani
Bende gördüm kan verin en iyisi sgalikla gelsin22 aralık transfer oldum kızlar bugün 9. Gün erken gebelik testi yaptım gebe miyim ? Çok silik çıktı çizgi yoksa sadece ben mi görebiliyorum siz görüyor musunuz
elınde gorunuyor ıse vermez canım ..
gunde 3 ıcıyor seklınde yazdır
Canim istedigin kadar kullan kaç tane kullandığın önemli değil yazdırırken zaten sana devletin verdiği ilaç günde bir olarak yani 3 ay kullanmaya 3 adet estrofem veriyor. Gerisi özel aliyosun.Aynen doktor bunu düşünemiyomu bende anlamadım adetliyken yazdı 1 adet diye neden yazdıysa sonuçta hepte 1 içmedim 2 3 diye artarak devam ettim
doktorlar oyle detaylı hıc bıseyı dusunmyor valla,Aynen doktor bunu düşünemiyomu bende anlamadım adetliyken yazdı 1 adet diye neden yazdıysa sonuçta hepte 1 içmedim 2 3 diye artarak devam ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?