- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.421
Hadi bakalım az kaldı çok şükürHaftaya Pazartesi canım
Hadi hayırlısıyla pozitif sonuçlar alalım inşallahBende 14 u oldum
Bende birşey yok ya çok erken. Hatta transfer günü kasık ağrısı vardı ama ilaçlardan yani aminn inşallahHadi hayırlısıyla pozitif sonuçlar alalım inşallahhenüz erken ama belirti var mı sizde
Ahhahaha test bile almadım kız ben, perşembeye ne kaldı şurda
Belirti midir bilmem ama üşüyorum çok, arada batmalar oluyor ve gaz problemi çok var.. Senin kaçıncı günün canımBelirtin var mı canim 7nci gundemisin
Daha 3 gün var ohoooAhhahaha test bile almadım kız ben, perşembeye ne kaldı şurda
Ay bilmiyorum nasıl yapsam ya.Heee ben göbekten olanla karıştırdım
Ben 3 gün de bir olan progestrani akşamlari 9 gibi vurduruyorum hastaneye acile gidip
Hemen atarım tamam
Hemen duphalac iç canım hemenO kadar su içmeme rağmen sanırım kabız oluyorum
Evet canım sonu güzel olsun inşallahHadi bakalım az kaldı çok şükür
Bakayım bi duruma olmadı aldırırım canımHemen duphalac iç canım hemen
Beni de iğneler korkutuyorAmin canım inşallah
Bende heyecanlandım valla tedirginim de
Benimde öyleydi ve maalesef birazda kendimi zorladımO kadar su içmeme rağmen sanırım kabız oluyorum
Okadar etkiliki bende aile hekimime yazdırıcam yarınBakayım bi duruma olmadı aldırırım canım
Of benide korkutmaya başladı çarsamba başlıcam 2 sene gecti üstünden unutmuşumBeni de iğneler korkutuyor
Benm 2 gün daha canim. Test ne zaman yapcaksin yaBelirti midir bilmem ama üşüyorum çok, arada batmalar oluyor ve gaz problemi çok var.. Senin kaçıncı günün canım
Oha bunu devlet karşılıyor muOkadar etkiliki bende aile hekimime yazdırıcam yarın
Korkma korkma hergun vermedi ya doktor çok hafif geçiyor öyleOf benide korkutmaya başladı çarsamba başlıcam 2 sene gecti üstünden unutmuşum
Bencede olmuyor böyleHemen atarım tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?