- 12 Mart 2019
- 16.603
- 35.983
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.441
Ahahah karşılıyomuş bende hep parayla alıyodum bugün eczaneye sordum karşılıyo dediOha bunu devlet karşılıyor mu
140 TL para verdim ona
Ama çok etkili yaa gündüz içilmez
Ben sabah ve geceleri içiyorumOha bunu devlet karşılıyor mu
140 TL para verdim ona
Ama çok etkili yaa gündüz içilmez
Bende de üşüme var en başından bu yana, ellerim ayaklarım ısınmıyor hiç, regl dönemi öncesi böyle üşürdüm, hâlâ devam ediyor amaKizlar ben transferden dört gün sonra kaşinmaya başladim, hala da deli gibi kaşiniyorum. Sadece kol ve bacagimda, bu gece uyumadim desem yeridir. İvf doktoruma daniştim, istersen folik asiti keselim estrofemi de 1 e düsürelim dedi. Yok dedim, ben sadece herhangi bi değerim mi yükseldi diye sordum, bu sebepten ilaci kesemem endise ederim dedim.
İlk hamileligimde döküntü vardi tüm vücudumda, bu sefer her yerim kaşiniyordu. Karaciğerden, gebelik kolestazindan süphelenmisti dr, bi sey de cikmamisti..
Şu an bariz yaşadiğim gebelik semptomlari kaşinti ve üşüme, ama öyle böyle değil
Buna benzer semptomlari olan var mi
Yok ya iyileşmiyoki diğeri gelene kadar çarşamba cumartesi cokta mesafe yokKorkma korkma hergun vermedi ya doktor çok hafif geçiyor öyle
Yok yok 2 gün bile çok iyi geliyor emin olYok ya iyileşmiyoki diğeri gelene kadar çarşamba cumartesi cokta mesafe yok
Gelmiyo biliyorum diğerleride öyleydi 2 günde bir diYok yok 2 gün bile çok iyi geliyor emin olaha benm geçti biraz Çarşamba bidaha var
Hangisiyle başlıyorsun canımOf benide korkutmaya başladı çarsamba başlıcam 2 sene gecti üstünden unutmuşum
Kübracım ne zaman test günün Dü sağlıkla ilerlesin canım kucağına almayı nasip etsin Rabbim lavatrion troit için demi bende eutroks kullanıyorum benim estrofem 4 taneydi günlük proluton 3 günde 1 Di benim progestan fitil günde 3 kez ben imom yerine başka bir folik asit vardı onu kullandım insilün direnci için şeker hapı günde 1 sende prednol yokmuş bende sabah akşam vardı işte olmayınca olmuyor canım Kıbrısa karar verdik gibi bişey aynı zamanda evlatlık için başvuru yapalım diyorumCanım üzüldüm rabbim bidaha yaşatmasın zor bir süreç umarım bir sonraki denemede nasip olurBen sadece 9.Gunde test yaptım pozitif çıktı ama yine de guvenemedim belki ilaçtan v.s yada başka bir şekilde yanlış olabilir diye test günümu bekliyorum.Bende oksapar kullanıyorum günde 1 defa hergun proluton günde 1 defa yapıyorum progestan günde 3 defa vajinal kullanıyorum estrofem günde 5 defa Kullanıyorum imom omega lovetiron günde 1 defa kullanıyorum.Agrilarim benimde var çok fazla ama ben hep ilaçlara bağlıyorum özellikle progestan mahvediyor o çok ağrı yapıyor acikiyorum genelde geceleri sabah öğle akşam fark etmiyor sürekli açım öyle ama yine de değeri bekliyorum yalniltma olmasın diye boşa sevinmemek için
Aynen başka bir ignedir belkiHe o zaman benim kalçadan vurulduğum prolutondan değil. Her gün vurmak aşırı zor olurdu aşırı yağlı bir iğne4 günr geçti totomdan acısı.yarın yine var
Proluton depot ilk kez vurulucamHangisiyle başlıyorsun canım
Cuma kaçıncı günCuma kayannamlar gelicek eşime diyorum ki idrar testi yapayım ona göre iş güç yapmam.
Şimdi yine bı suru yapicaksin dedi kesinlikle hayır dediama kan versem hafta sonu çıkmaz Perşembe versem 5.gun çok erken yine vermek gerek pazartesi versem çok geç nabcam
Amin canım inşallah Allah hayırlısını nasip etsinBende 13 ünde transfer oldum. İnşallah hayırlısıyla arka arkaya olumlu sonuçlar alırız
6nci gün canimCuma kaçıncı gün
Cuma sabahı yap ilk idrarla6nci gün canim
Yaaa çok şekersin canım ya biraz keyifsizim de yavaş hareket et eşin zaten sana iş bırakmaz bildiği için benimki öyle çünküCuma kayannamlar gelicek eşime diyorum ki idrar testi yapayım ona göre iş güç yapmam.
Şimdi yine bı suru yapicaksin dedi kesinlikle hayır dediama kan versem hafta sonu çıkmaz Perşembe versem 5.gun çok erken yine vermek gerek pazartesi versem çok geç nabcam
İnşallah ordanda olumlu sonuçlar alırsınAmin canım inşallah Allah hayırlısını nasip etsinBenim pozitif çıktı ama kan testi yapmadım Çarşamba yapicam inşallah değeri merak ediyorum
Yok ya cumartesi olmaz esim kızar bana iş guç yapmak yok dedi annemler gelinceCuma sabahı yap ilk idrarla
Dikkat ederim dersen cumartesi sabah yap daha güvenilir olur
Canım benim Çarşamba günü test günüm ben erken 9.Gunde yaptım idrar testi pozitif çıktı birde testini vericem bakalımKübracım ne zaman test günün Dü sağlıkla ilerlesin canım kucağına almayı nasip etsin Rabbim lavatrion troit için demi bende eutroks kullanıyorum benim estrofem 4 taneydi günlük proluton 3 günde 1 Di benim progestan fitil günde 3 kez ben imom yerine başka bir folik asit vardı onu kullandım insilün direnci için şeker hapı günde 1 sende prednol yokmuş bende sabah akşam vardı işte olmayınca olmuyor canım Kıbrısa karar verdik gibi bişey aynı zamanda evlatlık için başvuru yapalım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?