Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bende de üşüme var en başından bu yana, ellerim ayaklarım ısınmıyor hiç, regl dönemi öncesi böyle üşürdüm, hâlâ devam ediyor ama

Cuma kayannamlar gelicek eşime diyorum ki idrar testi yapayım ona göre iş güç yapmam.
Şimdi yine bı suru yapicaksin dedi kesinlikle hayır dedi ama kan versem hafta sonu çıkmaz Perşembe versem 5.gun çok erken yine vermek gerek pazartesi versem çok geç nabcam

Kübracım ne zaman test günün Dü sağlıkla ilerlesin canım kucağına almayı nasip etsin Rabbim lavatrion troit için demi bende eutroks kullanıyorum benim estrofem 4 taneydi günlük proluton 3 günde 1 Di benim progestan fitil günde 3 kez ben imom yerine başka bir folik asit vardı onu kullandım insilün direnci için şeker hapı günde 1 sende prednol yokmuş bende sabah akşam vardı işte olmayınca olmuyor canım Kıbrısa karar verdik gibi bişey aynı zamanda evlatlık için başvuru yapalım diyorum

He o zaman benim kalçadan vurulduğum prolutondan değil. Her gün vurmak aşırı zor olurdu aşırı yağlı bir iğne 4 günr geçti totomdan acısı.yarın yine var
Aynen başka bir ignedir belki transfer olunca bir tane iğne var birde olduktan sonra yapılıyor kalçadan iğne

Cuma kaçıncı gün

Yaaa çok şekersin canım ya biraz keyifsizim de yavaş hareket et eşin zaten sana iş bırakmaz bildiği için benimki öyle çünkü

Canım benim Çarşamba günü test günüm ben erken 9.Gunde yaptım idrar testi pozitif çıktı birde testini vericem bakalım Ay çok sevindim bencede Kıbrıs iyi ya o konuda ama nasip tabiki kuzum bende çok düşündüm olmazsa evlatlık olsun diye ama bazı şeyleri sıkıntılı biraz ama siz bilirsiniz yinede Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…