- 12 Mart 2019
- 16.603
- 35.983
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.461
Yormadan yap bari ağır iş yapma halsizim hasta olucam galiba kusura bakmayın deYok ya cumartesi olmaz esim kızar bana iş guç yapmak yok dedi annemler gelince
İdrarı mecbur yapıcam cuma günü artık
Kaynanam dicekki neden işleri benm oğlum yapıyor :)) kaynanama demedim tedaviyi ya hamileyim dicem ya da iş yapucam iki seçenek varYaaa çok şekersin canım ya biraz keyifsizim de yavaş hareket et eşin zaten sana iş bırakmaz bildiği için benimki öyle çünkü
Yormadan yap bari ağır iş yapma halsizim hasta olucam galiba kusura bakmayın de
Amin canım saol inş hayırlısı olur eşim Kıbrısı çok istiyor son çare olarak o sürede de başvurumuzu yapalım diyorum eşimin de korktuğu yerler var önceleri hiç yanaşmafı kati olarak şimdi yumşadı şükür olmayınca napçan Kübra evlat sevgisini bi yavrudan almak ona aile olmak yuva olmak Allah katında da büyük sevapCanım benim Çarşamba günü test günüm ben erken 9.Gunde yaptım idrar testi pozitif çıktı birde testini vericem bakalımAy çok sevindim bencede Kıbrıs iyi ya o konuda ama nasip tabiki kuzum bende çok düşündüm olmazsa evlatlık olsun diye ama bazı şeyleri sıkıntılı biraz ama siz bilirsiniz yinede Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Merhaba duphaston sonrasi regl oldunuz mu acaba bende kullandım ama 9 gun halen olmadım tedirginim doğrusuBende duphaston kullanıyorum yarın dördüncü gün bakalım..umarım regl gelir bir an önce..
Sen kaç gündür kullanıyorsun
Evlatlık edinmeyi bende istedim aslında önce koruyucu aile olarak ama eşim tam kararlı değildi bukonuda tabiAmin canım saol inş hayırlısı olur eşim Kıbrısı çok istiyor son çare olarak o sürede de başvurumuzu yapalım diyorum eşimin de korktuğu yerler var önceleri hiç yanaşmafı kati olarak şimdi yumşadı şükür olmayınca napçan Kübra evlat sevgisini bi yavrudan almak ona aile olmak yuva olmak Allah katında da büyük sevap
Bizimde kimse bilmiyordu spor hocam ve arkadasım dışında gecen hafta eltimin kızı geldi 1 gece kaldı Antalya ya gittiler eşimle tabi elimdeki bana karşı olan ilgiyi gördü vaaayy amcaaa diyo belimin rahatsız olduğunu dedik geçiştirdik artık bazende böyle şeyler oluyor arada Allah affetsinKaynanam dicekki neden işleri benm oğlum yapıyor :)) kaynanama demedim tedaviyi ya hamileyim dicem ya da iş yapucam iki seçenek var
Olursun canım bazen geç söktürüyor normal tedirgin olcak bişey yok canımMerhaba duphaston sonrasi regl oldunuz mu acaba bende kullandım ama 9 gun halen olmadım tedirginim doğrusu
Siz yumurta donasyonumu yoksa evlat edinmemi düşünüyorsunuz acabaAmin canım saol inş hayırlısı olur eşim Kıbrısı çok istiyor son çare olarak o sürede de başvurumuzu yapalım diyorum eşimin de korktuğu yerler var önceleri hiç yanaşmafı kati olarak şimdi yumşadı şükür olmayınca napçan Kübra evlat sevgisini bi yavrudan almak ona aile olmak yuva olmak Allah katında da büyük sevap
Kime ney anlaticaz ben başka şeyleri daha anlatamadım bu konulara hiç ugrasamam ama işte hep böyle yakalaniyoruz:)) benmkiler 10 gün kalır o yüzden duruma göre ilerlicez artık canm rabbim yardımcin olsun senindeBizimde kimse bilmiyordu spor hocam ve arkadasım dışında gecen hafta eltimin kızı geldi 1 gece kaldı Antalya ya gittiler eşimle tabi elimdeki bana karşı olan ilgiyi gördü vaaayy amcaaa diyo belimin rahatsız olduğunu dedik geçiştirdik artık bazende böyle şeyler oluyor arada Allah affetsin
Tabiki öyle rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAmin canım saol inş hayırlısı olur eşim Kıbrısı çok istiyor son çare olarak o sürede de başvurumuzu yapalım diyorum eşimin de korktuğu yerler var önceleri hiç yanaşmafı kati olarak şimdi yumşadı şükür olmayınca napçan Kübra evlat sevgisini bi yavrudan almak ona aile olmak yuva olmak Allah katında da büyük sevap
Amin canım inşallahİnşallah ordanda olumlu sonuçlar alırsın
Ben bı kere akşam bir ölçek içtim bana yetti daha içmedimBen sabah ve geceleri içiyorumsonrası süper oluyo
Insallah ya gebelik ya adet olurda bi feraha çıkarımOlursun canım bazen geç söktürüyor normal tedirgin olcak bişey yok canım
Kız sen eşine ne bakıyorsun ona demezsinCuma kayannamlar gelicek eşime diyorum ki idrar testi yapayım ona göre iş güç yapmam.
Şimdi yine bı suru yapicaksin dedi kesinlikle hayır dediama kan versem hafta sonu çıkmaz Perşembe versem 5.gun çok erken yine vermek gerek pazartesi versem çok geç nabcam
Her ikisini de düşünüyoruz canım hayırlısıylaSiz yumurta donasyonumu yoksa evlat edinmemi düşünüyorsunuz acaba
Benim ailem eşimin ailesi ayrı şehirlerde canım o yüzden rahatız o konuda aslında ama bazen akrabalardan kaçamıyoruz onlarada söylemiyoruz uzaktan gelirlerse tabiki kalıyorlar tamda zamanını buluyorlar He şıplpp diye zamanlama harika benimde kayınpeder Bi ara gelicem Dr a götürün beni dedi ben yeni başlamıştım estrofem lere bari şimdi gelsin transfere denk getirmeyelim dedimKime ney anlaticaz ben başka şeyleri daha anlatamadım bu konulara hiç ugrasamam ama işte hep böyle yakalaniyoruz:)) benmkiler 10 gün kalır o yüzden duruma göre ilerlicez artık canm rabbim yardımcin olsun seninde
Bende pes etmedim hiç canım donmuş ları denedik hep havuz yaptık biz onları baya Bi denedik ama şuan donmuşlarda bitti sanırım yaş itibari ile kalitede olmuyor galiba bakalım Kıbrısa niyet ettik eşim opu olmamı artık istemiyorTabiki öyle rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBu benim 3 denemem pes etmiyorum olana kadar rabbim bana güç verene kadar devam edicem
Anladım kuzum hayırlısı olsun dondurulmuş daha çok tutuyor öyle diyolar benimde bu seferki dönmüş emriyoBende pes etmedim hiç canım donmuş ları denedik hep havuz yaptık biz onları baya Bi denedik ama şuan donmuşlarda bitti sanırım yaş itibari ile kalitede olmuyor galiba bakalım Kıbrısa niyet ettik eşim opu olmamı artık istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?