Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Amin canım saol inş hayırlısı olur eşim Kıbrısı çok istiyor son çare olarak o sürede de başvurumuzu yapalım diyorum eşimin de korktuğu yerler var önceleri hiç yanaşmafı kati olarak şimdi yumşadı şükür olmayınca napçan Kübra evlat sevgisini bi yavrudan almak ona aile olmak yuva olmak Allah katında da büyük sevap

Evlatlık edinmeyi bende istedim aslında önce koruyucu aile olarak ama eşim tam kararlı değildi bukonuda tabi

Kaynanam dicekki neden işleri benm oğlum yapıyor :)) kaynanama demedim tedaviyi ya hamileyim dicem ya da iş yapucam iki seçenek var
Bizimde kimse bilmiyordu spor hocam ve arkadasım dışında gecen hafta eltimin kızı geldi 1 gece kaldı Antalya ya gittiler eşimle tabi elimdeki bana karşı olan ilgiyi gördü vaaayy amcaaa diyo belimin rahatsız olduğunu dedik geçiştirdik artık bazende böyle şeyler oluyor arada Allah affetsin

Siz yumurta donasyonumu yoksa evlat edinmemi düşünüyorsunuz acaba

Kime ney anlaticaz ben başka şeyleri daha anlatamadım bu konulara hiç ugrasamam ama işte hep böyle yakalaniyoruz:)) benmkiler 10 gün kalır o yüzden duruma göre ilerlicez artık canm rabbim yardımcin olsun seninde

Tabiki öyle rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Bu benim 3 denemem pes etmiyorum olana kadar rabbim bana güç verene kadar devam edicem

Kız sen eşine ne bakıyorsun ona demezsin bende eşim uyurken yaptım

Kime ney anlaticaz ben başka şeyleri daha anlatamadım bu konulara hiç ugrasamam ama işte hep böyle yakalaniyoruz:)) benmkiler 10 gün kalır o yüzden duruma göre ilerlicez artık canm rabbim yardımcin olsun seninde
Benim ailem eşimin ailesi ayrı şehirlerde canım o yüzden rahatız o konuda aslında ama bazen akrabalardan kaçamıyoruz onlarada söylemiyoruz uzaktan gelirlerse tabiki kalıyorlar tamda zamanını buluyorlar He şıplpp diye zamanlama harika benimde kayınpeder Bi ara gelicem Dr a götürün beni dedi ben yeni başlamıştım estrofem lere bari şimdi gelsin transfere denk getirmeyelim dedim

Tabiki öyle rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Bu benim 3 denemem pes etmiyorum olana kadar rabbim bana güç verene kadar devam edicem
Bende pes etmedim hiç canım donmuş ları denedik hep havuz yaptık biz onları baya Bi denedik ama şuan donmuşlarda bitti sanırım yaş itibari ile kalitede olmuyor galiba bakalım Kıbrısa niyet ettik eşim opu olmamı artık istemiyor

Anladım kuzum hayırlısı olsun dondurulmuş daha çok tutuyor öyle diyolar benimde bu seferki dönmüş emriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…