Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Her ikisini de düşünüyoruz canım hayırlısıyla
Anladım en hayırlısı neyse o olsun inşallah hakkınızda. Benimde bu sefer olumsuz sonuçlanırsa donasyonu düşünüyorum ama hiçbir fikrim yok
Birkaç internet bilgisi dışında
İnşallah olumlu olur ama olmazsa sizinle bu konuda iletişim halinde olmayı çok isterim . Bilgi alışverişi destek vs

Seni karamel Latte 'ye havale ediyorum

Aaa aynı gün transfer olmuşuz varmı belirti

Kız sen eşine ne bakıyorsun ona demezsin bende eşim uyurken yaptım
Mecbur canm öyle yapıcam ama söylemek durumunda kalicam yine tabi inşallah sonuclarimiz güzel olur Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın herkesin birgün yüzü gülsün burdaki bekleyen isteyen herkesin

Yap ya öyle böyle ogreniceksin sonucu bence

Mecbur canm öyle yapıcam ama söylemek durumunda kalicam yine tabi inşallah sonuclarimiz güzel olur Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın herkesin birgün yüzü gülsün burdaki bekleyen isteyen herkesin
Amin canım benim Amin sanırım biz artık donasyon deniyeceğiz az once de Dr um yazdı vatsahap dan adet bitimi gelin görüşelim diye sağolsun ilgili bir Dr oldu hep bize karşı

Amin canım benim Amin sanırım biz artık donasyon deniyeceğiz az once de Dr um yazdı vatsahap dan adet bitimi gelin görüşelim diye sağolsun ilgili bir Dr oldu hep bize karşı
Ben kendi açımdan tercih etmezdim ama siz ediyorsanız tabi yolunuz açık olsun zor biliyorum belki benmde olacak olmayacak ama nabalim evlat edinmeyi düşünürüm sadece olmazsa

Ben burdan önce esimin arkadası gidip yaptırdılar çok şükür bebekleri oldu onlarda esime demişler hep bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz Bi Dr umlada konuşup karar vercez ama önce dinlenme zamanı yeni çıktım tedaviden

G Gmzhnr canım hoşgeldin test için naz yapılmasını sevmeyiz grupça yaparsak yaparız yapmazsak yapmayız
Ama çogunlukla yaparız
Sen gel bizim topiğin uğuruna inan sabah ilk idrarla şansını dene
Bende merak ettim şimdi catlardim ozamana herhalde.. son transferlerde 5.gun kan verdim testlerle kendimi kandirmiyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…