- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.481
Anladım en hayırlısı neyse o olsun inşallah hakkınızda. Benimde bu sefer olumsuz sonuçlanırsa donasyonu düşünüyorum ama hiçbir fikrim yokHer ikisini de düşünüyoruz canım hayırlısıyla
SeniMerhabalar, 9 ocakta transferim oldu, grubu ilk günden beri heyecanla takip ediyorum, bugün 7.günüm 2tane test aldım bakışıyoruz :) 2 kez dış gebelik sonrası IVF kararı aldık doktorumla o sürede çok hüsran olunca test yapmaya da korkuyorum, elim gitmiyo :/
5. Gün embriyosu ise transfer gününüze 15 gün+ sonraki günleri ekleyinDonmuş benim ya 1 adet bekledim öyle mi hesaplıyım yinede nette hesaplama vardı 5.gün transfere göre diye öyle hesapladım bende
Aaa aynı gün transfer olmuşuz varmı belirtiMerhabalar, 9 ocakta transferim oldu, grubu ilk günden beri heyecanla takip ediyorum, bugün 7.günüm 2tane test aldım bakışıyoruz :) 2 kez dış gebelik sonrası IVF kararı aldık doktorumla o sürede çok hüsran olunca test yapmaya da korkuyorum, elim gitmiyo :/
Mecbur canm öyle yapıcam ama söylemek durumunda kalicam yine tabiKız sen eşine ne bakıyorsun ona demezsinbende eşim uyurken yaptım
Yap ya öyle böyle ogreniceksin sonucu benceMerhabalar, 9 ocakta transferim oldu, grubu ilk günden beri heyecanla takip ediyorum, bugün 7.günüm 2tane test aldım bakışıyoruz :) 2 kez dış gebelik sonrası IVF kararı aldık doktorumla o sürede çok hüsran olunca test yapmaya da korkuyorum, elim gitmiyo :/
Hepsi donmuş tu benim canım hiç taze transfer olmadım bide kıbrısta serum takıldımı sana benim drum hep beyaz serum taktırdı bana intralipitAnladım kuzum hayırlısı olsun dondurulmuş daha çok tutuyor öyle diyolar benimde bu seferki dönmüş emriyo
İnternette 19 gün eklenir yazıyor canım bende merak ettim baktım5. Gün embriyosu ise transfer gününüze 15 gün+ sonraki günleri ekleyin
Amin canım benim AminMecbur canm öyle yapıcam ama söylemek durumunda kalicam yine tabiinşallah sonuclarimiz güzel olur Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın herkesin birgün yüzü gülsün burdaki bekleyen isteyen herkesin
Ben kendi açımdan tercih etmezdim ama siz ediyorsanız tabi yolunuz açık olsun zor biliyorum belki benmde olacak olmayacak ama nabalim evlat edinmeyi düşünürüm sadece olmazsaAmin canım benim Aminsanırım biz artık donasyon deniyeceğiz az once de Dr um yazdı vatsahap dan adet bitimi gelin görüşelim diye sağolsun ilgili bir Dr oldu hep bize karşı
Ben burdan önce esimin arkadası gidip yaptırdılar çok şükür bebekleri oldu onlarda esime demişler hep bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz Bi Dr umlada konuşup karar vercez ama önce dinlenme zamanı yeni çıktım tedavidenAnladım en hayırlısı neyse o olsun inşallah hakkınızda. Benimde bu sefer olumsuz sonuçlanırsa donasyonu düşünüyorum ama hiçbir fikrim yok
Birkaç internet bilgisi dışında
İnşallah olumlu olur ama olmazsa sizinle bu konuda iletişim halinde olmayı çok isterim . Bilgi alışverişi destek vs
Bende başlarda katiyen dedim amaBen kendi açımdan tercih etmezdim ama siz ediyorsanız tabi yolunuz açık olsun zor biliyorum belki benmde olacak olmayacak ama nabalim evlat edinmeyi düşünürüm sadece olmazsa
Kan testi verdiniz mi ? Bende 6 ocakta transfer oldumBugün 11 gün oldu canım 6 Ocakta transfer oldum
Bana yetmiyo anam yokBen bı kere akşam bir ölçek içtim bana yetti daha içmedim
Hemmmen konu ya el atıyorum
Sizde transfer oldu mu?Bana yetmiyo anam yok
Daha önce 3 transfer geçirdim.Sizde transfer oldu mu?
Bende merak ettim şimdi catlardim ozamana herhalde.. son transferlerde 5.gun kan verdim testlerle kendimi kandirmiyim diye
ahahah bana bugün hemşire diyoki gününden önce asla test yapmıyosun hele de idrar testi kan vericeksin diyo he he tamam dedimBende merak ettim şimdi catlardim ozamana herhalde.. son transferlerde 5.gun kan verdim testlerle kendimi kandirmiyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?