Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Aaa aynı gün transfer olmuşuz varmı belirti
Transferden sonraki akşam sol kasıkta ve belimde ağrım başladı, yürüyüş yapınca özellikle daha belirgindi, kokulara hassasiyetim arttı, ayaklarım buz gibi oluyor, ama bunların hepsi tabi daha çok progesteron etkisi diye düşünüyorum bu sabah da adet olacak gibi ağrım oldu geçti
Şuan baya idrara sıkıştım, bu akşam yapsam mı diye heveslendim bak senin nasıl belirtilerin

Pek bı belirti yok bende sadece 5. Gün çok adet olacak gibi karın ağrısı oldu .benim ayaklarım hep üşüyor onu belirti saymıyorum gaz sorunu da ilaçlardan zaten . Kaç saattir sıvı almiyorsunuz yinede ilk idrarla yapmakta fayda var.

Ben 2 ocak aksami transfer oldum, 9 ocak yani tam bir hafta dolu dolu olduğunda yine akşam vakti erken test ile yaptim şükür cift çizgi gördüm. Sıkışık idrar ile yaptim bende. Yap ya da yapma demiyorum ben 9 gün öncesinde, sen bilirsin. Ama test sonucu görmek özellikle çift çizgi bizi aşırı memnun eder

Merhaba arkadaşlar, senelerdir bu sitede çeşitli sayfaları takip eden, okuyan, çabalayan biriyim. 8 senelik evliyim. Bu evliliğimin yaklaşık 6,5 senesi vajinusmus derdi ile gecti. Hergün bu sitede dertleştim,care aradım kendime. Tam bunu başardım çocuğum olacak derken, bir sene korunmasız iliski sonucunda malesef gebelik elde edemedim. Sperm sonuclarımız doğal yollardan hamile kalmanın olanaksız olduğunu yüzümüze çarptı. Kasım ayında hemen tüp bebek tedavisine başladık. 14 Aralık ta opu oldum,12 yumurta toplandı ve sükür ki 8 yumurtam kaliteli cıktı döllenerek donduruldu. Şuan ikinci regl ile transferi bekliyorum. İkinci regl herkeste gecikmiş sanırım Ocak sonu transfer olabilir diyorduk ama Şubata kalıcam sanırım. Yine de aranizda olup kimseyle paylasamadıgımız umutları, umutsuzlukları, mutlulukları sizlerle paylaşmak istiyorum. Açıkçası hem korkuyor hem heyecandan günleri hızla sarıp bir an önce pozitif sonuc alacağım güne geçmek istiyorum. Tedavi süreci ile ilgili pek bilgim yok sizleri okudukca biraz daha bilincleniyorum umarım herseyi bilmeme fırsat kalmadan, hayatımda ilk defa ilk seferde Rabbim bana bu mutluluğu yaşatır. Hiç kimse bu duygu ile sınanmasın, umarım herkes en kısa zamanda güzel sonuclar alır.

burdaki doktorlar donasyonu kesinlikle olumlu bakmıyor ve kabul etmiyor . Siz nasıl burdan doktorunuzla iletişim içinde yapacaksınız ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…