- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.501
Allahın izninle inşallah çok ümitliyimEvet canım sonu güzel olsun inşallah
Senin ümidin varsa bu iş olur bende senin hislerine güveniyorumAllahın izninle inşallah çok ümitliyim
Onlara soran kimahahah bana bugün hemşire diyoki gününden önce asla test yapmıyosun hele de idrar testi kan vericeksin diyo he he tamam dedim
Doğumda dua edicem sana kabul oluyormuş Allah bekleyen herkese aratmadan nasip etsin tez zamandaSenin ümidin varsa bu iş olur bende senin hislerine güveniyorum
Bi bilseler ahOnlara soran kim
Bugün hemşireye sordum dondurulmuş embriyo hesaplamak için bu şekilde dediİnternette 19 gün eklenir yazıyor canım bende merak ettim baktım
Anladım canımHayır canım günde üç tane estrofem alıyorm her gün bir bardak nar suyu içtim bir de
Evet kuzum kesinlikleÇok iyi yapmissin canim. Bende tüm tedavilerimden kalan ilaclari paylasiyorum. Benim de zamaninda arkadaşlarimdan ilaç aldigim oldu, paylasmak güzeldir
Amin canım çok sağol Allah razı olsunDoğumda dua edicem sana kabul oluyormuş Allah bekleyen herkese aratmadan nasip etsin tez zamanda
20. Gün transfer olan 12 gün sonra test yapsadaBugün hemşireye sordum dondurulmuş embriyo hesaplamak için bu şekilde dedi
Transferden sonraki akşam sol kasıkta ve belimde ağrım başladı, yürüyüş yapınca özellikle daha belirgindi, kokulara hassasiyetim arttı, ayaklarım buz gibi oluyor, ama bunların hepsi tabi daha çok progesteron etkisi diye düşünüyorumAaa aynı gün transfer olmuşuz varmı belirti
Oldumm canimm gecikmenin 12gunu geldi reglimMerhaba duphaston sonrasi regl oldunuz mu acaba bende kullandım ama 9 gun halen olmadım tedirginim doğrusu
Pek bı belirti yok bende sadece 5. Gün çok adet olacak gibi karın ağrısı oldu .benim ayaklarım hep üşüyor onu belirti saymıyorum gaz sorunu da ilaçlardan zaten . Kaç saattir sıvı almiyorsunuz yinede ilk idrarla yapmakta fayda var.Transferden sonraki akşam sol kasıkta ve belimde ağrım başladı, yürüyüş yapınca özellikle daha belirgindi, kokulara hassasiyetim arttı, ayaklarım buz gibi oluyor, ama bunların hepsi tabi daha çok progesteron etkisi diye düşünüyorumbu sabah da adet olacak gibi ağrım oldu geçti
Şuan baya idrara sıkıştım, bu akşam yapsam mı diye heveslendim baksenin nasıl belirtilerin
Adetin kaçıncı günü transfer olduğunuz önemli değil transfer olduğunuz gün 15. gün oluyor yani 2 haftalık gebe başlıyorsunuz transfer günü20. Gün transfer olan 12 gün sonra test yapsada
35 günlük mu oluyor Muş yani 4+5
Ben 2 ocak aksami transfer oldum, 9 ocak yani tam bir hafta dolu dolu olduğunda yine akşam vakti erken test ile yaptim şükür cift çizgi gördüm. Sıkışık idrar ile yaptim bende. Yap ya da yapma demiyorum ben 9 gün öncesinde, sen bilirsin. Ama test sonucu görmek özellikle çift çizgi bizi aşırı memnun ederTransferden sonraki akşam sol kasıkta ve belimde ağrım başladı, yürüyüş yapınca özellikle daha belirgindi, kokulara hassasiyetim arttı, ayaklarım buz gibi oluyor, ama bunların hepsi tabi daha çok progesteron etkisi diye düşünüyorumbu sabah da adet olacak gibi ağrım oldu geçti
Şuan baya idrara sıkıştım, bu akşam yapsam mı diye heveslendim baksenin nasıl belirtilerin
Masallah, artarak devam etsin canim. Kaçinci gün verdin kanıSlm, nasılsıniz bakalım benim kan testi çıktı 276 ve doktorum hayırlı olsun dedi
Nette de buldum20. Gün transfer olan 12 gün sonra test yapsada
35 günlük mu oluyor Muş yani 4+5
burdaki doktorlar donasyonu kesinlikle olumlu bakmıyor ve kabul etmiyor . Siz nasıl burdan doktorunuzla iletişim içinde yapacaksınız kiBen burdan önce esimin arkadası gidip yaptırdılar çok şükür bebekleri oldu onlarda esime demişler hep bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz Bi Dr umlada konuşup karar vercez ama önce dinlenme zamanı yeni çıktım tedaviden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?