- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.521
13. gün bugünMasallah, artarak devam etsin canim. Kaçinci gün verdin kanı
İki gün sonra tekrar gidicem13. gün bugün
Hoşgeldin aramıza canımMerhaba arkadaşlar, senelerdir bu sitede çeşitli sayfaları takip eden, okuyan, çabalayan biriyim. 8 senelik evliyim. Bu evliliğimin yaklaşık 6,5 senesi vajinusmus derdi ile gecti. Hergün bu sitede dertleştim,care aradım kendime. Tam bunu başardım çocuğum olacak derken, bir sene korunmasız iliski sonucunda malesef gebelik elde edemedim. Sperm sonuclarımız doğal yollardan hamile kalmanın olanaksız olduğunu yüzümüze çarptı. Kasım ayında hemen tüp bebek tedavisine başladık. 14 Aralık ta opu oldum,12 yumurta toplandı ve sükür ki 8 yumurtam kaliteli cıktı döllenerek donduruldu. Şuan ikinci regl ile transferi bekliyorum. İkinci regl herkeste gecikmiş sanırım Ocak sonu transfer olabilir diyorduk ama Şubata kalıcam sanırım. Yine de aranizda olup kimseyle paylasamadıgımız umutları, umutsuzlukları, mutlulukları sizlerle paylaşmak istiyorum. Açıkçası hem korkuyor hem heyecandan günleri hızla sarıp bir an önce pozitif sonuc alacağım güne geçmek istiyorum. Tedavi süreci ile ilgili pek bilgim yok sizleri okudukca biraz daha bilincleniyorum umarım herseyi bilmeme fırsat kalmadan, hayatımda ilk defa ilk seferde Rabbim bana bu mutluluğu yaşatır. Hiç kimse bu duygu ile sınanmasın, umarım herkes en kısa zamanda güzel sonuclar alır.
Tebrikler canım benimSlm, nasılsıniz bakalım benim kan testi çıktı 276 ve doktorum hayırlı olsun dedi
Burda bir bayan yazmış transfere hazırlık aşamasını burdaki Dr yapmış transefi Kıbrıs'taki biz daha önce bu konuda doktoruma danıştık bende gönderiyorum hiç yumurtası olmayan hastalarımdam Kıbrısa demişti kişinin istegine bağlı bence Kıbrıs konusuburdaki doktorlar donasyonu kesinlikle olumlu bakmıyor ve kabul etmiyor . Siz nasıl burdan doktorunuzla iletişim içinde yapacaksınız ki
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağınızda göstersin cnm darısı hepimizin başınaSlm, nasılsıniz bakalım benim kan testi çıktı 276 ve doktorum hayırlı olsun dedi
Teşekkür ederimHoşgeldin aramıza canım
İkinci adet herkeste gecikiyor maalesef geç olsun güç olmasın
Teşekkürler cnm inşHayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağınızda göstersin cnm darısı hepimizin başına
MerhabaAdet ağrılarım yoğun bakalım yaşım 24 sprem düşüklük var sadece
Yok biz zaten Kıbrısta yaşıyoruz ondan burda olduYumurta dnosyınumu yaptırdınız acaba Kıbrısı bende düşünür oldum artık.
Sağol canım benim çok mutluyumTebrikler canım benim
Sağol canım benim çok mutluyumbu mutluluğu herkes tatsın inş
İki gün sonra yeniden test yapılacak13. gün bugün
Neden istedi bilmiyorumİki gün sonra yeniden test yapılacak
Ay kendimi öyle görünce bir hoş oldum yaMerhabalar arkadaşlar bu ay transfer olacaklar gelin hep birlikte bu güzel süreci geçirelim
İsim embriyo bilgisi transfer sonuç @Cloudrose 5 gün Ocak Gelincik 5 gün Ocak Papatyam 5 gün ocak Cnsub 5 gün Ocak Mucize1996 5 gün ocak @pembeumut111 5 gün Ocak @Ahsen555 5 gün Ocak LeylA84db 3 gün ocak @Hope3535 5 gün ocak A Aymelek 5 gün 4 ocak Pitircikhanim 5 gün Ocak @Dilberay_ @geceyagmuru Ocak @Kubra Avci 5. Gün 6 ocak Busra992 Ocak Liya61 Ocak karamel Latte 5 gün 23 ocak Mavibirmasal 3 gün ocak Minicivcive 5 gün Ocak Sihaymihay Ocak @Smileess 5.gün 14 Ocak
@BuDunyaninMukafatiOlmali 5.gün 2 ocak
@lor-kurabiyesi 5.gün 17 ocak
@123987ramu 6.gün Ocak
@Buurcuumm 5. Gün 2 ocak
@ecedaily 5. Gün 19 ocak
@Teach_Mavi 5. Gün 10 ocak
@sev9 5. Gün 23 ocak
Hic idrar testi yaismiydinizNeden istedi bilmiyorum
Hemde nasıl güzelAy kendimi öyle görünce bir hoş oldum yaçok güzel değil mi
Evet 8.günde yaptım silik çift çizgiHic idrar testi yaismiydiniz
İnş cnm benim,bol su iç,balık ye, yumurta ye transfere kadar sağlıklı beslenHemde nasıl güzel
Çoğalacağız inşallah
Merhaba canım oldum şimdilik dinlemece 26
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?