Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Hepsi donmuş tu benim canım hiç taze transfer olmadım bide kıbrısta serum takıldımı sana benim drum hep beyaz serum taktırdı bana intralipit
Canım benimde dondurulmustu hepsi 4 tane vardi zaten 2 adet koydurdum.2 tanesi kaldı canım evet takıldı ignede yapıldı vala seffati sanırım yalan söylemiş tam görmedim o heyecandan kafamı kaldirmadim açıkçası

Canım. Ben yumurta Donasyonu yaptırdım bilgi veririm gerkirse

Kan testi verdiniz mi ? Bende 6 ocakta transfer oldum
Yok canim kan testi vermedim henüz 9.gunumde idrar testi yaptım.Poztif çıktı ama ben hala inanmakta zorluk çekiyorum.Birde netlessin diye kan testi vericem Çarşamba günü zaten test günüm 2 gün kaldı Aynı gün olmuşuz

Rabbim hepimize en hayırlı olanı nasip etsin inşallah çok zor bir süreç çok zor bir bekleyiş Rabbim emeklerimizi en güzel şekilde mükafatlandırsın tabiki her şey bir sebep bir unut arıyoruz işte hayırlı olan nasip olsun Rabbim nasip etmeyeceği beklentilerin yoluna girmemize fırsat vermesin. Biz yola çıktıysak vardır bir nasibimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…