- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.541
Oooo çok heyecanlıAdetin kaçıncı günü transfer olduğunuz önemli değil transfer olduğunuz gün 15. gün oluyor yani 2 haftalık gebe başlıyorsunuz transfer günü
Yiyorum canım daha bugün yedim balıkİnş cnm benim,bol su iç,balık ye, yumurta ye transfere kadar sağlıklı beslen
6. gün idrar testine başlarım artıkQ
Oooo çok heyecanlı
Helal beMerhaba canım oldum şimdilik dinlemece 26
ocak beta günü tabii ki adettendir erkenden test ve kan tahlili yapacağım
Canım benimde dondurulmustu hepsi 4 tane vardi zaten 2 adet koydurdum.2 tanesi kaldı canım evet takıldı ignede yapıldı vala seffati sanırım yalan söylemiş tam görmedim o heyecandan kafamı kaldirmadim açıkçasıHepsi donmuş tu benim canım hiç taze transfer olmadım bide kıbrısta serum takıldımı sana benim drum hep beyaz serum taktırdı bana intralipit
Testi bı daha atar mısınEvet 8.günde yaptım silik çift çizgi
Hemen ekliyorum6. gün idrar testine başlarım artıkkaramel Latte canım Maysa2011 de ekler misiniz listeye yarın transferi var
Vala bende yapmicaktim ama daha fazla dayanamadım 9 günü idrar yaptım .ahahah bana bugün hemşire diyoki gününden önce asla test yapmıyosun hele de idrar testi kan vericeksin diyo he he tamam dedim
Canım. Ben yumurta Donasyonu yaptırdım bilgi veririm gerkirseAnladım en hayırlısı neyse o olsun inşallah hakkınızda. Benimde bu sefer olumsuz sonuçlanırsa donasyonu düşünüyorum ama hiçbir fikrim yok
Birkaç internet bilgisi dışında
İnşallah olumlu olur ama olmazsa sizinle bu konuda iletişim halinde olmayı çok isterim . Bilgi alışverişi destek vs
Bizi dinleseydin daha erken öğrenecektinde inat ettin ne vardıysaVala bende yapmicaktim ama daha fazla dayanamadım 9 günü idrar yaptım .Ve pozitif sonuç Çarşamba test günüm
Kuru erik kayısı stok yaptım üstlerine de bi bardak su içtim mi her sabah sonrası malum inşallah olmayız ilaçlardan kabızHelal be
İlk günü bunları söylemen cok keyif verici
Güzeelce tutunsun inşallah kabız olma gerisi önemli değil
kefiri unutma her gece iç yatmadan çok etkili.Kuru erik kayısı stok yaptım üstlerine de bi bardak su içtim mi her sabah sonrası malum inşallah olmayız ilaçlardan kabız
Yok canim kan testi vermedim henüz 9.gunumde idrar testi yaptım.Poztif çıktı ama ben hala inanmakta zorluk çekiyorum.Birde netlessin diye kan testi vericem Çarşamba günü zaten test günüm 2 gün kaldıKan testi verdiniz mi ? Bende 6 ocakta transfer oldum
Senin de az kalmış transfere Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkes pozitif olsun o kadar yıpratıcı bir süreç kikefiri unutma her gece iç yatmadan çok etkili.
Ben cok olurumda transferlerde akıllandım ondan
Hahaha haklisin arkadaşım ve benim o kadar direnmeme rağmen yaptım@Gmzhnr canım hoşgeldin test için naz yapılmasını sevmeyiz grupça yaparsak yaparız yapmazsak yapmayız
Ama çogunlukla yaparız
Sen gel bizim topiğin uğuruna inan sabah ilk idrarla şansını dene
Amin canım amiinSenin de az kalmış transfere Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkes pozitif olsun o kadar yıpratıcı bir süreç ki
Rabbim hepimize en hayırlı olanı nasip etsin inşallah çok zor bir süreç çok zor bir bekleyiş Rabbim emeklerimizi en güzel şekilde mükafatlandırsın tabiki her şey bir sebep bir unut arıyoruz işte hayırlı olan nasip olsun Rabbim nasip etmeyeceği beklentilerin yoluna girmemize fırsat vermesin. Biz yola çıktıysak vardır bir nasibimiz.4. Günden 11. Güne kadar ağrılarım oldu bacaklarım çok ağrıdı bir gün dayanılmaz bel ağrım oldu 8. Gün kaset test yaptım negatif ti 11. Günde de kanda negatif aldım ağrılar yanıltıcı oluyor malesef kimi iyiye işaret diyor kimi olumsuz a yoruyor benimde fitil göbekten oksopar hergün günde 4 estrofem günde 2 prednol 3 günde bir proluton iğnem vardı 2 tanesi 3. Gün donmuş 1 tanesi 5. Gün orta kaliteydi nasip değilmiş sizlerden güzel haber alalım bende çok araştırdım ağrı konusunda malesef ters köşe oldu bende
Bu sefer haklıydın bacı vala ama işte insan birazda korkuyor zor yaptım bende kimi erken dedi kimi yap dedi işte karıştı ama seni de dinledim canımBizi dinleseydin daha erken öğrenecektinde inat ettin ne vardıysa
Aman neyse güzel sonuç aldıkya gerisi boşBu sefer haklıydın bacı vala ama işte insan birazda korkuyor zor yaptım bende kimi erken dedi kimi yap dedi işte karıştı ama seni de dinledim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?