- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.581
İnşallah canım gerek kalmazÇok teşekkür ederim
Umarım sonucum pozitif çıkarda gerek kalmaz
Yoksa size ulaşırım inşallah
Amin canım inşallah hepimizHadi gözün aydın canım tebrik ederimsağlıcakla tranfer ol da doğur inşallah
Amin canım inşallah hepimiz
Eyvah eyvahAhhahaha test bile almadım kız ben, perşembeye ne kaldı şurda
Ben bilmiyorum ki canım bilmediğim için soruyorum18 oluyor canım erken mi
Benimde 24 ocak 18. Günü oluyor18 oluyor canım erken mi
Aradığım adaylarHelal be
İlk günü bunları söylemen cok keyif verici
Güzeelce tutunsun inşallah kabız olma gerisi önemli değil
Ben de sadece acaba bir gün kardeş evliliğine sebep olurmuyum diye düşünürdüm cnmAnladım
Benim doktorum o kadar karşı ki
Lafını bile ettirmedi
Ama size teşekkürler bilgilendirme için
Tabiki canım kaçı belli mi
Çarşambayı bekle kan ver canımBen kaset test yaptım, erken gebelik testiyle yapmak mı daha mantıklıydı acababilemedim vallahi doktorum çarşamba test ver demişti bekliyim bari çarşambayı, elimde bi test daha var ama yarın sabah yapmanın manası yok gibi demiii
Bu benim 2. Denemem bugün başladım ilaçlara 15 gün içinde yerleştirmiş oluruz dedi yani Ocak 30 gibi çift embriyo transferi 5. GünTabiki canım kaçı belli mi
Ben bilmiyorum ki canım bilmediğim için soruyorum
Ay ne güzel ya bizim herseyimiz aynı gidiyorBenimde 24 ocak 18. Günü oluyor
Tamam canım 30 diyorum o haldeBu benim 2. Denemem bugün başladım ilaçlara 15 gün içinde yerleştirmiş oluruz dedi yani Ocak 30 gibi çift embriyo transferi 5. Gün
Rica ederim uğur getirsin inşallahTeşekkür ederim
İnşAllah öyle olur canım kötü günler geri de kaldı diyebilelim inşallahAy ne güzel ya bizim herseyimiz aynı gidiyor
İkimizde yavrularımızı kucagımıza alacağımız yıl cennet annesi olmuştuk inşallah bu sefer hersey bambaşka olur
İnşallah canım pozitif düşünüyoruzİnşAllah öyle olur canım kötü günler geri de kaldı diyebilelim inşallah
Kesinlikle canım benim de yaron randevumİnşallah canım pozitif düşünüyoruz
3 ocakta transfer oldum sonuç pozitifMerhabalar arkadaşlar bu ay transfer olacaklar gelin hep birlikte bu güzel süreci geçirelim
İsim embriyo bilgisi transfer sonuç @Cloudrose 5 gün Ocak Gelincik 5 gün Ocak Papatyam 5 gün ocak Cnsub 5 gün Ocak Mucize1996 5 gün ocak @pembeumut111 5 gün Ocak Ahsen555 5 gün Ocak LeylA84db 3 gün ocak @Hope3535 5 gün ocak @Aymelek 5 gün 4 ocak Pitircikhanim 5 gün Ocak @Dilberay_ @geceyagmuru Ocak K Kubra Avci 5. Gün 6 ocak Busra992 Ocak Liya61 Ocak karamel Latte 5 gün 23 ocak Mavibirmasal 3 gün ocak Minicivcive 5 gün Ocak Sihaymihay Ocak @Smileess 5.gün 14 Ocak
@BuDunyaninMukafatiOlmali 5.gün 2 ocak
@lor-kurabiyesi 5.gün 17 ocak
@123987ramu 6.gün Ocak
@Neptunnn 5. Gün 16 ocak
@ecedaily 5. Gün 19 ocak
@Teach_Mavi 5. Gün 10 ocak
@sev9 5. Gün 23 ocak
@Maysa2011 5. Gün 17 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?